پیام ویژه

آخرين مطالب

مرتضوی در دیدار با سفیر ایران در جمهوری نیجر:

زمینه گسترش همکارهای گسترده بین ایران و نیجر فراهم است وزارت رفاه

زمینه گسترش همکارهای گسترده بین ایران و نیجر فراهم است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر این‌که ایران و نیجر می‌توانند با یکدیگر همکاری‌های خوبی داشته باشند، گفت: در این همکاری‌ها باید طوری گام برداشته شود که ظرفیت‌های همکاری با شرایط داخلی مطابق و قابل اجرا باشد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در دیدار با «مهدی کاردوست» سفیر ایران در جمهوری نیجر گفت: با توجه به این‌که این وزارتخانه مسئولیت طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی با نیجر را برعهده دارد، دو کشور می‌توانند با یکدیگر همکاری‌های گسترده‌ای داشته باشند.
وی افزود: این وزارتخانه دارای شرکت‌های معتبر دارویی است که از برندهای برتر نیز محسوب می‌شوند و می‌توان در این زمینه با کشور نیجر همکاری کرد.
مرتضوی تأکید کرد: دو کشور می‌توانند در زمینه‌های مختلف عمرانی، خطوط انتقال نفت و گاز، دارو، صنعت سیمان، طرح‌های عمرانی و ... همکاری کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار احصاء و شناسایی ظرفیت‌های کشور نیجر به‌منظور همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های گوناگون شد.
«علیرضا عسگریان» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست اظهار کرد: بسته کاملی برای همکاری با کشورهای آفریقایی مدنظر داریم بنابراین باید ظرفیت‌های این کشورها در زمینه‌های مختلف شناسایی شوند.
وی تأکید کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه انتقال تکنولوژی، ساخت مسکن، داروسازی، پتروشیمی، سدسازی، راه‌سازی و صنایع نوپدید آماده همکاری با کشورهای آفریقایی است.
عسگریان خاطرنشان کرد: به زودی میز آفریقا بیش از پیش فعال و ظرفیت‌های مولد این وزارتخانه بیشتر نمایان خواهد شد.
وی با تأکید بر ضرورت شناسایی نقاط قوت همکاری‌های میان دو کشور افزود: باید درنظر داشته باشیم که نقاط قوت ظرفیت‌ها، به قراردادهای عینی تبدیل شوند.
در ادامه این نشست «مهدی کاردوست» سفیر ایران در کشور نیجر اظهار کرد: حدود 99 درصد مردم کشور نیجر مسلمان و به جمهوری اسلامی ایران علاقه‌مند هستند.
وی افزود: نیجر دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که باید بتوانیم زمینه‌های همکاری را با کشورمان فراهم کنیم.
کاردوست خاطرنشان کرد: ساخت کشتارگاه صنعتی و کشت فراسرزمینی در رأس موضوعات همکاری قرار خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به وجود نیروی کار ارزان قیمت در کشور نیجر، می‌توان در راه‌اندازی پروژه‌هایی که نیاز به نیروی کار دارند موفق عمل کرد و محصولات را در فضای غیرتحریمی آفریقا وارد بازار این قاره کرد.
سفیر ایران در نیجر تصریح کرد: ساخت مرکز تجاری ایران و آفریقا، تهاتر دانش فنی، کالا و خدمات با محصولات کشاورزی، نفت و گاز کشور نیجر، مشارکت در ساخت مراکز درمانی و کلینیکی در آن کشور از جمله ظرفیت‌های همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری نیجر است.
8 خرداد 1402 16:57
کد خبر : 310,762
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1366242/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

پاپ جدید خواستار توافق هند و پاکستان و توقف جنگ غزه شد

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

بدنه هوشمند با نورپردازی RGB؛ Infinix طراحی گوشی‌های گیمینگ را متحول می‌کند

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

بازگشایی 32 فرودگاه هند بعد از آتش‌بس با پاکستان

تخریب منازل فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر صهیونیست

ماجرای مرگ دلخراش 2 تکنیسین در سقوط دماغه هواپیما

بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

تصاویری از لحظه شروع فوران آتشفشان

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

رنگ‌بندی جذاب گوشی میان‌رده جدید موتورولا لو رفت

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

فاهکومرام به بازی Tekken 8 بازمی‌گردد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سیلاب شدید در لاسیبای هندوراس

طلای جهانی کاهش یافت

خودمانی‌های دانشجویان با نماینده رهبر انقلاب؛ شنیدن شما میاین کولر رو درست کردند!

توضیحات پلیس در خصوص تیراندازی در منطقه باقرشهر تهران

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

اپل سال 2027 محصولاتی «انقلابی و مهم» رونمایی خواهد کرد؛ ادعای بلومبرگ

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده

مقام مسئول: امکان دارد اجساد برخی مفقودان هرگز پیدا نشود و مفقودالاثر بمانند

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده