پیام ویژه

آخرين مطالب

هنر، مؤثرترین ابزار برای فرهنگ‌سازی است/ بنیاد شهید و امور ایثارگران از رویدادهای هنری فاخر در راستای ترویج فرهنگ ایثار و پاسداشت قهرمانان شهید حمایت می‌کند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه چهارشنبه 3 خرداد در اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم و فیلمنامه ایثار در مشهد مقدس، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران از آثار و رویدادهای فاخر هنری در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت قهرمانان شهید حمایت می‌کند.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه هنر نمایش و سینما در ایجاد باورها و نظام رفتاری جامعه تأثیرگذاری زیادی دارد، گفت: فلاسفه و صاحب‌نظرانی برخی مکاتب فکری را ایجاد کرده‌اند که برخی آخرت‌گرا، متعالی و الهی و برخی مکاتب مادی‌گرا و لذت‌گرا هستند اما هنر و به ویژه سینما مردم را به پیروی از این مکاتب ترغیب می‌کنند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به سخنان نماینده جهاد اسلامی در این مراسم، گفت: رژیم صهیونیستی با استفاده فیلم و سینما جای شهید و جلاد را در بخشی از افکار عمومی جهان جابجا کرده است و مروج و نهادینه کننده دهکده جهانی که از آن نام برده می‌شود هنرمندان هستند و اگر می‌خواهیم هویت، ارزش‌ها، ملیت و زبان خود را حفظ کنیم و چه ملی، دینی و قومی به موضوع نگاه کنیم باید سبک زندگی جامعه خود را حفظ کنیم که این موضوع در بستر هنر و حفظ فرهنگ، تمدن و زبان در بستر هنر امکان‌پذیر است.
وی با بیان اینکه هنر، مؤثرترین ابزار برای فرهنگ‌سازی است، اظهار کرد: شکل جدید سلطه در جهان معاصر، با ابزار هنر صورت می‌گیرد. در این میان، سینما حائز یکی از مؤثرترین جایگاه‌هاست و تمرکز نظام سلطه بر حوزه سینما نیز نشان‌دهنده همین تأثیرگذاری است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: در جریان تفاهم‌نامه‌ای که اخیراً با 6 کشور محور مقاومت همچون عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن منعقد شد، یکی از بند‌های همکاری ناظر بر ارتباط مستقیم هنرمندان و همکاری‌های هنری بود و امیدواریم که به‌زودی، سایر کشور‌هایی که در سراسر جهان در برابر بلوک مستکبر و سلطه‌گری عالم ایستاده‌اند، به این ائتلاف فرهنگی و هنری ملحق شوند و ادوار آینده این جشنواره با حضور این کشور‌ها برگزار شود.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به ضرورت ارائه واقعیات جامعه و روایت دقیق و درست به جامعه امروز و آینده، گفت: اگر نسل جدید در جنگ روایت‌ها با واقعیات آشنا نشود دیگران روایت‌های نادرست را به فیلم و کتاب عرضه خواهند کرد و این نقش هنرمندان را برجسته می‌کند.
معاون رئیس جمهور افزود: یکی از وظایف اصلی و نهادی بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حفظ راه و پاسداشت قهرمانان شهید این کشور است و در این راستا از سینما، شعر و موسیقی که نقش‌آفرین هستند حمایت می‌کند و جشنواره‌هایی در تراز بین‌المللی و فاخر طراحی شده است و امیدواریم دبیرخانه این جشنواره‌ها در این زمینه به کانون بزرگ تولید محصولات فرهنگی تبدیل شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1365464/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ رژیم صهیونی و تازیانه سخت سنت الهی

تعطیلی سرکنسولگری روسیه در لهستان

اشک‌های پزشک اطفال از فاجعه‌ غزه؛ روایتی دردناک از یک نسل‌کشی خاموش

بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری جهان از رژیم صهیونیستی فاصله گرفت

نامه نمایندگان پارلمان‌های جهان به ترامپ برای توقف نسل‌کشی در غزه

معاون وزارت بهداشت: سویه جدیدی از کرونا نداریم

اپل دسترسی به وای فای عمومی را ساده می‌کند

اسرائیل هیوم: ویتکاف دوشنبه نامه ترامپ را به نتانیاهو می‌دهد

بولتون: پوتین هنوز از نظر سیاسی قوی است

یهودیان حریدی: زندان می‌رویم اما به خدمت نظامی نه

بیانیه کمیته خانواده های اسرا؛ کابینه نتانیاهو در آزادی اسرا شکست خورد

گفت‌وگوی حافظ، مولانا، فردوسی و پروین اعتصامی با مردم در نمایشگاه کتاب

یارانه گوشت حذف شد؛ هشدار وزارت جهاد به تصمیم سازمان برنامه

سرمقاله شرق/ سرمایه‌گذاری فقط مالی نیست

بازداشت 6000 نظامی اسرائیلی در طول طوفان‌الاقصی

دیگه ماشینو کارواش نبر ... اونم با 228 تومن

ژاپن: گفتگوهای روسیه و اوکراین باید به صلح ختم شود

پرواز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در قلب سوریه

چین برای اولین بار از هوش مصنوعی برای رادارگریزی ناو خود استفاده کرد

جولانی با ولیعهد سعودی و رئیس امارات تلفنی گفتگو کرد

احتمال انتقال گرد و خاک از عراق به جنوب و غرب کشور

علت محکوم شدن اسنپ فود در شکایت تپسی فود از آن چه بود؟

در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش ایران؛ امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پتروشیمی جم و شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی

سرمقاله جام جم/ رویدادی تاریخی که مبدأ تحول‌ شد

احتمال تحریم‌های بیشتر روسیه قوت گرفت

الهندی: توقف دائمی جنگ شرط آزادی همه اسرای اسرائیلی است

ورود ویتکاف به تل‌آویو برای آزادی زندانی دو تابعیتی در غزه

ویتکاف با نتانیاهو دیدار کرد

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

اضافه شدن هفته خدمت به تقویم رسمی کشور

سرنوشت نامعلوم 8 مفقودی انفجار بندر شهید رجایی

آیا کرونا دوباره جان می‌گیرد؟

عقب‌نشینی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

رشد 79 هزار واحدی شاخص بورس

ویندوز فون هنوز زنده است؛ انتشار اولین نرم‌افزار هوش مصنوعی برای سیستم‌عامل خاطره‌انگیز

کرملین: برای آتش‌بس، مذاکرات مستقیم با اوکراین ضروری است

اخراج 2 عنصر امنیتی فرانسه از الجزایر

نتانیاهو تمایل دارد از کمک های امنیتی آمریکا دست بکشد

سرمقاله همشهری/ فناوری هسته‌ای؛ مرز اقتدار و انقیاد

واشنگتن‌پست: ترامپ در سفر به عربستان فقط دنبال پول است

سازمان‌ ملل: گرسنگی جان 2 میلیون نفر را در غزه تهدید می‌کند

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت

واکنش سخنگوی دولت به گرمای هوا حین سخنرانی؛ «من گرمم شده، اینجا نمی تونم صحبت کنم»

آتش‌بس تعرفه‌ای 90 روزه بین چین و آمریکا؛ طلا ریخت

برگزاری تظاهرات سراسری ضد اسلام‌هراسی در فرانسه

هیچ خط قرمزی برای یمن وجود ندارد؛ مناطق صنعتی اسرائیل در تیررس موشک‌ها

ویتکاف: اختلاف میان ترامپ و نتانیاهو ساخته رسانه‌هاست

وزارت بهداشت: تعداد موالید در کشور 7 درصد کاهش یافت

گروگانگیری همکار همسر برای دریافت دلار

فرزین: امسال حذف 4 صفر از پول ملی را دنبال می‌کنیم