پیام ویژه

آخرين مطالب

مرگ غم‌انگیز ریحانه مقابل چشمان مادر در درمانگاه مشیریه فرهنگی و اجتماعی

مرگ غم‌انگیز ریحانه مقابل چشمان مادر در درمانگاه مشیریه
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران / پرونده آتش‌سوزی مرگبار در مرکز درمانی مشیریه تهران که منجر به مرگ دو زن و یک دختر 8 ساله شد با دستور بازپرس پرونده مبنی بر شناسایی علت حادثه، مقصران و میزان قصور آنها در اختیار کارشناسان قرار گرفت.
ساعت 19:45 دوشنبه 18 فروردین خبر آتش‌سوزی در درمانگاه مشیریه ابتدای خیابان آقا نور به آتش‌نشانی اعلام شد. به دنبال اعلام این خبر بلافاصله هفت دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار دستگاه موتورلانس از اورژانس و خودروهای آتش‌نشانی راهی محل شدند.
شعله‌های آتش در کمتر از چند دقیقه تمام ساختمان 5 طبقه درمانگاه را در برگرفته و به آسمان زبانه می‌کشید. امدادگران بلافاصله عملیات مهار آتش را آغاز کردند و با ورود به ساختمان افرادی را که در طبقات مختلف درمانگاه در میان آتش و دود محاصره شده بودند، بیرون کشیدند.
جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره این حادثه گفت: «این آتش‌سوزی از قسمت لابی درمانگاه آغاز شده بود و به دلیل وجود سقف کاذب و قابل اشتعال بودن سقف و دیوارها بلافاصله گسترش یافته و به طبقات بالا رسیده بود. بررسی اولیه، اتصال سیم برق در سقف را علت آتش‌سوزی نشان می‌دهد ولی نظر قطعی منوط به بررسی تخصصی کارشناسان است. امدادگران در همان دقایق اولیه 12 نفر را از آتش نجات دادند و در ادامه 6 بیمار دیگر که برای ویزیت به آنجا آمده بودند را بیرون آوردند.» 
مرگ دو زن در محل حادثه
در لابی مرکز درمانی، جسد سوخته‌ای به چشم می‌خورد که در معاینات بعدی مشخص شد متعلق به زنی جوان است. 
پسر جوانی که با پلیس تماس گرفته و آتش‌سوزی را اعلام کرده بود نیز در این رابطه گفت: «در حال عبور از خیابان بودم که متوجه آتش‌سوزی شدم، هیاهوی وحشتناکی برپا بود از یک طرف امدادگران از راه می‌رسیدند و به دل آتش می‌زدند تا مردم را نجات دهند و از یک طرف مردم جمع شده بودند و برخی از آن‌ها فیلم و عکس می‌گرفتند. خانواده افراد گرفتار در آتش نیز به سر و صورت خود می‌کوبیدند و درخواست کمک می‌کردند. مأموران آتش‌نشانی نیز تلاش می‌کردند تا افراد را از محل بیرون بیاورند. جمعیت زیادی جمع شده بودند که کار آتش‌نشانان و امدادگران را دچار اخلال کرده بود به همین دلیل من با پلیس تماس گرفتم.» 
یکی از شاهدان در رابطه با حادثه آتش‌سوزی گفت: «امدادگران، افرادی را که از ساختمان نجات داده بودند به پیاده‌رو آورده و مأموران اورژانس به آن‌ها رسیدگی می‌کردند. در میان آن‌ها، زن جوانی بود که به سختی نفس می‌کشید و حال خوبی نداشت. گرچه امدادگران اورژانس تلاش خود برای نجات او را ادامه دادند اما لحظاتی بعد جانش را از دست داد و آن طور که امدادگران می‌گفتند علت مرگ او خفگی و نرسیدن اکسیژن بود. چند کودک هم در بین مصدومان بودند که آن‌ها را هم با آمبولانس به بیمارستان منتقل کردند اما گفتند یکی از آن‌ها که دختر کوچکی بود جان باخت.» 
به دنبال گزارش این حادثه، بازپرس محمد تقی شعبانی و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند. در بررسی‌های اولیه مشخص شد دو خانم و یک دختر بچه جانشان را از دست داده‌اند. بدین ترتیب بازپرس جنایی دستور شناسایی هویت قربانیان را صادر کرد که در ادامه تحقیقات مشخص شد نام آن‌ها فریبا، آیدا و ریحانه است. پزشکی قانونی علت اولیه مرگ یکی از خانم‌ها را خفگی و دیگری را سوختگی اعلام کرد. 
صدور 17 دستور برای پیگیری حادثه
در این حادثه مدیر درمانگاه و دو نفر از پرسنل و 6 بیمار مصدوم شده و برای درمان به چند بیمارستان منتقل شدند. همچنین بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه 14 با تعیین کارشناس آتش‌نشانی برای مشخص شدن علت حادثه و صدور 17 دستور خواهان پیگیری پرونده شد. از آنجایی که حادثه بر اثر اتصالی سیم برق در سقف کاذب به وجود آمده بود بازپرس دستور داد تا کارشناس اداره برق، موضوع ایمنی سیم‌کشی‌های برق را بررسی کرده و کارشناس اداره کار نیز مقصران احتمالی حادثه و میزان تقصیر آن‌ها را مشخص کند. 
متخصصان پزشکی قانونی نیز علت اصلی مرگ قربانیان حادثه را اعلام کرده و آزمایش‌های سم‌شناسی صورت گیرد. همچنین بازپرس پرونده دستور پاکسازی و پلمب مرکز درمانی را صادر کرد تا تصاویر دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه و مرکز درمانی بازبینی شود و مصدومان به پزشکی قانونی مراجعه کرده و از آن‌ها در خصوص شکایت تحقیق صورت گیرد. 
گفت‌وگو با پدر قربانی 8ساله آتش‌سوزی
خانواده ریحانه، دختر 8 ساله‌ای که یکی از قربانیان حادثه آتش‌سوزی مرکز درمانی مشیریه است، حال خوبی ندارند و بی‌تابی می‌کنند. پدرش که مغازه آکواریوم در مشیریه دارد، عکس ریحانه را در صفحه اینستاگرامش گذاشته و زیر آن نوشته است: «میوه دلم؛ هیچ‌وقت عکست را نذاشتم مبادا کسی بچه نداشته باشه و حسرت بخوره. 
حالا که خدا ازم گرفتت عکست را میذارم تا خدا رو شکر کنن که مثل من امتحان نشدند.» مرد جوان در پاسخ به سؤالی درباره علت مراجعه دخترش به درمانگاه گفت: «ریحانه یک هفته‌ای بود که دندان درد داشت و برای او از درمانگاه نوبت دندانپزشکی گرفتم. عصر روز حادثه دخترم و مادرش را به درمانگاه رساندم و بعد از آن خودم راهی خانه شدم، تازه به خانه رسیده بودم که همسرم تماس گرفت و با گریه گفت برای ریحانه حادثه رخ داده است.» 
دقیقاً چه اتفاقی برای دخترتان افتاده بود؟
آن طور که همسرم می‌گوید به طبقه سوم درمانگاه رفته بودند که ناگهان صدای مهیبی مثل ترکیدن کپسول گاز از طبقه اول به گوش آن‌ها رسیده و بعد هم بوی دود و آتش بلند شده بود. او گفت تمام کسانی که آنجا بودند برای نجات، خودشان را به پشت بام رساندند. ساختمان کناری درمانگاه، تالار پذیرایی بود که آن‌ها برای نجات از آتش تصمیم می‌گیرند خودشان را به پشت بام تالار برسانند. 
آن‌ها برای رسیدن به پشت بام تالار باید از یک نورگیری که روی آن یک ایرانیت بود می‌گذشتند. 4 نفر از نورگیر عبور کردند و زمانی که ریحانه قصد عبور داشته، ایرانیت زیر پایش می‌شکند و دخترم به همراه زن جوانی به طبقه اول سقوط می‌کنند. سر دخترم در این حادثه به یک میله آهنی اصابت کرده و جانش را از دست داد. 
همسرتان در زمان حادثه کجا بود؟
همسرم ابتدا ریحانه را عبور داده تا مطمئن شود که به پشت بام تالار رسیده بعد از آن قرار بود خودش عبور کند که دخترم جلوی چشم‌هایش به پایین سقوط می‌کند. 
ریحانه فرزند چندمتان بود؟
او به همراه پسرم که برادر دوقلویش است فرزند اولم است و یک پسر کوچک‌تر هم دارم. ریحانه تک دخترم بود، او دختر باهوشی بود که دوم دبستان را می‌گذراند و آرزوهای زیادی داشت. دخترم دوست داشت در آینده نقاش شود. هنوز آخرین جمله‌اش در گوشم صدا می‌کند که گفت: بابا خیلی دوستت دارم. 
شکایت هم دارید؟
از کسانی که در این ماجرا قصور داشته و باعث شدند دخترم جانش را از دست بدهد، شکایت دارم.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1578763/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد

پوتین: ممنوعیت کمک‌های بشردوستانه، وضعیت نوار غزه را بدتر می‌کند

سفیر آمریکا: نوه 4 ساله من از جروزالم‌پست قابل اعتمادتر است

ضرب و شتم پرسنل اورژانس؛ ضارب بازداشت شد

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

آتش‌سوزی‌های گسترده در روسیه

نتانیاهو منزوی می شود

کشف یک دستگاه گنج‌یاب یک میلیاردی

شیوه عجیب خواستگاری در ایران؛ آگهی ازدواج رواج یافت

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

برای رشد اقتصادی 8 درصدی چه مقدار سرمایه‌گذاری سالانه نیاز داریم؟

تابوی مذاکره با امریکا شکست

روزنامه‌نگار صهیونیست: نتانیاهو شکست خورده و اسرائیل را به فاجعه دیگری می‌کشاند

واشنگتن: زمان پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است

رأی‌الیوم: ترامپ با غافلگیری‌های بزرگ به منطقه می‌آید

طلا کمتر از 20 هزار تومان گران شد

یوتیوب به پخش انحصاری بازی‌های لیگ فوتبال آمریکا فکر می‌کند

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

پایان تلخ مراسم عروسی؛ 6 نفر مجروح شدند

سلاح شکاری در نزاع خونین 2 قربانی گرفت

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

ثبات نسبی بازار سکه و طلا؛ دلار 10 تک تومانی گران شد!

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

اولین گروه زائران ایرانی امشب به مکه اعزام می‌شوند

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

ناتوانی 24 درصد از نظامیان اسرائیلی برای بازگشت به ارتش

اوکراین برای برقراری آتش بس اعلام آمادگی کرد

هشدار نیویورک تایمز: آمریکایی‌ها برای روزهای سخت آماده شوند

شرط عربستان برای کنسل شدن ویزای حج