پیام ویژه

آخرين مطالب

توضیحات محسن رضایی درخصوص پیشنهاد تشکیل ارتش اسلامی توسط دولت‌های مسلمان ویژه سایر رسانه ها

توضیحات محسن رضایی درخصوص پیشنهاد تشکیل ارتش اسلامی توسط دولت‌های مسلمان
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ورود رژیم صهیونیستی به جنگ زمینی با نیروهای مقاومت احمقانه‌ است و آن‌ها در باتلاق نیروهای مقاومت مردمی فلسطین گرفتار خواهند شد.
محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه تلویزیونی «به افق فلسطین» با اشاره به تشکیل ارتش اسلامی توسط دولت‌های مسلمان، گفت: تشکیل ارتش اسلامی کاملا قابل تحقق است، اما 10 سال پیش چنین امکانی وجود نداشت، حادثه غزه و خشونت اسرائیلی‌ها، کشورهای اسلامی را به این سو می‌برد که یک کاری انجام بدهند.
وی افزود: آمریکایی‌ها به شدت نگران هستند که خلاء غرب آسیا را چین، روسیه یا ایران پر کنند و سه حالت درباره این موضوع وجود دارد، اول اینکه یا آمریکا از منطقه باید بیرون برود و چین و روسیه بیایند، دوم اینکه یا بماند و با این کشورها درگیر شود و سوم اینکه راه‌حل دیگری پیدا شود.
بازار
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: بزرگترین اشتباه بایدن و نتانیاهو این بود که فکر کردند کشورهای اسلامی همان کشورهای گذشته هستند، البته با اینکه زیاد پاسخ محکمی ندادند، اما موضع‌ این کشورها از گذشته بهتر بود؛ ما در ادامه انتفاضه فلسطینی‌ها شاهد این خواهیم بود که ارتش اسلامی تشکیل خواهد شد.
رضایی تصریح کرد: حادثه غزه تنها برای غزه نیست، غزه کلید رویدادهای پی در پی در کل منطقه است و سال‌ها ادامه پیدا خواهد کرد، الآن کل نگاه‌ها به یک سرزمین با سیصد کیلومتر مربع و یا دو میلیون جمعیت معطوف است.
وی افزود: اینکه بایدن و نتانیاهو کنار هم قرار گرفتند، به دلیل نجات اسرائیل و آمریکا است، خودِ نتاهایو می‌گوید ما اگر شکست بخوریم تمام شده‌ایم، آمریکا هم برای نجات خودش آمده است؛ آمریکا اگر در اتفاقات این جنگ عقب‌نشینی کند و از غرب آسیا به دریای عمان بیاید، صنعتش فرو خواهد پاشید.
فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: هشتاد سال است که آمریکایی‌ها این منطقه را رها نمی‌کنند، تنها جایی که پس از جنگ جهانی دوم اجازه ندادند اشغالگری پایان یاید، دقیقا همین منطقه فلسطین است، وگرنه کشورهای لبنان و سوریه که همان سال‌ها از استعمار رهایی پیدا کردند.
رضایی افزود: یکی از عوامل مهمی که آمریکا به کمک اسرائیل آمده، نفت است و اگر کشورهای منطقه، صنعتی شوند، دیگر نفتی ندارند که صادر کنند، بنابراین باید جلوی توسعه این کشورها گرفته شود و منبع اصلی حیات صنعت غرب نیز همین نفت غرب آسیا است.
وی تصریح کرد: مسئله بعدی که آمریکا منطقه غرب آسیا را رها نمی‌کند، به دلیل پلی است که آمریکا و انگلیس می‌توانند به چین و روسیه بزنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: آمریکایی‌ها در عراق و افغانستان مفتضحانه عقب‌نشینی کردند، الآن دوباره می‌خواهند شانس خود را امتحان کنند که دوباره به منطقه برگردند.
رضایی افزود: پیش‌بینی بنده این است که آمریکایی‌ها در شرق سوریه و غرب عراق و اردن و صحرای سینا پایگاه‌های خود را تقویت می‌کنند، چرا که اگر در غرب آسیا نمانند دیگر آمریکا، آمریکا نخواهند ماند.
وی تأکید کرد: الآن در غزه دو جنگ وجود دارد، جنگ با مردم و جنگ با نیروهای فلسطینی؛ در جنگ با مردم که نزدیک نه هزار نفر شهید شده و از رزمندگان نیز چند نفر شهید شده، در جنگ با رزمندگان در همین چند ساعت گذشته 140 نفر از اسرائیلی‌ها کشته شده‌اند و حالا اگر جنگ تمام شود، آیا اسرائیل به گذشته باز خواهد گذشت!؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ورود اسرائیل به جنگ زمینی با نیروهای مقاومت احمقانه‌ست و آن‌ها در باتلاق نیروهای مقاومت مردمی فلسطین گرفتار خواهند شد.
رضایی خاطرنشان کرد: جنگ مردمی اصلا فلسفه‌اش این است که اسرائیل در یک باتلاق بزرگ گیر خواهد کرد، مگر کسانی که فلسطینی‌ها اسیر کردند در داخل تانک و سنگرها نبودند!
وی در ادامه گفت: بنابراین اسرائیل در ورود به جنگ زمینی، با یک شکست مفتضحانه و فاجعه بزرگ در جنگ با رزمندگان گرفتار خواهد شد و کشورهای مسیحی و غیرمسلمان نیز نمی‌توانند کاری بکنند.
رضایی با بیان یک خاطره‌ای از مرحوم هاشمی‌رفسنجانی، گفت: موقعی که انتفاضه تازه شروع شده بود، آقایی هاشمی می‌گفت بعید است چنین چیزی باشد و ادامه پیدا کند، بنده بعدا در کتاب خاطرات مرحوم هاشمی خواندم که نوشته بود؛ من رفتم خدمت رهبر انقلاب و نظر ایشان هم این است که این انتفاضه طولانی است و آقا هم گفت جنگ فلسطینی‌ها طولانی است، به این زودی‌ها تمام نمی شود و اصلا موفقیت برای نتانیاهو وجود نخواهد نداشت و تا امروز نیز همان طور شده است.
فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افزود: یک نهضت بیت‌اللملی ضد صهیونیست در جهان رخ خواهد داد و مردم سازمان‌دهنده آن خواهند بود و این نهضت میان ملت‌ها شکل می‌گیرد و این به دلیل جنایت‌های عظیمی است که رخ داده و حتی هیتلر هم چنین کارهایی نکرده است.
رضایی تصریح کرد: آخرین گزارش‌هایی که ما در همین چند هفته اخیر دریافت کرده‌ایم، یهودی‌ستیزی چند برابر شده، خب مسبب همه این‌ها خودِ آمریکایی‌ها هستند، بنابراین چطور داعیه حفاظت از یهودی‌ها را دارند؟!
وی افزود: الآن گروه‌های مقاومت بسیار زیادی مراجعه می‌کنند، توصیه ما این است که آمادگی خودتان را حفظ کنید، البته برگزاری همایش کار خوبی است و آقای رئیسی هم مواضع خوبی به پیروی از مقام معظم رهبری گرفتند، امروز آمادگی نیروها مهم است تا اینکه بخواهد عملیاتی صورت گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: ما وقتی خرمشهر را آزاد کردیم، اسرائیل به جنوب لبنان حمله کرد، بنده و شهید صیاد شیرازی به سوریه رفتیم و با آقای حافط اسد جلسه گذاشتیم و برادر عزیزمان آقای متوسلیان را هم برده بودیم، بعد که برگشتیم حضرت امام (ره) گفتند ما نمی‌خواهیم وارد جنگ بشویم، چرا که راه قدس از کربلا می‌گذرد ولی شما آموزش بینید.
رضایی یادآور شد: می‌گویند ایران عامل ناامنی است، معلوم است که دنبال هدف دیگری هستید، از یک طرف می‌خواهند نتانیاهو را نجات دهند و به این بهانه‌، که منطقه ناامن و ایران تهدید است، آمریکا پایگاه‌های خود را در منطقه تقویت کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که لباس رزمی بر تن کرده بود، گفت: پوشیدن این لباس به این معناست که ما برای جنگ آماده هستیم و از جنگ نمی‌ترسیم ولی دنبال جنگ هم نیستیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1423675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

سیگار گران می‌شود

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

آخرین آمار ورود زائران‌ایرانی به سرزمین وحی

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب

بی‌قانون‌ترین شهر دنیا را بشناسید

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

8 هزار کیلومتر اسب‌سواری برای احیای مسیر حج مسلمانان اندلسی

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت

وزیر نیرو: هر ماینر به اندازه یک کولرگازی برق مصرف می‌کند

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار