پیام ویژه

آخرين مطالب

شهردار منطقه 7 در جلسه توجیهی سفیران "من شهردارم:

تصمیم‌گیری در اجرای یک پروژه توسط شهروندان یک دستاورد بسیار مهم برای شهرداری است شهرداری تهران

تصمیم‌گیری در اجرای یک پروژه توسط شهروندان یک دستاورد بسیار مهم برای شهرداری است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - جلسه توجیهی سفیران دومین رخداد "من شهردارم" در منطقه 7 با حضور شهردار، معاونین، مدیران و سفیران منتخب اجرای این طرح در ساختمان ستادی منطقه برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، در جریان نشست سفیران "من شهردارم" نصراله آبادیان شهردار منطقه گفت: زمانیکه به نفس موضوع من شهردارم نگاه می کنیم که شهروندان می توانند در تصمیم گیری اجرای یک پروژه نقش داشته باشند یک دستاورد بسیار مهم برای شهرداری است. امیدوارم در کشور، ما به زمانی برسیم که مردم بتوانند با توجه به منابعی که به حاکمیت می دهند به همان نسبت هم تاثیر آن را در کیفیت زندگی خود شاهد باشند.
وی تصریح کرد: این پروژه بخش کمی از منابعی است که شهرداری از مردم می گیرد و می تواند در صورت مثبت بودن این تجربه به این سمت و سو حرکت کنیم که پروژه های سرمایه ای را هم از این طریق نظرسنجی و اجرا کنیم.
شهردار منطقه 7 با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از پروژه های شهرداری پروژه های سرمایه ای هستند، افزود: در طرح من شهردارم که سال گذشته اجرا شد تنها ما برای ارتباط یک صفحه در اختیار داشتیم اما امسال سایت با کیفیتی طراحی شده و شهروندان می توانند شاهد این باشند که چه پروژه هایی در سال گذشته در شهر تهران اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: تک تک پروژه هایی که در سطح محله و منطقه در حال اجراست باید بیشترین رای را در جغرافیای همان محل کسب کند. این طرح یک پروژه ای است که باید در حوزه اجتماعی طراحی و پیگیری شود.
آبادیان تاکید کرد: امیدوارم در این پروژه با رویکرد علمی بتوانیم تبادل نظر با شهروندان را بیش از پیش داشته باشیم. ما اماکن مختلف جمعیتی در سطح منطقه داریم که در جریان اجرای این طرح باید مد نظر قرار گرفته شود و بنا بر مقتضیات آن محتوای درست تولید شود از همین رو باید سفیران منتخب از دانش کافی برای توجیح شهروندان برخوردار باشند و با اجرای این اقدامات امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم شاهد کسب رتبه برتر در اجرای این طرح در میان مناطق 22گانه باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در منطقه 7 هیچ پروژه بلاتکلیف وجود ندارد، گفت: پروژه خط 6 و خط 3 مترو، اجرای طرح TOD، پروژه مرودشت، مسیل زرین گلاب و بهسازی میدان سبلان و میدان سپاه تنها بخشی از پروژه های مهم در حال اجرا در سطح منطقه هستند که در راستای ارتقاء رضایتمندی شهروندان در دستور کار قرار دارند.در ادامه این نشست توضیحاتی در خصوص مراحل ثبت نظرسنجی در سامانه و نحوه پرسشگری از سوی مسئول دبیرخانه طرح من شهردارم در اختیار سفیران حاضر در این نشست قرار گرفت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434172/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژنرال صهیونیست: صحنه فرار گردشگران از ساحل تل‌آویو یعنی پیروز نشده‌ایم

هشدار کارشناس اسرائیلی درباره اضمحلال ساختار رژیم صهیونیستی

تداوم مذاکرات تجاری میان چین و آمریکا

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: اسرائیل دشمن نیست

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

گوشی پیکسل 9a در کمال ناباوری یکی از اپ‌های مهم گوگل را ندارد

فعال‌سازی 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

وزیر خارجه جدید آلمان: وضعیت نوار غزه غیرقابل تحمل شده است

تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب

ویتکاف یک پروتکل قدیمی را زیر پا گذاشت!

ساندکلاد از موسیقی‌های شما برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده نمی‌کند

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

مصر تعیین سفیر جدید در تل‌آویو را به تعویق انداخت

هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

تغییر موضع معاون ترامپ درباره جنگ هندوپاکستان

زمان انتشار دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

محمود عباس: مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

جزئیات توافق آنکارا و پ.ک.ک برای پایان درگیری

سامسونگ با گلکسی اس 25 اج، به مسیر اشتباهی می‌رود

صهیونیست ها حتی به درختان فلسطینیان هم رحم نکردند!

ترامپ پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف را ستود

لیبرمن کاندیداتوری خود را برای انتخابات 2026 اعلام کرد

نخست وزیر پیشین اسرائیل: باید به جنگ غزه پایان دهیم

هشدار وزارت بهداشت درباره اسباب‌بازی‌های آرایشی کودکان

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود

تحرکات مشکوک آمریکایی‌ها در بغداد؛ «نقشه خطرناکی در راه است»

توافق آبی بین هند و پاکستان به‌رغم آتش‌بس، همچنان تعلیق خواهد ماند

پوتین: روسیه و ویتنام همکاری‌های دفاعی و امنیتی‌شان را تقویت می‌کنند

خستگی در سالمندی؛ زنگ خطری که به پای پیری نوشته می‌شود

ده‌ها شهید و زخمی در حمله پهپادی صهیونیست‌ها علیه پناهگاه آوارگان

اعتراض فرانسوی‌ها به انحلال بزرگترین انجمن حامی فلسطین

تل‌آویو: حماس روش‌های نبرد خود را تغییر داده است

نجات 130 نفر از آتش‌سوزی سحرگاهی در هتل خیابان مفتح تهران

مخاطرات ابلاغ وارداتی

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

«ترامپ»: اجرای وعده‌های انتخاباتی سخت‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردم