پیام ویژه

آخرين مطالب

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل:

برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت هفته بزرگداشت شهدای خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت هفته بزرگداشت شهدای خدمت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در گفتگو با خبرگزاری ایثار، از برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت هفته بزرگداشت شهدای خدمت خبر داد.

سید صفی الدین شفیعی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار ایثار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان متولی ترویج و توسعه فرهنگ فاخر ایثار و شهادت در هفته گرامیداشت شهدای خدمت که از 26 اردیبهشت آغاز خواهد شد، برنامه های متنوعی در دستور کار قرار داده تا از این طریق بتوانیم یاد و خاطره شهدای والامقام عرصه خدمت به ویژه شهید معظم آیت الله دکتر رئیسی و همراهان شهید وی را زنده نگهداشته و مسیر ایثار و شهادت را بعنوان مسیری که به گواه آیات شریفه قرآن کریم به خوشنامی و سعادت دنیوی و اخروی ختم می شود، معرفی و تبیین و ترویج کنیم.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اشاره به همکاری تمامی دستگاههای اجرایی و نهادهای فرهنگی در برگزاری مراسم هفته گرامیداشت شهدای خدمت، تصریح کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت با همکاری دستگاهها و نهادهای فرهنگی، برپایی ایستگاه صلواتی به یاد شهدای خدمت، برگزاری نمایشگاه تصاویر شهدای معظم خدمت، برگزاری عصر شعر با محوریت شهدای خدمت و تولید نماهنگ و کلیپ با موضوع ایثار و شهادت از مهمترین برنامه های پیش بینی شده جهت برگزاری در هفته گرامیداشت شهدای خدمت است.
شفیعی افزود: شهدای والامقام همواره در وصایای خود موضوع خدمت به مردم را توصیه کرده اند و این مقوله از کلیدواژه های پرتکرار در وصیت نامه های شهدا بوده و بیانگر اهمیت خدمت به مردم در سیره شهداست.
شفیعی بیان کرد: به استناد آیات شریفه قرآن کریم و روایات و احادیث، خدمت به مردم به منزله جهاد در راه خداست و کسانی که در این مسیر جان عزیز خود را از دست می دهند، به مقام والای شهادت نائل می آیند و شهید والامقام آیت الله دکتر رئیسی نیز از جان و دل به مردم خدمت کرد و در نهایت نیز با وصول به مقام متعالی شهادت، عاقبت بخیر شد و یاد و خاطره آن شهید معظم و همراهان شهید وی در دلها و اذهان زنده مانده است.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ادامه داد: صاحبنظران و مسئولان نهادهای فرهنگی وظیفه دارند شهدای معظم عرصه خدمت را بعنوان الگو و اسوه به نسلهای جدید معرفی نمایند تا نسل جوان به تأسّی از این شهدای معزز، در راستای خدمت به مردم و آبادانی و پیشرفت میهن اسلامی تلاش کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1590156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاوروف: آمریکا در حال اختلاف‌افکنی بین هند و چین است

پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سرنگون شد

غول PVC خاورمیانه، 1.3 میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد

کام کشاورزان گندمکار شیرین شد

تصویر سازی در بیابان

طرح فشار افزایی پارس جنوبی به طور رسمی کلید خورد

گرانی دوباره برنج در سال جدید

جایزه 10 میلیون دلاری سر جولانی به ترامپ رسید

هشدار معاون وزیر ارتباطات در مورد افزایش قیمت اینترنت

وزیر دادگستری: ضوابط تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی ابلاغ شد

میلی‌گلد؛ پلتفرم رسمی خرید و فروش طلای 18 عیار با نگهداری در خزانه بانکی

مدیرعامل توانیر: صنایع دو هفته با صنعت برق همکاری کنند

هیس!

بی برقی‌تا‌ پاییز

بازار سکه، طلا و دلار بر مدار ثبات نسبی چرخید

فرمول تیغ‌زنی شیوخ

بن گویر و حریدی‌ها بر سر پرچم فلسطین درگیر شدند

عراق اعلام کرد به توافق ابراهیم نخواهد پیوست

سرنوشت متفاوت دو زندانی پای چوبه دار

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال

دیدار ترامپ و شرع؛ سوریه به کدام سو به حرکت درآمده است؟

استقبال عجیب حاکم امارات از ترامپ

رئیس جمهور اوکراین: تمامیت ارضی ما غیرقابل مذاکره است

زلنسکی: روسیه مذاکرات صلح را جدی نگرفته است

حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان

هیئت تجاری ایران هفته آینده به روسیه سفر می‌کند

«اول آمریکا» و «معامله» حرف آخر را می‌زنند

یک گام برای خروج از لیست سیاه FATF

نیمه‌جان، اما خواستنی

افزایش شکاف قیمت موجب شد حمل آرد یارانه‌ای از دست کارخانه‌جات خارج شود

واکنش سفیر ایران در روسیه به اخبار هندوانه‌های صادراتی ایرانی

استقبال «محمد بن زاید» از «ترامپ» در ابوظبی

معجزه در انزلی؛ تالاب زنده شد

پزشکیان: راهبرد دولت، استقرار وفاق ملی و تحکیم وحدت اسلامی است

تشریح پیامدهای محیط زیستی حادثه بندر شهید رجایی؛ آلودگی ٣6 هزار متر مکعب خاک

نفت ایران نزدیک 70 دلار فروخته شد

سهم 21 درصدی تجارت ایران با افغانستان

ترامپ برای سربازان آمریکایی رقصید!

تصاویر آخرالزمانی از طوفان و گرد و خاک در تهران

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: موضع روسیه در مذاکرات با اوکراین تغییر کرده است

تور خاورمیانه به ایستگاه بعدی رسید؛ «ترامپ» عازم امارات شد

اقدام بی‌سابقه اروپا علیه تل‌آویو؛ روابط 2 جانبه روی خط تنش

حرکت «ترامپ» مسئولان دولت آمریکا را شوکه کرد

خوش‌وبش پزشکیان با کسبه بازار کرمانشاه

تشریح اقدامات دستگاه قضایی در راستای حمایت قضایی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی

از کدام پنجره به انحلال «پ‌ک‌ک» بنگریم؟ ‌

نخست وزیر فرانسه تحت فشار رسوایی خشونت جنسی در یک مدرسه

وزیر خارجه آمریکا: نزاع روسیه و اوکراین راه‌حل نظامی ندارد

وزیر دفاع هند: زرادخانه هسته‌ای پاکستان باید تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد

ترامپ: خروج از افغانستان شرم‌آورترین لحظه در تاریخ ما است