پیام ویژه

آخرين مطالب

کلمبیا حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک‌ها برای غزه را محکوم کرد بين الملل

کلمبیا حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک‌ها برای غزه را محکوم کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / رئیس‌جمهوری کلمبیا حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک‌ها به نوار غزه موسوم به «ناوگان آزادی» را محکوم کرد و این تازه‌ترین تجاوز رژیم تل‌آویو را نمونه‌ای از اقدامات «نازی‌ها» دانست.
به گزارش تارنمای ائوروپا پرس، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: همبستگی، بالاترین تجلی انسانی است؛ حمله به همبستگی بشری، عملی از سوی نازی‌هاست.
کشتی کمک‌رسانی که عازم غزه بود روز جمعه در آب‌های بین‌المللی در 17 مایلی از سواحل مالت هنگام انتقال کمک‌ها به غزه از سوی پهپادهای رژیم صهیونیستی هدف حمله قرار گرفت.
بازار
منابع حاضر در کشتی «ناوگان آزادی» که برای شکستن محاصره غزه راهی این منطقه شده بود، به الجزیره اعلام کردند که این کشتی در آب‌های بین‌المللی نزدیک به سواحل مالت هدف حمله پهپادی ارتش رژیم اسرائیل قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری افه، گروهی از وکلای شیلیایی نیز اعلام کردند که به دلیل حمله به ناوگان آزادی، علیه رژیم اسرائیل به سازمان ملل و دیوان کیفری بین‌المللی شکایت خواهند کرد.
«نلسون حداد» وکیلی که یکی از اعضای این گروه است، تاکید کرد: این اقدامی است که به طور مطلق، هنجارهای حقوق بین‌الملل دریایی را نقض می‌کند. کنوانسیون 1982 حقوق دریاها، عبور بی‌ضرر کشتی‌های خصوصی را به ویژه هنگام حمل کمک‌های بشردوستانه تضمین می‌کند. اسرائیل بدون هیچ گونه تحریک به یک کشتی غیرنظامی در مسیر فلسطین حمله کرد. این یک جنایت جنگی است. اسرائیل به صورت عمدی، دسترسی به غذا و دارو را برای مردمی که از گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند، مسدود می‌کند که این خود نوعی نسل‌کشی است.
به گزارش بخش اسپانیولی تارنمای المیادین، «پابلو آروچا اولابوئِناگا» نماینده مکزیک در لاهه نیز به تازگی اعلام کرد مکزیک رفتار غیرانسانی علیه مردم فلسطین در غزه را محکوم کرده و هشدار می‌دهد که جامعه جهانی نباید این تراژدی انسانی را عادی‌سازی کند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در تاریخ 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه 28 اسفند 1403 با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1586436/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

انصارالله: آمریکا افسار اسرائیل را در سوریه باز گذاشته است

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

حقوق پایه مدیرعامل انویدیا برای اولین‌بار از سال 2015 افزایش می‌یابد

آمیتاب باچان استودیوی بازیسازی می‌زند؛ بازی عصر بهارات برای کامپیوتر معرفی شد

زندگی یا نمایش زندگی!؟

چین و روسیه در آسمان به جنگ آمریکا می‌روند

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

سقوط مرگبار کودک 7 ساله از طبقه هفتم ساختمان

راز قتل دختر و پسر مفقود شده بر ملا شد

مشاغل غیر رسمی حدود 57 درصد بازار کار ایران را تشکیل می‌دهد

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

سفر نتانیاهو به آذربایجان به تعویق افتاد

مرز تهران و البرز لرزید

وزش باد شدید در تهران آغاز شد

از فشار تا گفت‌وگو

تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده به سوریه

بیشترین و کمترین موزه‌ها در کدام استان‌ها است؟

هویت 10 جان‌باخته دیگر حادثه انفجار بندر شهید رجایی شناسایی شد

روایتی از اولین پرواز روی آتش بندر شهید رجایی

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

شناسایی باند کلاهبرداری مسکوکات طلا با کشف 595 سکه تقلبی

زلزله 4 ریشتری البرز و تهران را لرزاند

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

رم مجازی در One UI 8 سامسونگ تا 12 گیگابایت افزایش پیدا می‌کند

تصاویر قاب‌های سری آیفون 17 طراحی پرچمداران 2025 اپل را به‌نمایش می‌گذراند

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

ترامپ هزینه‌های دفاعی را بالا برد، اما بهداشت را کاهش داد

کشته شدن 2 نظامی صهیونیست در رفح

ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

هشدار برای تهران؛ وزش باد شدید تا دقایقی دیگر

بانک‌هایی که چوب لای چرخ پرداخت تسهیلات قانونی می‌گذارند؛ دادگاهی می‌شوند

حمله هوایی اسرائیل به منطقه شیخ الزاید در شمال نوار غزه

واقعیت‌های تلخ از وضعیت پزشکی در کشور

تهران 6 درجه سردتر می‌شود؛ پیش‌بینی 3 روز ناپایداری جوی

مدل اگزینوس گلکسی S26 احتمالاً فقط در یک منطقه عرضه خواهد شد

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

بارش شدید تگرگ در پاریس فرانسه

تدارکات تندروها برای حذف دومین وزیر

سفیر روسیه: ارمنستان نباید به‌عنوان جبهه دومی علیه ما استفاده شود

حمله آمریکا به مناطق مختلف استان‌های مارب و الحدیده یمن

بلگراد: وضعیت سلامتی رئیس‌جمهور صربستان رضایت‌بخش است

سیاست‌مدار صهیونیست: عملاً دیگر دولتی در اسرائیل وجود ندارد

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف با همتای هندی درباره پاکستان