پیام ویژه

آخرين مطالب

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد فرهنگی و اجتماعی

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خراسان / مردی که راننده خود را به ظن ارتباط با همسرش به قتل رسانده بود، در دادگاه مقتول را مهدورالدم دانست، اما این دفاعیه او پذیرفته نشد.
این ماجرای وحشتناک از دی‌ماه سال 1401 هنگامی شروع شد که زنی به کلانتری رفت و گم شدن همسرش را به پلیس گزارش داد. با اعلام این شکایت بررسی‌های تخصصی در پلیس آگاهی خراسان رضوی آغاز و مشخص شد که رحمان با خودروی نیسان شخصی به نام رحمت کار می‌کند و آخرین بار نیز در قوچان حضور داشته است. به دنبال این سرنخ‌ها، بلافاصله کارآگاهان به سراغ رحمت رفتند و او را دستگیر کردند. طولی نکشید که با اعترافات رحمت راز یک جنایت هولناک فاش شد.
وی به افسران پلیس آگاهی گفت: من به اتهام مواد مخدر در زندان بودم و رحمان با خودرو نیسان من کار می کرد. مدتی بعد متوجه ارتباط شوم او با همسرم شدم و به او اخطار دادم اما رحمان ماجرا را انکار کرد و مدعی شد همسرم را مانند خواهر خودش می‌داند. به همین دلیل نقشه‌ای کشیدم و به بهانه رفتن به مشهد منزل را ترک کردم، اما شب هنگام به صورت پنهانی وارد دامداری شدم و رحمان را در حال مصرف مواد مخدر در کنار همسرم دیدم. ولی آنها در منزل را بسته بودند تا کسی نتواند وارد شود.
بعد از این ماجرا همسرم را مجبور کردم با او قرار بگذارد و رحمان را به منزل بکشاندT ولی زمانی که او به خانه آمد با یکدیگر درگیر شدیم و من برای آنکه فرار نکند او را هل دادم که به کنج دیوار برخورد کرد و با پشت سر روی زمین افتاد. حالش بد بود که برایش قرص متادون و آب یوه آوردم. رختخواب را هم پهن کردم که تا صبح خوابید.
روز بعد، زمانی که حالش کمی بهتر شد، از او پرسیدم چرا با من این کار را کردی، تو راننده من بودی. ولی او باز هم بلند شد تا فرار کند که با چوب به دست او کوبیدم و چند مشت هم به صورتش زدم که دوباره حالش رو به وخامت گذاشت. طولی نکشید که فهمیدم او دیگر نفس نمی‌کشد. به همین دلیل پیکرش را درون کیسه گذاشتم و با موتورسیکلت به درون کالی در اطراف قوچان بردم و رهایش کردم. بعد از چند روز دوباره به سراغ جسد رفتم و آن را به داخل یک چاه (قنات) انداختم.»
در پی اعترافات صریح متهم، وی به بازسازی صحنه قتل پرداخت و سپس این پرونده جنایی با صدور کیفرخواست به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و اینگونه بود که جلسات محاکمه به ریاست قاضی محمد شجاع‌پور فدکی برگزار شد.
در حالی که وکیل متهم در دفاعیات خود تلاش کرد این ماجرا را به مهدورالدم بودن مقتول گره بزند، وکیل اولیای دم ماجرای مواد مخدر را پیش کشید و مدعی شد رحمان (مقتول) و رحمت (متهم) به واسطه حمل مواد مخدر دستگیر شده بودند و متهم ادعا می‌کرد که مرحوم او را لو داده است، به همین خاطر هم رحمان را به خانه کشانده و پس از کتک‌کاری و خوراندن قرص متادون به قتل رسانده است.
در همین حال قضات باتجربه شعبه پنجم دادگاه کیفری ، با استدلال‌های دقیق حقوقی و شرعی، دفاع «مهدورالدم بودن» را رد کردند و در نهایت پس از مشورت‌های قضایی رأی به قصاص نفس رحمت دادند.
همچنین قضات دادگاه وی را به پرداخت دیه به خاطر جنایت بر میت محکوم و تاکید کردند که دیه مذکور به ارث نمی‌رسد و در صورت مدیون بودن مقتول باید صرف بدهکاری وی شود و در غیر این صورت برای او در امور خیریه صرف شود.
این رأی که به امضای قضات محمد شجاع‌پور فدکی رئیس دادگاه و قاضی جواد آسیان یزد مستشار دادگاه رسیده، قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585687/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

آنروا: قحطی در غزه قریب الوقوع است

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

دعوت حماس از ساکنان کرانه باختری برای حمایت از گزینه مقاومت

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

به بهانه روز جهانی کارگر

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

برآورد یگ پژوهش؛ آتش 4 میلیارد دلاری «بندر»

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

عدم تمایل ویتکاف به پذیرش سمت «مشاور امنیت ملی آمریکا»

پُست جدید «مایک والتز» بعد از برکناری توسط ترامپ

چرا تنش‌ میان هند و پاکستان خطرناک است؟

یورش بیش از 500 شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالأقصی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

قیمت گوشت قرمز امروز 11 اردیبهشت 1404

کارگر نمی‌تواند یک اتاق 20 متری اجاره کند

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

تاکسی‌های برقی با وام میلیاردی و باتری اشانتیون در تهران!

روابط عمومی سامانه شاد بیانیه رسمی صادر کرد

64 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان کشف شد

کاهش 25 هزار تومانی دلار در یک ماه؛ شکاف ارز 20 هزار تومان کم شد

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

زلنسکی: منتظر دیگر نتایج گفت‌وگو با ترامپ در واتیکان هستیم

کشته شدن دست‌کم 101 نفر در درگیری‌های مناطق دروزنشین سوریه

96 درصد مسکن کشور توسط مردم ساخته می‌شود

نفرین میانکاله

انفجار در شمال آلمان 11 زخمی بر جای گذاشت

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

برای اولین بار در تاریخ ورزش یزد اتفاق افتاد؛ ورود بانوان به ورزشگاه نصیری

سرنوشت طلا در دستان روسیه و چین

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد