پیام ویژه

آخرين مطالب

بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی رویترز

تولید نفت ایران به بالاترین سطح از سال 2018 رسید/ افزایش تولید نفت اوپک برای دومین ماه پیاپی وزارت نفت

تولید نفت ایران به بالاترین سطح از سال 2018 رسید/ افزایش تولید نفت اوپک برای دومین ماه پیاپی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تازه‌ترین نظرسنجی رویترز نشان می‌دهد تولید نفت اوپک در پی افزایش تولید نفت خام ایران و نیجریه در ماه سپتامبر 2023 برای دومین ماه پیاپی افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، بر اساس نظرسنجی روز دوشنبه (دهم مهرماه) این خبرگزاری، تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه سپتامبر برای دومین ماه پیاپی در پی افزایش تولید ایران و نیجریه افزایش یافت، در حالی که کاهش عرضه عربستان و دیگر اعضای ائتلاف تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک (اوپک‌پلاس) در قالب توافق کاهش عرضه برای حمایت از قیمت و بازارهای جهانی نفت خام ادامه دارد.
تازه‌ترین بررسی رویترز نشان داد تولید روزانه نفت خام اعضای اوپک در ماه سپتامبر با افزایش روزانه 120 هزار بشکه‌ای نسبت به ماه اوت به 27 میلیون و 730 هزار بشکه رسید.
تولید نفت اوپک در ماه اوت امسال برای نخستین بار از فوریه گذشته افزایش یافته بود.
افزایش عرضه اوپک در ماه سپتامبر تا حدود زیادی به مدد افزایش تولید نفت نیجریه به‌دلیل مقابله با سرقت نفت خام و ناامنی‌ها در مناطق عملیاتی پدید آمده است.
تولید نفت خام ایران که با وجود تحریم‌های آمریکا در حال افزایش عرضه بوده، به بالاترین سطح از سال 2018 رسیده است.
بر اساس داده‌های حمل‌ونقل و منابع در نظرسنجی رویترز، نیجریه در ماه سپتامبر بدون هیچ‌گونه اختلال عمده در صادرات، افزایشی قابل‌توجه در صادرات را تجربه کرد و تولید خود را 110 هزار بشکه در روز افزایش داد.
نیجریه در نظر دارد تا سال آینده میلادی بخش بیشتری از تولید نفت خود را احیا کند.
نظرسنجی رویترز نشان داد دومین افزایش بزرگ اوپک مربوط به ایران بوده است، به‌طوری که تولید نفت خام این کشور به 3 میلیون و 150 هزار بشکه در روز رسیده است.
بر اساس نظرسنجی رویترز و ارقام جداگانه از اوپک، این بالاترین رقم از سال 2018 است؛ سالی که واشینگتن دوباره تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کرد.
بر اساس این نظرسنجی، تولید 10 عضو اوپک که مشمول توافق کاهش عرضه اوپک‌پلاس هستند، 80 هزار بشکه در روز افزایش یافت.
عربستان و دیگر اعضای اوپک حاشیه خلیج فارس به‌شدت به توافق کاهش عرضه نفت و کاهش‌های داوطلبانه اضافه پایبند هستند.
بر اساس این نظرسنجی، عربستان در ماه‌های اوت و سپتامبر تولید نفت خام خود را نزدیک به 9 میلیون بشکه در روز نگه داشت، ریاض به‌تازگی تصمیمی گرفت کاهش عرضه داوطلبانه روزانه یک میلیون بشکه‌ای خود را تا پایان سال جاری میلادی تمدید کند.
عراق و امارات متحده عربی در ماه سپتامبر تولید نفت خود را اندکی افزایش دادند، در حالی که عرضه نفت آنگولا به‌دلیل کاهش صادرات 50 هزار بشکه در روز کاهش یافت.
تولید اوپک هنوز حدود روزانه 700 هزار بشکه کمتر از مقدار مورد نظر است، زیرا نیجریه و آنگولا ظرفیت تولید به‌اندازه سطح توافق‌شده را ندارند.
نظرسنجی رویترز با هدف پیگیری عرضه نفت به بازارهای جهانی تهیه می‌شود.
این نظرسنجی بر مبنای داده‌های حمل‌ونقل ارائه‌شده از سوی منابع خارجی، داده‌های مؤسسه ریفینیتیو ایکون، اطلاعات شرکت‌های رصدکننده حمل محموله‌های نفتی مانند پترولجستیک و کپلر و اطلاعات ارائه‌شده از سوی منابع شرکت‌های نفتی، اوپک و شرکت‌های مشاوره‌ای است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1414379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

پاپ جدید خواستار توافق هند و پاکستان و توقف جنگ غزه شد

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

بدنه هوشمند با نورپردازی RGB؛ Infinix طراحی گوشی‌های گیمینگ را متحول می‌کند

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

بازگشایی 32 فرودگاه هند بعد از آتش‌بس با پاکستان

تخریب منازل فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر صهیونیست

ماجرای مرگ دلخراش 2 تکنیسین در سقوط دماغه هواپیما

بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

تصاویری از لحظه شروع فوران آتشفشان

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

رنگ‌بندی جذاب گوشی میان‌رده جدید موتورولا لو رفت

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

فاهکومرام به بازی Tekken 8 بازمی‌گردد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سیلاب شدید در لاسیبای هندوراس

طلای جهانی کاهش یافت

خودمانی‌های دانشجویان با نماینده رهبر انقلاب؛ شنیدن شما میاین کولر رو درست کردند!

توضیحات پلیس در خصوص تیراندازی در منطقه باقرشهر تهران

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

اپل سال 2027 محصولاتی «انقلابی و مهم» رونمایی خواهد کرد؛ ادعای بلومبرگ

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده

مقام مسئول: امکان دارد اجساد برخی مفقودان هرگز پیدا نشود و مفقودالاثر بمانند

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده