پیام ویژه

آخرين مطالب

عملیات عمره با انتقال 240 زائر ایرانی امروز پایان می‌یابد فرهنگی و اجتماعی

عملیات عمره با انتقال 240 زائر ایرانی امروز پایان می‌یابد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که عملیات عمره با انتقال 240 زائر ایرانی از سرزمین وحی به کرمان و بندرعباس امروز پایان می‌یابد.
در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، مدیرعامل موسسه عمره سعادت با اعلام این مطلب، اظهار کرد: عمره‌گزار بیمار و زندانی در عربستان نداریم و پرداخت خسارت به زائرانی که از قطارحرمین استفاده نکردند، صورت گرفت و همچنین پرداخت خسارت تاخیر خارج از قرارداد پرواز نیز در حال انجام است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با تاکید براینکه تکریم و دفاع از حقوق زائر کار درستی است، تاکید کرد: آسیب‌شناسی عملیات عمره 1403 قبل از اعزام عمره‌گزاران بعد از عملیات حج انجام و طرح‌های جدید برای ارائه بهتر خدمات ارائه شود.
علیرضا بیات هم با تاکید بر اینکه مجموعه حج و زیارت امین زائر است و می‌خواهد حق زائر ادا شود، لزوم استفاده از تجربیات دیگر کشورها را خاطرنشان کرد.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هر چند اولویت سازمان حج و زیارت استفاده از شرکت‌های داخلی برای پروازهای عمره است ولی طبق برنامه زمانبندی برای تامین پروازها اقدام خواهد کرد.
در ادامه این جلسه ، معاون حج و عمره سازمان حج از دریافت 24 هزار شماره الکترونیکی ویزای زائران حج 1404 در ظرف 12 روز خبر داد و گفت: امسال با همکاری دفاتر نمایندگی استان‌ها ویزای 85850 نفر زائر و عوامل دریافت خواهد شد.
اکبر رضایی افزود: اعزام کاروان‌های زائران حج پیش رو از 15 اردیبهشت به مقصد مدینه آغاز خواهد شد و آخرین پرواز مدینه بعد هم 10 خرداد به سرزمین وحی انجام خواهد شد.
در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین رکن‌الدینی؛ معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از آخرین نشست هماهنگی نمایندگان بیوت مراجع تقلید با مسئولان حج و زیارت در قم و حمیدرضا محمدی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج از برنامه‌ریزی انجام شده در خصوص اعزام دستیار زن گزارش داد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم برگزاری نشست توجیهی برای این گروه تاکید کرد تا نسبت به مسئولیت‌ها و وظایف‌شان در کاروان‌ها و نوع خدماتی که به زائران ارائه خواهند داد، کاملا توجیه شوند.
در پایان این جلسه، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت به ویزیت بیش از 204 هزار و 500 زائر طی عملیات عمره اشاره و تعداد فوتی‌ها در مکه و مدینه را 36 نفر اعلام کرد.
سید علی مرعشی همچنین از معاینات پزشکی زائران حج 1404 گزارش داد و گفت: امسال نیز مانند سال گذشته از خدمات زائران پزشک و پرستاری که با کاروان‌های حج و زیارت عازم سرزمین وحی خواهند شد و برای همکاری اعلام آمادگی کرده اند استفاده خواهد شد.
بازار
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم از رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت خواست تا در خصوص تعداد مراجعه عمره‌گزاران به مراکز درمانی در مدینه و مکه کار کارشناسی صورت گیرد و برای اینکه کیفیت ارائه خدمات درعمره پیش رو ارتقا یابد برای دسترسی به اطلاعات اولیه در خصوص وضعیت سلامتی زائران عمره تدبیر لازم اتخاذ شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1583262/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

اپراتور آمریکایی با تحویل‌گرفتن گوشی‌های شکسته، دستگاه نو به مردم تحویل می‌دهد

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

سیگار گران می‌شود

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

مشخصات کلیدی سری وان پلاس Ace 6 لو رفت: تراشه اسنپدراگون و باتری 7800mAh

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

آخرین آمار ورود زائران‌ایرانی به سرزمین وحی

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب

بی‌قانون‌ترین شهر دنیا را بشناسید

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

مدیر سابق اپلیکیشن فیسبوک به استخدام OpenAI درآمد

8 هزار کیلومتر اسب‌سواری برای احیای مسیر حج مسلمانان اندلسی

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت

وزیر نیرو: هر ماینر به اندازه یک کولرگازی برق مصرف می‌کند

فناوری نمایشگر آیفون تاشو اپل استانداردهای جدیدی را تعیین خواهد کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

سامسونگ برای مقابله با تعرفه‌ها ظرفیت تولید گلکسی S25 را افزایش می‌دهد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد