پیام ویژه

آخرين مطالب

قول آتش‌بس دائمی به مسلمانان یادداشت

قول آتش‌بس دائمی به مسلمانان
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
تنها چند هفته پس از آغاز جنگ اسرائیل و حماس، بایدن گروه کوچکی از مسلمانان برجسته آمریکایی را به کاخ سفید دعوت کرد تا با آنها گفت‌وگو کند. به روایت چهار نفری که در جلسه حضور داشتند، شرکت‌کنندگان با او صریح سخن گفتند. این جلسه چشم‌اندازی اجمالی بود که بایدن با آن مواجه است؛ زیرا او تلاش می‌کند خشم عمیق حامیان قدیمی و حتی حامیانش در داخل کاخ سفید را از بین ببرد. اما این جلسه با یک وعده به کار خود پایان داد: قول بایدن برای درخواست آتش‌بس دائمی.
بازار
تنها چند هفته پس از آغاز جنگ اسرائیل و حماس، بایدن گروه کوچکی از مسلمانان برجسته آمریکایی را به کاخ سفید دعوت کرد تا درباره اسلام‌هراسی در آمریکا گفت‌وگو کنند. به گفته چهار نفری که در جلسه حضور داشتند، شرکت‌کنندگان با او صریح سخن گفتند. «اریکا ال.گرین» در گزارش 28نوامبر در نیویورک‌تایمز نوشت، این گروه مسلمانان به بایدن گفتند که آغوش باز آمریکا در برابر اسرائیل پس از حملات 7اکتبر از نظر بسیاری به‌عنوان مجوزی برای بمباران غزه از سوی اسرائیل تلقی می‌شود. آنها گفتند که بیانیه رئیس‌جمهور درباره تردید درباره تعداد شهدای فلسطینی توهین‌آمیز است و افزودند که چاقو زدن مرگبار به یک پسربچه مسلمان 6ساله در خارج از شیکاگو تنها یکی از نتایج ویرانگر «غیرانسانی کردن جامعه آنها بود.»
به گفته حاضران، این جلسه خصوصی که برای 30دقیقه برنامه ریزی شده بود، بیش از یک ساعت طول کشید. بایدن دستیارانی را که قصد داشتند او را از جلسه انتقاد خارج کنند، از اتاق بیرون کرد. «وائل الزیات»، مدیر اجرایی Emgage (گروهی که رای‌دهندگان مسلمان را بسیج می‌کند) که در جلسه روز 26اکتبر در اتاق روزولت شرکت کرد، گفت: «رئیس‌جمهور متوجه شد که ممکن است در سخنانش اشتباهاتی صورت گرفته باشد. او گوش داد، همدلی نشان داد و قول داد که بهتر عمل کند؛ به‌ویژه درباره شرایط انسانی فلسطینیان در غزه.»
«کیت الیسون» دادستان کل مینه سوتا که او نیز در این نشست حضور داشت، گفت که جنگ خطرات را برای آمریکایی‌ها نیز افزایش داده است. وی گفت: «رهبران جامعه مسلمانان به بایدن گفتند که رنج مردم بی‌گناه غزه که تلاش می‌کنند در شرایط بسیار دشوار زنده بمانند، درواقع احتمال حملات اسلام‌هراسی را در ایالات متحده افزایش داده است.» این گردهمایی در حالی پایان یافت که بایدن زنی را که چندین سال پیش برادرش را در یک جنایت نفرت‌برانگیز بر ضد مسلمانان از دست داده بود، در آغوش گرفت. اما این جلسه با یک وعده به کار خود پایان داد: قول بایدن برای درخواست آتش‌بس دائمی.
این جلسه چشم‌اندازی اجمالی ارائه کرد که بایدن با آن مواجه است؛ زیرا او تلاش می‌کند خشم عمیق حامیان قدیمی و حتی حامیانش در داخل کاخ سفید را از بین ببرد؛ جایی که برخی از کارکنان جوان‌تر، به‌ویژه آنهایی که پیشینه عرب یا مسلمان دارند، گفته‌اند که احساس ناامیدی می‌کنند که در کنار چنین رئیس‌جمهوری خدمت می‌کنند. مقامات دولت بایدن می‌گویند حمایت رئیس‌جمهور از حق اسرائیل برای دفاع از خود پس از حمله حماس تنها بخشی از ماجرا است. بایدن به‌طور فزاینده‌ای سخنان حمایتی خود از اسرائیل را با درخواست‌های قاطع‌تر برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی همراه می‌کند؛ زیرا تعداد کشته‌ها به سطوح فاجعه‌باری رسیده است.آنها به آدرس دفتر بیضی او در 20اکتبر اشاره می‌کنند؛ زمانی که او اسلام‌هراسی و مرگ «وادیا الفیومه»، کودک 6ساله‌ای را که در ایلینویز به‌طور مرگباری با چاقو کشته شد و مقامات آن را جنایت نفرت‌برانگیز خواندند، محکوم کرد.
بایدن گفت که به‌دلیل از دست دادن زندگی فلسطینی‌ها در جنگ «دلشکسته» شده است. این مقامات که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، همچنین می‌گویند که همبستگی بایدن با اسرائیل به او این امکان را داده که با بنیامین نتانیاهو در زمینه کمک‌های بشردوستانه و باز کردن گذرگاه رفح با مصر رایزنی کرده است و بر وی اعمال نفوذ کند. اما برای بسیاری از جامعه عرب، سخنان و اقدامات بایدن پس از حملات 7اکتبر باعث شد آنها -و غیرنظامیان فلسطینی در غزه که هزاران نفرشان به آغوش مرگ رفتند یا هر لحظه مرگ را در انتظار هستند- احساس کنند که در جنگ اهمیت دوم دارند.«جیمز زوگبی» رئیس موسسه عرب آمریکایی که 27سال است از جامعه نظرسنجی می‌کند، می‌گوید: «این حس وجود دارد که آسیب‌های یک طرف بیشتر از آسیب‌های دیگری است.
مثل این است که دو مورد غیرقابل تحمل وجود دارد و آنها تصمیم گرفته‌اند که کدام یک را بپذیرند.» این ناراحتی در دیدار با بایدن به وضوح نمایان شد. شرکت‌کنندگان گفتند که از اینکه درست یک روز پیش از آن دیدار، در یک کنفرانس خبری با نخست‌وزیر استرالیا، رئیس‌جمهور به خبرنگاران گفت که «نمیداند که آیا فلسطینی‌ها درباره تعداد کشته‌شدگانشان حقیقت را می‌گویند یا خیر»، متحیر شده‌اند. بایدن گفت که مردم بی‌گناهی که مردند، «بهای راه‌اندازی جنگ»ی بودند که به خاطر آن جان خود را از دست دادند. اظهارات بایدن خشم کارکنان کاخ سفید را برانگیخت، از جمله از سوی برخی که احساس می‌کردند پیام‌های حمایت‌آمیز از کارکنان یهودی می‌تواند باعث ناراحتی اعراب و مسلمانان شود. دستیاران ارشد بایدن به رهبری «جفری دی.زینتز» رئیس دفتر کاخ سفید، جلسات متعددی با مقامات نگران برای شنیدن شکایات آنها برگزار کرده‌اند. یکی از این جلسات اخیرا توسط آقای زینتز رهبری شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1434336/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

ترامپ: چین بازارهایش را به روی آمریکا بگشاید

کره شمالی رزمایش موشکی ضدهسته‌ای برگزار کرد

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

نینتندو به پشتیبانی از کنسول سوییچ ادامه می‌دهد

آمریکا به اسرائیل: آتش‌بس در غزه را به عملیات نظامی ترجیح می‌دهیم

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

سیگار گران می‌شود

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس