پیام ویژه

آخرين مطالب

احضار نتانیاهو و کاتس به پارلمان در مورد معافیت حریدی‌ها از خدمت سربازی بين الملل

احضار نتانیاهو و کاتس به پارلمان در مورد معافیت حریدی‌ها از خدمت سربازی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - در سایه صدور دستورات احضار به خدمت برای دهها هزار نیروی ذخیره، رئیس کمیسیون امور خارجه و امنیت در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، امروز دوشنبه، نتانیاهو و وزیر جنگش را برای جلسه‌ای احضار کرد که کمیسیون به منظور دریافت توضیحات در مورد عدم ارسال دستورات مشابه برای جوانان حریدی‌ برگزار می‌کند.
وب‌سایت صهیونیستی وای‌نت گزارش داد این احضار «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ او به دلیل تبعیض و عدم مساوات در توزیع وظایف و امتناع کابینه از به‌خدمت‌گیری حریدی‌ها صورت گرفته است، به‌ویژه که کابینه در تلاش است قانونی را پیش ببرد که اکثریت آنها را از خدمت سربازی معاف می‌کند.
کابینه رژیم صهیونیستی در پی تصمیم برای گسترش جنگ در غزه، ده‌ها هزار سرباز و افسر ذخیره را به خدمت فراخوانده است. در همین حال، روزنامه معاریو گزارش کرد «یولی ادلشتاین» رئیس کمیسیون امور خارجه و امنیت در کنست در این جلسه از نتانیاهو و کاتس خواهد خواست که از قانون خدمت نظام وظیفه که در حال تدوین است، حمایت کنند تا بعداً برای بحث و رای‌گیری ارائه شود.
«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در مورد احضار نتانیاهو و کاتس، با اشاره به بودجه‌ای که کابینه در اختیار مدارس مذهبی حریدی‌ها قرار می‌دهد، اظهار داشت که حریدی‌ها به خدمت سربازی نمی‌روند زیرا کابینه به آنها پول می‌دهد تا به خدمت نروند. کابینه به جوانان حریدی پول زیادی می‌دهد تا مطمئن شود که از خدمت فرار می‌کنند. وی افزود: نتانیاهو و کاتس می‌دانند که می‌توان حریدی‌ها را با توقف دادن پول به آنها به خدمت گرفت.
در همین حال، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در کنفرانس فناوری و علوم این رژیم گفت: روز شنبه دستورات احضار به خدمت ده‌ها هزار سرباز ذخیره بر اساس فرمان 8 ارسال شد. این پیام‌ها به سکولارها و مذهبی‌ها، راست‌گراها، چپ‌گراها و دیگران رسید و همه آنها به این فراخوان پاسخ دادند زیرا در تانک در غزه، راست و چپ و مذهبی و سکولار وجود ندارد.
او معتقد است که در مقابل آنچه گفته شد، اکثر قریب به اتفاق رهبران رژیم صهیونیستی فراری هستند. پنج نفر از هر 6 رئیس حزب در ائتلاف حاکم از انجام خدمت سربازی فراری هستند و امروز، این رهبران میلیاردها (برای احزاب حریدی و طرفدارانشان) تصویب می‌کنند تا به همان راه فرار ادامه دهند.
در همین حال، ائتلاف سازمان‌های خدمتگزاران، که سازمانی است که نماینده نیروهای ذخیره و خانواده‌های آنها است، معتقد است که اقدام ادلشتاین در احضار نتانیاهو و کاتس خوب است. فراخوان دیگری برای احضار نیروهای ذخیره بر اساس فرمان 8 بدون احضار حریدی‌ها لطمه به امنیت است.
این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: امیدواریم کسانی که ما را بارها و بارها به میدان جنگ می‌فرستند، از این احضار اطاعت کرده و در جلسه کمیسیون شرکت کنند و پاسخ‌های روشنی (در مورد تبعیض) ارائه دهند.
نتانیاهو و کابینه او در حالی جوانان حریدی را از خدمت سربازی معاف کرده‌اند که نمایندگان ارتش رژیم صهیونیستی در کنست اعلام کردند ارتش به 12 هزار سرباز نیاز دارد که هفت هزار و 500 تن از آنها باید نظامی باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1587239/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

درگیری خانوادگی بر سر ارث به قتل دایی منجر شد

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

نخست وزیر رومانی کناره گیری کرد

لحظه دستگیری دزد توسط مردم در تهران

جسد مرد 32 ساله پس از 72 ساعت در پیست اسکی کشف شد

میانگین قیمت نفت امسال چند دلار خواهد بود؟

1.5 میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو وارد کشور شد

استارلینک در این کشور جنگ‌زده هم فعال شد

آل‌این‌وان جدید لنوو با هوش مصنوعی دیپ‌سیک و پردازنده اینتل از راه رسید

رسانه اسرائیلی: توسعه جنگ 15 میلیارد شیکل برای ما آب می‌خورد

یورش ده‌ها شهرک‌نشین افراطی به مسجد الاقصی با حمایت پلیس

عامل قتل آشپز بانک خودکشی کرد

کمیسیون مسکن دولت تعطیل شد

کاهش 37 درصدی آورد سالانه آب تجدیدپذیر در کشور

فصل ترمیم کابینه؟

تجاوز هوایی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به الحدیده یمن

سازمان ملل: عملیات نظامی در غزه غیرنظامیان زیادی را به کشتن می‌دهد

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

برنامه‌ریزی برای اعزام یک میلیون زائر به سرزمین وحی و عتبات عالیات

پیش‌ بینی بورس سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

از شریان تا حلقه جلیلی؛ تهران شهر بی‌دفاع

رسانه عبری: عملیات غزه بعد از سفر ترامپ آغاز می‌شود

درگیری نیروهای نجباء با هسته‌های خفته تروریستی در حومه بغداد

اقساط وام مسکن چقدر است؟

هوشمندسازی آرد و نان چرا به تخلف و قاچاق پایان نداد؟

مشترک مورد نظر اجازه صحبت ندارد

تهران پایین می‌‏رود؟

مصرف برق در تابستان از 85 هزار مگاوات عبور خواهد کرد

بحران به یک قدمی صندوق‎‌های خالی بازنشستگی رسید

تیزر آنر 400 به معرفی قریب‌الوقوع این سری با تمرکز بر هوش مصنوعی اشاره دارد

آلمان در مخالفت با طرح اشغال غزه: نوار غزه متعلق به فلسطینی‌ها است

لیبرمن: حتی ستاد ارتش اسرائیل هم می‌داند این جنگ سیاسی است

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی 9 روز پس از حادثه

سقوط سهام وال استریت و کاهش قیمت نفت آمریکا پس از تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید

حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن

جذب 60 هزار معلم برای سال تحصیلی جدید

متحد ترامپ در آستانه روی کار آمدن در رومانی

تعرض به اماکن دولتی با بمب‌های دست‌ساز؛ عنصر مخرب نفاق دستگیر شد

ضارب معلم زرندی بازداشت شد

پیش بینی قیمت دلار 16 اردیبهشت 1404، دلار به امید مذاکرات، عقب نشست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404

این اطلاعات را هرگز با ChatGPT و دیگر چت‌‌بات‌‌ها به اشتراک نگذارید

عنصر جولانی خطاب به نتانیاهو: از زیر زمین به سمت شما خواهیم آمد

نتانیاهو: ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم

اولین نشست اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد

گزارشی از مفقود شدن دو پسرخاله در انفجار بندر شهید رجایی

زنجان غرق شد