پیام ویژه

آخرين مطالب

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم بين الملل

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سخنگوی کرملین با اشاره به تلاش کشورهای غربی برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین تحت عنوان «حافظ صلح»، تأکید کرد که روسیه چنین حضوری را تهدیدی برای امنیت خود می‌داند و آن را تحت هیچ شرایطی نخواهد پذیرفت.
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «ای‌بی‌سی» در پاسخ به این سوال که آیا روسیه می‌تواند حضور چنین نیروهایی را در اوکراین بپذیرد، گفت: «خیر، نمی‌توانیم.»
پسکوف افزود که اوکراین تلاش کرده تا از مذاکرات برای حل‌وفصل بحران فرار کند، در حالی‌که روسیه بر آمادگی خود برای شرکت در این گفت‌وگوها تأکید کرده است. وی همچنین اشاره کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا «نفوذ عظیمی» بر دولت اوکراین دارد و مسکو انتظار دارد که ترامپ کی‌یف را به‌سمت مذاکره سوق دهد.
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا در حال تلاش برای تشکیل ائتلافی از 37 کشور موسوم به «ائتلاف داوطلبان» هستند که قصد دارند نیروهایی را به اوکراین اعزام کنند و تضمین‌های امنیتی به کی‌یف بدهند.
پس از برگزاری نشست پاریس در 27 مارس، ماکرون اعلام کرد که برخی کشورها آماده اعزام نیروهای «بازدارنده» به اوکراین هستند. او تصریح کرد که این ابتکار عمل مشترک فرانسه و بریتانیا قرار نیست جایگزین ارتش اوکراین شود یا به‌عنوان نیروهای حافظ صلح عمل کند، بلکه هدف آن مهار روسیه و استقرار نیروها در نقاط راهبردی تعیین‌شده با هماهنگی دولت اوکراین است.
«سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه پیش‌تر در ماه مارس هشدار داده بود که حضور نیروهای کشورهای عضو ناتو در اوکراین، تحت هر پرچم و با هر عنوانی از جمله «حافظ صلح»، تهدیدی برای روسیه است و مسکو هرگز چنین چیزی را نمی‌پذیرد.
سخنگوی کرملین همچنین تأکید کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نهایت تلاش خود را برای حل‌وفصل بحران اوکراین از طریق روش‌های دیپلماتیک به‌کار گرفته است.
پسکوف گفت: «رئیس‌جمهور پوتین تمام تلاش خود را می‌کند تا بحران اوکراین را حل کرده و به راه‌حلی صلح‌آمیز و دیپلماتیک دست یابد؛ اما هنگامی که ما گزینه‌های دیپلماتیکی در اختیار نداریم، ناچار به ادامه عملیات نظامی هستیم.»
سخنگوی کرملین همچنین گفت: «بحران اوکراین بسیار پیچیده‌تر از صرفاً امضای یک برگ کاغذ است. فرآیند دستیابی به یک توافق پر از جزئیات کوچک است؛ جزئیاتی که هر یک از آن‌ها برای آینده روسیه و اوکراین اهمیت حیاتی دارند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای مرگ دلخراش 2 تکنیسین در سقوط دماغه هواپیما

بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

تصاویری از لحظه شروع فوران آتشفشان

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

رنگ‌بندی جذاب گوشی میان‌رده جدید موتورولا لو رفت

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

هشدار سازمان غذا و دارو درباره " زولپیدم پارتی"

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

فاهکومرام به بازی Tekken 8 بازمی‌گردد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سیلاب شدید در لاسیبای هندوراس

طلای جهانی کاهش یافت

خودمانی‌های دانشجویان با نماینده رهبر انقلاب؛ شنیدن شما میاین کولر رو درست کردند!

توضیحات پلیس در خصوص تیراندازی در منطقه باقرشهر تهران

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

اپل سال 2027 محصولاتی «انقلابی و مهم» رونمایی خواهد کرد؛ ادعای بلومبرگ

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده

مقام مسئول: امکان دارد اجساد برخی مفقودان هرگز پیدا نشود و مفقودالاثر بمانند

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

ترامپ جنگ غزه را «وحشیانه» خواند

آمریکا با چین به توافق تجاری رسید

کمبود تاریخی دارو

خشم مقامات هندی از اقدام «ترامپ»

تراژدی نوزادان ناقص‌الخلقه در غزه؛ کودکی که بدون مغز متولد شد

ماجرای گوشی قاپی باند «مشکی پوش‌ها»در تاریکی شب!

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

جنایت هولناک دیگر از رژیم صهیونیستی؛ شهادت 15 فلسطینی در بمباران یک مدرسه