پیام ویژه

آخرين مطالب

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند اقتصادي

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - پیام تبریک سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر:
🔹11 اردیبهشت‌ماه، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی کارگران خدوم ایران اسلامی، به‌ویژه جهادگران عرصه تولید در جبهه صنعت کشور و خانواده بزرگ فولاد مبارکه در اقصی نقاط ایران اسلامی تبریک عرض می‌نمایم. بی‌تردید، گردش چرخ صنعت و اقتصاد، مدیون زحمات و ازخودگذشتگی‌های کارگران عزیزمان است.
🔹بر خود لازم می‌دانم درگذشت کارگران حادثه تلخ انفجار اسکله شهید رجایی را خدمت خانواده‌های محترم ایشان و همه هم‌وطنان عزیز تسلیت و برای مصدومین و آسیب‌دیدگان این اتفاق ناگوار آرزوی صبر و سلامتی نمایم. پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله)، به‌عنوان الگو و اسوه همه مسلمانان جهان، به دست کارگر بوسه زد و ما نیز به تبعیت از ایشان، دستان پرتوان این قشر عزیز را به گرمی می‌فشاریم و بوسه می‌زنیم بر دستانی که در سخت‌ترین شرایط هم اجازه ندادند چرخ صنعت کشور متوقف شود.
🔹بدون تردید افزایش تولید فولاد مبارکه در بدو راه‌اندازی از 2.4 میلون تن ظرفیت اسمی به بیش از 10 میلیون تن در گروه معظم فولاد مبارکه، گواهی است بر نقش بی‌بدیل کارکنان این مجموعه که طی چند نسل، به عنوان سرمایه‌های اصلی شرکت با به‌کارگیری حداکثر ظرفیت‌های موجود، دغدغه‌مندی نسبت به تحقق اهداف کلان شرکت و تحمل سختی‌هایی که اقتضای کار در محیط.های صنعتی بوده است، مسیر این پیشرفت‌ها را هموار نموده‌اند.
🔹اگر امروز صنعت فولاد از ظرفیت‌های لازم برای نقش‌آفرینی به‌عنوان پیشران تحقق اقتصاد غیر نفتی برخوردار است و کشورمان در زمره کشورهای برتر تولیدکننده فولاد جهان قرار گرفته است، مدیون مجاهدت‌ها و تلاش‌های کسانی هستیم که در نقش‌ها و سطوح مختلف، جامۀ مقدس کار بر تن کرده‌ و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند؛ امیدواریم در سال جاری نیز که با افتخارآفرینی ثبت 19 رکورد روزانه و 13 رکورد ماهانه در فروردین‌ماه آغاز شد، بتوانیم همچنان با مشارکت تک‌تک کارکنان دلسوزمان در قالبِ پویش "هر نفر؛ یک قدم رو به جلو" شاهد پیشرفت دسته‌جمعی در کل گروه باشیم.
🔹حفظ هرچه بیشتر کرامت همکاران، توجه به معیشت و خانواده‌های معزز آن‌ها در همه شرکت‌های گروه، از راهبردهای اساسی مدیریت فولاد مبارکه است، همچنان که برای توسعه متوازن کل گروه به‌عنوان یک خانواده منسجم برنامه‌ریزی کرده‌ایم، به همین نسبت تلاش خواهیم کرد که دست در دست هم با همدلی و انسجام بیش‌ازپیش در کنار همکارانمان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی گروه فولاد مبارکه باشیم. 
🔹گروه فولاد مبارکه به‌عنوان موتور محرک صنعت کشور همواره سهم قابل توجهی در اشتغال‌زایی داشته و ما نیز کارگران پرشمار شاغل در گروه و شرکت‌های متعدد پیمانکار را طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور می‌‌دانیم و سعی خواهیم کرد تا به سهم خود قدردان زحمات و تلاش‌های کارگران دلسوز خود باشیم؛ به امید آنکه خدمت‌گزار خوبی برای این عزیزان بوده و دست در دست ایشان بتوانیم در عمل به شعار سال و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ گروه فولاد مبارکه در گستره ایران عزیز، پیشتاز و در خلق آینده‌ای بهتر برای هم‌وطنانمان مؤثر باشیم. 
ان‌شاءالله

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1586090/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

برای اولین بار در تاریخ ورزش یزد اتفاق افتاد؛ ورود بانوان به ورزشگاه نصیری

سرنوشت طلا در دستان روسیه و چین

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

مدیرعامل گوگل از احتمال ادغام جمینای با آیفون در پایان 2025 خبر داد

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

حمله توپخانه‌ای سعودی به منطقه‌ای در یمن

هدیه ویژه معاون رئیس جمهور زیمبابوه به پزشک بدون مرز ایرانی

ناگفته‌های خلبان ایرانی از خاموش کردن آتش بندر شهید رجایی

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه‌گذاری بورس در هفته دوم اردیبهشت 1404

انفجار یک بندر در آلمان

حمله عناصر مسلح به شرق دیرالزور و یک ترور نافرجام در سوریه

رئیس نظام پزشکی کشور: نظام سلامت را نمی‌توان قرون وسطایی اداره کرد

سخنان تأمل برانگیز سلاجقه درباره پتروشیمی میانکاله

نرخ سود بین بانکی ثابت ماند

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

انفجار در یک بندر در آلمان

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

اولین اخراجی تیم ترامپ؛ مشاور امنیت ملی کاخ سفید برکنار شد

وزارت بهداشت غزه: 91 درصد از ساکنان غزه در بحران غذایی قرار دارند

متا روی نسخه پریمیوم هوش مصنوعی اختصاصی‌اش کار می‌کند

خواب سنگین قیمت طلا؛ سکه و دلار کمی تکان خوردند

مشاور امنیت ملی آمریکا: مذاکرات با روسیه رو به پیشرفت است

مشاور امنیت ملی آمریکا استعفا می‌کند

روز دختر در پادگان!

واتس‌اپ از مرز 3 میلیارد کاربر فعال ماهانه عبور کرد

رهبر انصارالله: فرار ناوهای آمریکایی از نیروهای یمنی؛ انگلیس منتظر باشد

3 شهید در حمله هوایی اسرائیل به لبنان

پشت پرده استیضاح «صادق»

نفوذ در اسرائیل با هزار ترفند

شیپور جنگ در هندوستان

غذا در غزه تمام شد

روند نزولی قیمت نفت بازهم ادامه یافت

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد

پیرترین انسان جهان درگذشت

حقوق کارگر را چطور می‌توان پیگیری کرد؟‌

تعهد بیش از 2 تریلیون دلاری غول‌های فناوری برای سرمایه‌گذاری در خاک آمریکا

رعد و برق و باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

رئیس جمعیت هلال‌احمر: در همان ساعات اولیه بندر رجایی بیش از هزار و صد نفر نجات داده شدند

پتانسیل 20 میلیارد دلاری صادرات به کشور همسایه

رهبر انصارالله: حملات آمریکا به یمن برای حمایت از تل‌آویو انجام می‌شود

بولتون: وزیر دفاع آمریکا استعفا کند

گزارش صدا و سیما از نحوه پوشش رسانه‌ای حادثه بندر شهید رجایی