پیام ویژه

آخرين مطالب

وزیر صهیونیست: پیروزی در غزه کلید سازش با عربستان است بين الملل

وزیر صهیونیست: پیروزی در غزه کلید سازش با عربستان است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / وزیر مورد اعتماد بنیامین نتانیاهو در کابینه اعلام کرد، اگر بتوانیم تا آخر سال بعد (میلادی) در نوار غزه به پیروزی برسیم، می‌تواند کلید سازش با عربستان شود.
ران درمر وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی در جریان حضور در کنفرانس سالانه شبکه اخبار یهودی تاکید کرد، موفق شده است اطلاعات اشتباه دونالد ترامپ در رابطه با اوضاع اسرای اسرائیلی موجود در نوار غزه را تصحیح کند.
روزنامه معاریو در این رابطه به نقل از درمر خبر داد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تصور می‌کرد تمامی اسرای اسرائیلی موجود نزد حماس کشته شده‌اند، اما وی موفق شد این اطلاعات را برای ترامپ تصحیح کند.
وی مدعی شد اخبار منتشر شده در رابطه با اینکه او به ترامپ گفته است که تمامی اسرا کشته شده‌اند، دروغ بوده بلکه بر عکس این ترامپ بود که این تصور را داشت و من توانستم اطلاعاتش را تصحیح کنم.
درمر که در این کنفرانس سخنرانی می‌کرد، در رابطه با تحولات سوریه هم گفت: ساختار سابق حاکم بر سوریه اصلا خبر نداشت که به پایان راه خود نزدیک شده است، اما اسرائیل توانست به سرعت بعد از این حادثه با مسیر پشتیبانی (از محور مقاومت) که از داخل سوریه می‌گذشت برخورد کند.
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی در رابطه با اوضاع جبهه شمالی اسرائیل هم گفت: تل‌آویو ابتکار آتش بسی را به لبنان پیشنهاد کرده است که اسرائیل در جایگاهی قرار می‌گرد که همواره بر لبنان مسلط بوده و هر گاه که بخواهد می‌تواند در آینده با دست برتر به تجدید درگیری بپردازد.
او مدعی شد تل‌آویو مصمم است که شرایط راهبردی جدیدی را بر منطقه شمال حاکم کند.
در رابطه با جنگ جاری در غزه هم درمر پیش بینی کرد، اگر بتوان جنگ را تا سال آینده (میلادی) به پایان رساند و اسرائیل بتواند به یک پیروزی قاطع دست پیدا کند این امر می‌تواند به کلیدی برای گشودن دروازه‌های سازش و توسعه توافقنامه‌های ابراهیم با کشورهای عربی و در راس آنها عربستان سعودی مبدل شود.
وی با اشاره به تحولات زیادی که عربستان طی سال‌های اخیر داشته گفت، آنانی که از بسط صلح از طریق امتیاز دادن سخن می‌گویند، واقعیت‌های را نادیده می‌گیرند، برای اثبات این مدعی کافی است که به کتاب‌های درسی کشورهای عربی نگاهی بیاندازیم تا حقیقت را درک کنیم.
از نگاه درمر در خاورمیانه توافقنامه‌های صلح در خاورمیانه از طریق ضعف تحقق پیدا نمی‌کنند بلکه فقط از راه پیروزی محقق می‌شوند، راه رسیدن به ریاض هم از رفح می‌گذرد، اگر اسرائیل بتواند تسلط کاملی بر جنوب نوار غزه داشته باشد این کار می‌تواند زمینه را برای سازش سعودی ـ اسرائیلی فراهم کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585595/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

آنروا: قحطی در غزه قریب الوقوع است

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

دعوت حماس از ساکنان کرانه باختری برای حمایت از گزینه مقاومت

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

به بهانه روز جهانی کارگر

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

برآورد یگ پژوهش؛ آتش 4 میلیارد دلاری «بندر»

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

عدم تمایل ویتکاف به پذیرش سمت «مشاور امنیت ملی آمریکا»

پُست جدید «مایک والتز» بعد از برکناری توسط ترامپ

چرا تنش‌ میان هند و پاکستان خطرناک است؟

یورش بیش از 500 شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالأقصی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

قیمت گوشت قرمز امروز 11 اردیبهشت 1404

کارگر نمی‌تواند یک اتاق 20 متری اجاره کند

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

تاکسی‌های برقی با وام میلیاردی و باتری اشانتیون در تهران!

روابط عمومی سامانه شاد بیانیه رسمی صادر کرد

64 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان کشف شد

کاهش 25 هزار تومانی دلار در یک ماه؛ شکاف ارز 20 هزار تومان کم شد

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

زلنسکی: منتظر دیگر نتایج گفت‌وگو با ترامپ در واتیکان هستیم

کشته شدن دست‌کم 101 نفر در درگیری‌های مناطق دروزنشین سوریه

96 درصد مسکن کشور توسط مردم ساخته می‌شود

نفرین میانکاله

انفجار در شمال آلمان 11 زخمی بر جای گذاشت

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

برای اولین بار در تاریخ ورزش یزد اتفاق افتاد؛ ورود بانوان به ورزشگاه نصیری

سرنوشت طلا در دستان روسیه و چین

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد