پیام ویژه

آخرين مطالب

بازگشت قدرتمند سونی به میدان رقابت؛ پرچمدار جدید Xperia 1 VII با اسنپدراگون 8 الیت نمایان شد خواندنی ها

بازگشت قدرتمند سونی به میدان رقابت؛ پرچمدار جدید Xperia 1 VII با اسنپدراگون 8 الیت نمایان شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهر سخت افزار / با گذشت یکسال از عرضه گوشی Xperia 1 VI از سوی سونی و انتشار شایعات و خبرهای گوناگون از نسخه جدید آن، این روزها منتظر معرفی پرچمدار جدید این شرکت یعنی Xperia 1 VII هستیم. پس از اینکه در ماه‌های گذشته نخستین تصاویر از این گوشی منتشر شد، امروز شاهد حضور آن در بنچمارک Geekbench بودیم که ویژگی‌ها و قابلیت‌های کلیدی این گوشی پرچمدار را فاش می‌کند.
پس از اینکه در ماه‌های اخیر گمانه‌ زنی‌های فراوانی در مورد ویژگی‌ها و قابلیت‌های گوشی سونی Xperia 1 VII صورت گرفت امروز نتایج بنچمارک Geekbench از این گوشی منتشر شد تا بتوانیم با اطمینان بیشتری در مورد مشخصات آن صحبت کنیم. نتایج این بنچمارک از گوشی سونی Xperia 1 VII اطلاعات مهمی همچون، نام تراشه، ظرفیت حافظه رم، سیستم عامل و همچنین میزان عملکرد قابل انتظار از آن را فاش می‌کند.

پیام ویژه

بازار
براساس گزارش Gsmarena، طبق انتظار نتایج بنچمارک Geekbench نشان می‌دهد که گوشی Xperia 1 VII قرار است از تراشه اسنپدراگون 8 الیت بهره ببرد. به این مفهوم که همچون سال‌های گذشته سونی قصد دارد از جدیدترین و بهترین تراشه خانواده اسنپدراگون در محصولات خود استفاده کند. این برای نخستین بار است که سونی از این تراشه در گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کند. همچنین نسخه‌ای از این گوشی که در این بنچمارک حضور پیدا کرده است دارای 12 گیگابایت حافظه رم و سیستم عامل اندروید 15 نیز بوده است.
این گوشی پرچمدار جدید سونی توانسته است در بنچمارک Geekbench 6.4.0 امتیازات 2967 و 9017 را به ترتیب در دو بخش تک و چند هسته‌ای کسب کند که به خوبی حضور تراشه اسنپدراگون 8 الیت را در آن تایید می‌کند.
تصاویر رندر شده‌ای که چندی پیش از این گوشی منتشر شد نشان می‌داد که می‌توان به سختی آن را از نسخه پیشین خود یعنی گوشی Xperia 1 VI متمایز کرد. به نظر می‌رسد سونی همچنان درصدد است در تولید گوشی‌های هوشمند از زبان طراحی کلاسیک و قدیمی خود استفاده کند. به نظر می‌رسد که مهم‌ترین تغییر صورت گرفته در بخش ظاهری این گوشی هوشمند به ابعاد آن مربوط می‌شود که گزارش‌ها آن را 161.9 در 74.5 در 8.5 میلی‌متر اعلام کرده‌اند. البته این ضخامت در بخش دوربین می‌تواند به 11 میلی‌متر هم برسد. این تغییرات سبب می‌شود Xperia 1 VII نسبت به نسخه قبلی خود کمی کوتاه‌تر، عریض‌تر و ضخیم‌تر باشد.
گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند که گوشی Xperia 1 VII بدون تغییر نسبت به نسخه پیشین خود دارای یک نمایشگر 6.5 اینچی است که حاشیه‌های نسبتاً زیادی در اطراف دارد. در پنل پشتی این گوشی می‌توان به دوربین اصلی و سه‌گانه آن دسترسی پیدا کرد که به صورت عموی در زیر یکدیگر قرار گرفته‌اند. هنوز اطلاعات دقیقی در مورد ویژگی‌های این دوربین منتشر نشده است اما گفته می‌شود سنسور اصلی دارای وضوح 48 مگاپیکسلی است و از قابلیت لرزش‌گیر اپتیکی یا OIS نیز بهره می‌برد. سنسور دیگر نیز وضوح 12 مگاپیکسلی دارد و زاویه دید فوق عریض را در دسترس قرار می‌دهد.
برخی از گزارش‌ها از حضور سنسور Periscope Telephoto در این دوربین نیز حکایت دارند. انتظار می‌رود این سنسور دارای وضوح 12 مگاپیکسلی باشد و امکان بزرگ‌نمایی اپتیکی را فراهم کند. گفته می‌شود این نسخه از پرچمداران سونی دارای یک دکمه اختصاصی برای ثبت تصاویر توسط دوربین نیز هست. به احتمال فراوانی باتری این گوشی نیز ظرفیتی در حدود 4850 تا 5000 میلی آمپر ساعت خواهد داشت تا از این نظر با نسخه پیشین خود برابری کند.
گوشی Xperia 1 VI سال گذشته در ماه می معرفی شد. به همین دلیل انتظار می‌رود پرچمدار جدید سونی طی روزهای آینده معرفی و عرضه شود. برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهند که معرفی این گوشی در تاریخ 15 می (25 اردیبهشت) صورت خواهد پذیرفت و در ماه جولای نیز شاهد عرضه نسخه جهانی آن خواهیم بود. برخی از منابع خبری، قیمت 1400 دلاری را برای این پرچمدار متصور هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1586322/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قهرمانان خاموش حادثه انفجار بندر شهید رجایی

اضافه‌ برداشت بانک‌ها از منابع بانک مرکزی؛ حدوداً 800 هزار میلیارد تومان!

روبیو؛ کیسینجر جدید آمریکا

انتقاد وزیر از نظام آموزش و پرورش؛ با برنامه درسی خشک مواجهیم!

یک زن ایرانی زندانی در عراق به کشور منتقل شد

تعویض رایگان شیشه‌ خودرو‌های خسارت دیده در حادثه بندر شهید رجایی

خانه های لوکس تهران، گران‌تر از خانه‌های سلبریتی‌های آمریکایی!

نشست ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس در عربستان

صاعقه در مراسم خاکسپاری 1 فوتی و 4 مصدوم برجا گذاشت

پیش‌بینی بورس یکشنبه 14 اردیبهشت 1404

نقشه چینی برندهای چینی برای حذف گوگل از اندروید

زاخارووا: اظهارات زلنسکی درباره «روز پیروزی»، تهدیدی مستقیم است

وزیر دفاع پاکستان: هر سازه‌ای را که هند برای انحراف آب رود سند بسازد از بین می‌بریم

راهکار سازمان سنجش برای جلوگیری از تقلب در کنکور 1404

عضویت 73 هزار بی‌بضاعت در هیات‌مدیره 38 هزار شرکت

دپوی ‌ماده منفجره‌ در بندر شهید رجایی تکذیب شد

دستگیری مدیرعامل یک شرکت با 300 میلیارد تعهد ارزی ایفا نشده

تعرفه صادرات کالا از ایران به روسیه صفر خواهد شد

پارسال نیم میلیون شغل جدید ایجاد شد

تداوم فروش طلای سیاه ایران؛ ناوگان زامبی چگونه به تجارت نفت کمک کرد؟

شیائومی پد 7 اولترا در راه است؛ تبلت غول‌پیکر با تراشه پرچمدار

دانش آموزان با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند

سرقت 30 میلیاردی طلا توسط نظافتچی

زمان قطعی برگزاری مرحله دوم کنکور 1404 مشخص شد

تلاش ماکرون برای تاثیرگذاری بر انتخاب پاپ جدید

سازمان ملل: عادی‌سازی روابط با طالبان نیازمند روند مشخص است

بازار خودرو شوکه شد؛ قیمت‌ها اوج می‌گیرد؟

وعده مجلس برای پوشش بیمه یک میلیون کارگر ساختمانی

آنتونی آلبانیز بار دیگر به عنوان نخست‌وزیر استرالیا انتخاب شد

خبر خوش برای دانشجویان؛ تسهیلات جدید جهت حضور در عمره مفرده

مشخصات و قیمت وان پلاس نورد 5 به بیرون درز کرد

آیا 200 هزار تن برنج در بندر شهید رجایی سوخت؟

بلو؛ همان ساعت برناردی که همیشه دنبالش بودی

رونمایی از گزینه احتمالی ترامپ برای سِمت مشاور امنیت ملی آمریکا

آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها بر نمی‌دارد

رئیس سازمان بورس: ارزش بازار سرمایه در ایران حدود یک‌چهارم تولید ناخالص داخلی است

حادثه امنیتی سخت برای نیروهای صهیونیست در رفح

دست ردِ زلنسکی به سینه پوتین؛ اوکراین پیشنهاد آتش‌بس روسیه را نپذیرفت

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: گزارشگری مالی شفاف کلید توسعه بازار سرمایه و رشد اقتصادی است

لاپید: نتانیاهو، بازگرداندن اسیران اسرائیلی را به تعویق می‌اندازد

نیمی از سالمندان کشور تحت پوشش هیچ نهادی نیستند

پیش‌فروش اینترنتی محصولات شرکت سایپا دیزل از 15 اردیبهشت

تغییر 4 مدیرکل در سازمان اموال تملیکی

هشدار بنیان‌گذار اینستاگرام درباره چت‌بات‌های هوش مصنوعی

درخواست حماس از کشورهای اسلامی برای توقف کشتار در غزه

حالت دسکتاپ اختصاصی اندروید رؤیت شد

پرداخت فوق‌العاده ویژه سرایداران مدارس از ماه جاری

سرقت خشن دستبند طلا از زن جوان در روز روشن

سرمقاله اطلاعات/ آتش در میانه جنگ و جشن

فیلم زورگیری خشن از دختر جوان در ستارخان تهران