پیام ویژه

آخرين مطالب

مرد 62 ساله همسرش را با گرز کشت/ متهم: زنم مرا تحقیر می کرد فرهنگی و اجتماعی

مرد 62 ساله همسرش را با گرز کشت/ متهم: زنم مرا تحقیر می کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خراسان / مرد 62 ساله ای که مدعی بود دزدان نقابدار با هجوم به منزلش، او را مجروح کرده و همسرش را به قتل رسانده اند، در بازجویی های تخصصی به قتل همسرش با گرز اعتراف کرد و گفت: سند خانه ام را به نام زنم ثبت کردم اما او با حقارت مرا بیرون انداخت.
به گزارش اختصاصی روزنامه خراسان، شب شنبه گذشته مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و از هجوم مرگبار سارقان به منزل پدرش خبر داد. به دنبال دریافت این خبر بلافاصله نیروهای کلانتری 13گلبهار در حالی عازم خیابان بهار شدند که مرد مجروح به بیمارستان طالقانی مشهد انتقال یافت و پیکر بی جان همسر50 ساله اش نیز در کنار اتاق ساختمان ویلایی افتاده بود. در همین حال یکی از فرزندان مقتول به عوامل انتظامی گفت: با خودرو حرکت می کردم که پدرم هراسان و آشفته با من تماس گرفت و از من خواست هرچه زودتر خودم را به گلبهار برسانم. زمانی که با نگرانی وارد منزل پدرم شدم او را با سر و وضعی خون آلود دیدم و مادرم نیز بی جان روی زمین افتاده بود. 
پدرم درحالی که از ناحیه دست و بازوی چپ به شدت مجروح شده بود به من گفت: دو مرد که لهجه ای خاص داشتند به منزل ما هجوم آوردند و با من و مادرت درگیر شدند. سپس با ساکی که به همراه داشتند از محل فرارکردند.
گزارش روزنامه خراسان حاکی است: در پی ادعاهای این جوان، بلافاصله مراتب به قاضی رحمانی نسب (بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب گلبهار)گزارش شد و بدین ترتیب با حضور مقام قضایی در صحنه جنایت تحقیقات تخصصی ادامه یافت. از سوی دیگر و با دستور سرهنگ نبی‌ا... مرادی (رئیس پلیس آگاهی )گروهی از کارآگاهان زبده اداره جنایی برای راز گشای از معمای سرقت مرگبار به یاری عوامل انتظامی گلبهار رفتند و این گونه بررسی های فنی در حالی آغاز شد که فرضیه ساختگی سرقت با توجه به نوع زخم و جراحت های مرد62 ساله قوت گرفت.بنابراین کارآگاهان با بهره گیری از نظرکارشناسی پزشکان به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می داد جراحت های روی دست و بازوی «م-ح» بر اثر خود زنی با شئی برنده ایجاد شده است.
بازار
به همین دلیل جلسه تحلیلی جرم با حضور سرهنگ «محمد همتی»(رئیس اداره جنایی آگاهی ) برگزار و زوایای گوناگون این جنایت هولناک مورد واکاوی فنی قرارگرفت. بررسی های مذکور بیانگر آن بود که ادعاهای مرد مجروح 62 ساله دروغ است و به هم ریختگی منزل، شکستن شیشه ها و حتی تماس های تلفنی با پسرش،کاملا ساختگی و برای رهایی از مجازات برنامه ریزی شده است. 
بر اساس گزارش روزنامه خراسان، این گونه بود که متهم پس از مداوای سرپایی به پلیس آگاهی گلبهار هدایت شد و با راهنمایی های مقام قضایی، مورد بازجویی قرار گرفت. این مرد که دیگر نمی توانست حقایق را پنهان کند به سرگرد باوندپور(رئیس آگاهی گلبهار)گفت: تا سال 98 زندگی آرامی داشتم تا این که در آن سال سه دانگ منزل 10میلیاردی محل سکونتم را به نام همسرم سند زدم(البته سه دانگ دیگر آن متعلق به همسرم بود) ولی سال گذشته اختلافات خانوادگی بین ما شروع شد و همسرم به خاطر این که سند خانه به نام او بود به شدت مرا تحقیر می کرد. حتی یک بار مرا با حقارت از منزل بیرون انداخت و مهریه‌اش را به اجرا گذاشت ولی 3ماه قبل با این شرط که حق طلاق را به او بدهم به خانه بازگشتم و او را به مدت 6 ماه صیغه کردم اما همواره تحقیر می شدم و زجر می کشیدم . این رفتارهای حقارت آمیز به جایی رسید که بالاخره تصمیم به قتل او گرفتم. 
روز جمعه از پسرم خواستم تا خواهر کوچکش را با خود به بیرون از منزل ببرد. وقتی همسرم ساعت 19:30 به منزل بازگشت از پشت سر به سوی او حمله ور شدم و با گرزی که دستم بود بر سرش کوبیدم او هم با سیخ کباب هایی که دم دستش بود به سوی من حمله کرد ولی من فرصت هر کاری را از او گرفتم و گرز را به سرش فرود آوردم. سپس نقشه سرقت توسط مهاجمان ناشناس را طرح کردم و پس ازآن که ضرباتی با چاقو به دستم زدم با پسرم تماس گرفتم. اما او خیلی مرا تحقیر می کرد. منزل 10 میلیاردی که حاصل یک عمر جان کندن بود برای ابراز محبت به نام او سند زدم تا اگر اتفاقی برایم رخ داد همسرم بی سرپناه نباشد ولی او مدام می گفت: تو پیر شدی! به درد نمی خوری! همین روزها دوباره تو را از خانه بیرون می اندازم و با فرد دیگری ازدواج می کنم! این رفتارها به حدی رسید که دیگر تحملم را از دست دادم و ...
به گزارش اختصاصی روزنامه خراسان، همزمان با اعترافات صریح مرد62 ساله، تحقیقات بیشتر برای افشای زوایای پنهان این جنایت وحشتناک با دستورهای ویژه قاضی «رحمانی نسب» همچنان ادامه دارد. 

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1586723/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قرائتی: مدرک مثل کش شلوار است، واجب است ولی ارزش ندارد

دستگیری 79 نفر به دلیل فروش تجهیزات پنهان‌ساز برای تقلب در کنکور

سرمقاله جام جم/ چند صدایی در آمریکا عامل اخلال در مذاکرات

عامل شهادت ماموران انتظامی کرمان دستگیر شد

گوشی‌های سری آیفون 18 قرار نیست همزمان معرفی شوند

امکان استفاده کارمندان از مرخصی استعلاجی ساعتی

مجلس در مدار استیضاح

سناریوهای انفجار اتومبیل‌ها در بندر شهید رجایی

طوفان وحشتناک در کرج

روایت مدیر عامل آتشنشانی تهران از حادثه بندر رجایی: دمای انفجار اسکله 1400 درجه بود

بازار مصرف گوشت منقبض شد

عضو اتاق بازرگانی: ارزش دلار بیش از 75 هزار تومان نیست

هواداران از قیمت 80 دلاری عناوین ایکس‌ باکس خشمگین هستند

سرمقاله کیهان/ لیبی، سوریه، اوکراین؛ سه صحنه، یک کارگردان

حامیان انتخاباتی دولت، نگران بی‌برنامگی و بی‌تحرکی دولت

زخمی شدن کودکان در حمله هوایی به خان‌یونس

مبادلات پستی هند و پاکستان به حالت تعلیق درآمد

نوای زیبای لبیک حجاج بیت‌الله‌الحرام در ابتدای دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب

جزئیاتی از دستگیری سارقان گوشی دانشجو

مقایسه قیمت بلیط هواپیما عمان در پروازهای مستقیم با غیرمستقیم

سازمان غذا و دارو: آمپول مونجارو برای لاغری خطرناک است

بیش از 8 هزار تن برنج در حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب شد

دولت غیر از مذاکره چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارد؟

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

بازی Assassin’s Creed Shadows به نینتندو سوییچ 2 می‌آید؟

سرمقاله اعتماد/ سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

داستان نخستین بالگردهای اعزامی برای مهار و امدادرسانی در حادثه بندر شهید رجایی

واکنش قطر به لفاظی‌های گستاخانه نتانیاهو

هلاکت 2 نظامی دیگر اسرائیلی در رفح

هشدار‌ به زائران حج: همراه داشتن ارز تقلبی تبعات قضائی دارد

مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ؛ فعلا خبری از اجرای مرحله سوم کالابرگ نیست

روایت رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از اقدام عجیب برخی فروشگاه‌ها برای فروش برنج

اقلام مشمول نرخ محاسباتی 28500 مشخص شدند

محدودیت‌های فروش برای خودروهای وارداتی برداشته شد

بازداشت خشونت‌آمیز به‌دلیل بالا بردن پرچم فلسطین

تصاویر دیدنی از اجتماع 5 هزار کودک قرآن‌آموز در حرم امام رضا(علیه‌السلام)

عملیات نجات یک گردشگر در دل آبشار

سرمقاله هم میهن/ آنان که موش می‌دوانند

یادداشت دلاری شریعتمداری: چرا دست روی دست گذاشته‌اید؟!

اعلام پایان عملیات جستجو و نجات در بندر شهید رجایی

طراحی پهپاد بومی مجهز به هوش‌مصنوعی؛ پرنده‌های ایرانی در آسمان کلمبیا

سرمقاله فرهیختگان/ هوشیاری تیم ایران در برابرِ «فهرست مطالبات» آمریکا

هفت مصدوم در طوفان شب گذشته تهران

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست

ارتش رژیم اسرائیل ده‌ها هزار نفر از نیروهای ذخیره را فراخواند

تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور

افزایش مزد کارگران کمتر از تورم در 7 سال اخیر

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد؛ رشد 28 درصدی برای بدمصرف‌ها

مدل اگزینوس گلکسی S26 فقط راهی بازار اروپا می‌شود