پیام ویژه

آخرين مطالب

نشست کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه درکیش منطقه آزاد کیش

نشست کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه درکیش
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: نقش کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در جذب گردشگر و سرمایه گذار از کشورهای هدف انکار ناپذیر است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نشست هم اندیشی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و جوامع و فعالان اقتصادی و گردشگری با کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه، عصر شنبه 24 تیر 1402 با حضور وحید زارع فکری سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان و محمد جواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی وزارت امور خارجه در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی خلیج فارس برگزار شد .
رحیم سرهنگی در این نشست با بیان این که اقدامات کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در معرفی جزیره کیش و جذب گردشگر و سرمایه گذار از کشورهای دیگر شکوفایی منطقه آزاد کیش را در پی خواهد داشت؛ افزود: فضای سیاسی کشور و ارتباطات خوب شکل گرفته با کشورها منطقه، فرصت مناسبی را برای پوست اندازی و معرفی وجهه جدید جزیره کیش فراهم کرده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: اجرای کامل قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد زمینه ساز رونق اقتصادی منطقه و رفع بسیاری از مشکلات حال حاضر است.
وی شناساندن جاذبه های گردشگری، ترغیب فعالان اقتصادی خارجی جهت سرمایه گذاری در کیش با توجه به بسته های سرمایه¬گذاری تعریف شده، معرفی برگزار کنندگان تورهای مسافرتی و فعالان گردشگری در حوزه رسانه، معرفی نمایشگاه های تاثیرگذار و اقدامات مهم کشورها در حوزه گردشگری و رایزنی با شرکت های هواپیمایی در جهت برقراری پرواز را از جمله اقدامات ارزشمند کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در کشورهای پذیرنده دانست و افزود: منافع ملی کشور ایجاب می کند که درکنار یکدیگر، چرخ های اقتصادی کشور را به حرکت درآوریم.
همچنین محمدجواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه ای وزارت امورخارجه در این نشست گفت: آشنایی با زیرساخت ها، ظرفیت ها، امکانات و استعدادها جزیره کیش از جمله اهداف سفر به جزیره کیش است و مصمم هستیم با بررسی نیازهای منطقه آزاد کیش در راستای تحقق آن، تسهیل مراودات با کشورهای هدف را فراهم کنیم.
وی در حاشیه این نشست افزود: جزیره کیش علاوه بر این که قطب گردشگری کشور محسوب می شود در پذیرش شرکت های صنعتی به نام و معتبر نیز موفق عمل کرده است و این نشست آگاهی بخش و فرصت بسیار خوبی بود که کارشناسان اقتصادی بتوانند با ارتباط با مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی و شنیدن درخواست های مطرح شده، زمینه را برای ارتباط آنان با فعالان اقتصادی و گردشگری در کشورهای پذیرنده مهیا کنند. 
گفتنی است در این نشست مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی با معرفی امکانات بلقوه کیش به کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه در 15 شهر"بیروت، باکو، بصره، بمبئی، تاشکند، دوحه، دهلی نو، سلیمانیه، لاهه، قندهار، مکزیکوستی، دوبی، استانبول، توکیو و نیویورک" ، آمادگی خود را برای پذیرش گردشگر در حوزه های گردشگری سلامت و گردشگری ورزشی اعلام داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1390124/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ سامانه «فواد 128»؛ نسخه اصلاح نظام اداری برپایه نظر مردم

آواز صلح از زبان پوتین

قسام: نظامی دوتابعیتی را امروز آزاد می‌کنیم

آمار هولناک از شهدای فلسطینی/ قتل‌عام 5 درصد جمعیت غزه

رسانه دولتی چین: آمریکا باید قدر حسن نیت چین را بداند

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

پاپ جدید خواستار توافق هند و پاکستان و توقف جنگ غزه شد

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

بدنه هوشمند با نورپردازی RGB؛ Infinix طراحی گوشی‌های گیمینگ را متحول می‌کند

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

بازگشایی 32 فرودگاه هند بعد از آتش‌بس با پاکستان

تخریب منازل فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر صهیونیست

ماجرای مرگ دلخراش 2 تکنیسین در سقوط دماغه هواپیما

بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

تصاویری از لحظه شروع فوران آتشفشان

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

رنگ‌بندی جذاب گوشی میان‌رده جدید موتورولا لو رفت

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

فاهکومرام به بازی Tekken 8 بازمی‌گردد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سیلاب شدید در لاسیبای هندوراس

طلای جهانی کاهش یافت

خودمانی‌های دانشجویان با نماینده رهبر انقلاب؛ شنیدن شما میاین کولر رو درست کردند!

توضیحات پلیس در خصوص تیراندازی در منطقه باقرشهر تهران

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

اپل سال 2027 محصولاتی «انقلابی و مهم» رونمایی خواهد کرد؛ ادعای بلومبرگ

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده