تیراندازی مرگبار به خودروی تویوتا؛ عاملان تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند
فرهنگی و اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام ویژه - مهر / فرمانده انتظامی زاهدان گفت: پلیس در تعقیب عوامل تیراندازی به سمت سرنشین خودروی تویوتا در مسیر چشمه زیارت این شهرستان است.
سردار حمید نوری افزود: در پی دریافت گزارشی از مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر تیراندازی به سمت خودروی تویوتا در مسیر چشمه زیارت بلافاصله مأموران پلیس به محل حادثه اعزام شدند و در بررسیهای اولیه مشخص شد که عاملان مسلح به سمت خودروی تویوتا که در حال تردد به سمت روستای نورآباد از منطقه چشمه زیارت بودند، تیراندازی کردند.
وی ادامه داد: متأسفانه این اقدام جنایتکارانه منجر به قتل راننده خودرو با هویت مشخص شد و ضاربان به سرعت از محل متواری شدند.
فرمانده انتظامی زاهدان خاطرنشان کرد: اقدامات و پیگیریها از همان ساعات اولیه آغاز شده و عاملان این جنایت تحت تعقیب پلیس قرار دارند و به زودی دستگیر و به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
بازار ![]()
-
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴:۵۰
-
۷ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589045/