پیام ویژه

آخرين مطالب

نواخته شدن زنگ تحرک در مدارس منطقه 20 شهرداری تهران

نواخته شدن زنگ تحرک در مدارس منطقه 20
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - زنگ تحرک و ورزش همزمان با روز جهانی جهانگردی و گردشگری در آستانه سال تحصیلی جدید با حضور مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران و شهردار منطقه 20 در دو مدرسه امام علی(ع) و فضیلت نواخته شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ در آستانه سال تحصیلی جدید و همزمان با 5 مهر ماه روز جهانی جهانگردی و گردشگری، زنگ تحرک با هدف ارتقاء سلامت جسمی و روانی کودکان و نوجوانان، با حضور حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران، رضا شنگی شهردار منطقه 20، یعقوب ایمانی رئیس آموزش وپرورش ناحیه 2 ری و مدیران سازمان ورزش شهرداری تهران در مدارس پسرانه امام علی(ع) و دخترانه فضیلت نواخته شد.
رضا شنگی با بیان اینکه ورزش و تحرک نقش موثری در ارتقاء اعتماد به نفس و روحیه مشارکت صحیح دانش آموزان در ارتباطات سالم اجتماعی دارد، گفت: توسعه ورزش یک ضرورت و عامل مهم در ارتقاء نشاط و شادابی فردی و اجتماعی، افزایش امید به زندگی و سلامت افراد در جامعه به ویژه دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور دارد.
شنگی با بیان اینکه همزمان با این برنامه، زنگ تحرک با حضور شهرداران نواحی در مدارس منتخب برگزار شد، افزود : به منظور ترویج فرهنگ ورزش و تشویق دانش آموزان به انجام حرکات ورزشی، همزمان با آغاز سال تحصیلی و نواخته شدن زنگ تحرک، فعالیت ایستگاه های ورزشی مدارس فعال شد.
وی با بیان اینکه ایستگاه های تندرستی مدارس زیر نظر مربیان مجرب ورزش صبحگاهی قبل از حضور دانش آموزان به کلاس های درس فعالیت می کنند، افزود: با هدف ترویج مشارکت دانش آموزان در ورزش های عمومی، برنامه های تفریحی و فرهنگی و مسابقات ورزشی در مدارس پیش بینی شده است.
شهردار منطقه 20 ادامه داد: به منظور تشویق شهروندان به فعالیت بدنی و ورزشی و افزایش نشاط و شادابی خانواده ها، ایستگاه های ورزش شهروندی ویژه بانوان و آقایان در بوستان های منطقه فعال بوده و پذیرای شهروندان علاقمند به ورزش است.
این گزارش حاکی است، همزمان با روز 5 مهر ماه با حضور حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش رضا شنگی شهردار منطقه 20 امیرقاسمی رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران، اسماعیل اسماعیل زاده رییس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان تهران و مدیران ارشد منطقه در راستای شناسایی مسیرهای جدید کوهپیمایی، پیمایش میدانی در کوهستان راگا در محدوده کوه بی بی شهربانو انجام شد.
شنگی در این برنامه با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری «کوهنوردی امتیازات برجسته و ممتازی دارد که مهمترین آن همان عزم و اراده بین انسان و انگیزه درونی خود او است» گفت: کوهنوردی ورزش ارزشمند و مفید و از تفریحات سالم است که تمامی گروه های سنی می توانند از تاثیرات خوب آن در سلامت جسمی و روحی بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه شهرری ظرفیت های تفریحی و گردشگری زیادی دارد اظهار داشت: کوهستان راگا یکی از این ظرفیت هائیست که نیازمند تبلیغات گسترده تر و تدارک خدمات بیشتر برای بهره مندی شهروندان علاقمند است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1413301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمار هولناک از شهدای فلسطینی/ قتل‌عام 5 درصد جمعیت غزه

رسانه دولتی چین: آمریکا باید قدر حسن نیت چین را بداند

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

پاپ جدید خواستار توافق هند و پاکستان و توقف جنگ غزه شد

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

بدنه هوشمند با نورپردازی RGB؛ Infinix طراحی گوشی‌های گیمینگ را متحول می‌کند

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

بازگشایی 32 فرودگاه هند بعد از آتش‌بس با پاکستان

تخریب منازل فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر صهیونیست

ماجرای مرگ دلخراش 2 تکنیسین در سقوط دماغه هواپیما

بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

تصاویری از لحظه شروع فوران آتشفشان

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

رنگ‌بندی جذاب گوشی میان‌رده جدید موتورولا لو رفت

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

فاهکومرام به بازی Tekken 8 بازمی‌گردد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سیلاب شدید در لاسیبای هندوراس

طلای جهانی کاهش یافت

خودمانی‌های دانشجویان با نماینده رهبر انقلاب؛ شنیدن شما میاین کولر رو درست کردند!

توضیحات پلیس در خصوص تیراندازی در منطقه باقرشهر تهران

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

اپل سال 2027 محصولاتی «انقلابی و مهم» رونمایی خواهد کرد؛ ادعای بلومبرگ

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده

مقام مسئول: امکان دارد اجساد برخی مفقودان هرگز پیدا نشود و مفقودالاثر بمانند

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد