پیام ویژه

آخرين مطالب

پیگیری رییس سازمان محیط زیست برای برقراری حق الکشف محیط‌بانان فرهنگی و اجتماعی

پیگیری رییس سازمان محیط زیست برای برقراری حق الکشف محیط‌بانان
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رییس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر پیگیری برقراری حق الکشف محیط‌بانان از ارائه پیشنهادی برای اضافه شدن سالانه 500 نفر به این سازمان خبر داد.
شینا انصاری با حضور در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی با محیط‌بانان پاسگاه وارنگه‌رود دیدار کرد و گفت: مشکلاتی که محیط بانان ما در کل کشور دارند؛ عمدتا به کمبود تجهیزات و امکانات حفاظتی و مشکلات معیشتی برمی‌گردد؛ برای همین در 5-6 ماه گذشته ما به دنبال بهبود شرایط آنان بوده‌ایم.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته؛ بودجه 1404، 47 درصد رشد یافت. همچنین برای بهبود مساله کمبود نیرویی که با آن مواجهیم؛ به سازمان امور استخدامی پیشنهاد دادیم سالانه 500 نفر به مجموعه اضافه شوند.
بازار
انصاری همچنین تاکید کرد: بحث حق الکشف محیط بانان را پیگیری می کنیم تا پس از چندسال مجددا برقرار شود.
وی گفت: یکی دیگر از اقدامات مهمی که با جدیت به دنبال آن هستیم؛ به خدمت گرفتن پایش‌های هوشمند و فناوری های نوین است تا وضعیت حفاظت از مناطق ارتقاء یابد.
معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه در کنار همه موارد ذکر شده، به نیروی متخصص هم نیاز داریم؛ افرود: به آموزش محیط بانان باید توجه ویژه داشت و مسئولیت محیط بانی را نباید صرفا یک کار اجرایی در نظر گرفت.
بر اساس گزارش سازمان حفاظت محیط زیست، در این دیدار حمید ظهرابی معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی، سرهنگ محبت خانی فرمانده یگان حفاظت و قربانعلی محمدپور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز نیز حضور داشتند.
پیگیری سیاست حفاظت موثر و پایدار
حمید ظهرابی معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست نیز گفت: سیاست ما در سازمان حفاظت محیط زیست آن است که مشکلات حفاظت را کم کنیم لذا به دنبال ارتقا و تکمیل تجهیزات حفاظتی هستیم. در این راستا اقدامات خوبی هم انجام شده است تا بتوان حفاظت موثر و پایدار داشت.
جیره غذایی محیط‌بانان بهبود می‌یابد
همچنین سرهنگ محبت خانی فرمانده یگان حفاظت با اشاره به اینکه محیط بانان با مشکلات متعددی مواجه‌اند؛ گفت: بحث جیره غذایی محیط بانان یکی از دغدغه ها بوده که در بودجه 1404این موضوع بهبود یافته است. همچنین سرانه اضافه کار محیط بانان نیز با حمایت معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست حدودا 2 برابر شده که از بهار آینده اجرا خواهد شد.
ساخت و ساز بی رویه؛ تهدید جدی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
در پایان قربانعلی محمدپور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز نیز در سخنانی با اشاره به اینکه این استان یک «ایران کوچک» است؛ گفت: منطقه حفاظت شده البرز جنوبی در حدود 62 هزار هکتار منطقه حفاظت شده دارد و تهدیداتی جدی‌ همچون ساخت و سازهای بی رویه و آلودگی آبهای رودخانه ای وجود دارد که همین امر، مسئولیت همکارانم را سنگین‌تر کرده است اما آنان برغم مشکلاتی که کمبود نیرو یکی از آنها است، در استان به کار حفاظت از محیط زیست اهتمام دارند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1572285/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

سیگار گران می‌شود

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

آخرین آمار ورود زائران‌ایرانی به سرزمین وحی

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب

بی‌قانون‌ترین شهر دنیا را بشناسید

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

8 هزار کیلومتر اسب‌سواری برای احیای مسیر حج مسلمانان اندلسی

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت

وزیر نیرو: هر ماینر به اندازه یک کولرگازی برق مصرف می‌کند

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

طلای جهانی افزایشی ماند