پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی: روابط عمومی حرفه‌ای، بازوی ارزش‌آفرین و مشاور امین مدیران است / جایگاه شرکت با وجود روابط عمومی پویا ارتقا می‌یابد بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی: روابط عمومی حرفه‌ای، بازوی ارزش‌آفرین و مشاور امین مدیران است / جایگاه شرکت با وجود روابط عمومی پویا ارتقا می‌یابد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل شرکت بیمه دی با تأکید بر نقش راهبردی روابط عمومی در ارتقاء برند سازمانی و افزایش سودآوری، خواستار تقویت این بخش از طریق اختیارات بیشتر، آموزش تخصصی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی شد .
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، دکترهادی عبداللهی، شنبه به مناسبت گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در جمع مدیر و کارکنان روابط عمومی بیمه دی، ضمن گرامیداشت این روز افزود: جایگاه ویژه روابط عمومی در تحقق اهداف کلان شرکت بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی در این نشست که با حضور 53 رابط روابط عمومی در شعب کشور به صورت برخط برگزار شد با اشاره به نقش همکاران شعب که علاوه بر سایر مسئولیت‌های خود، وظیفه روابط عمومی شعب را نیز بر عهده گرفته‌اند، اظهار کرد: «از تمامی همکارانی که با تعهد و مسئولیت‌پذیری در کنار فعالیت‌های روزمره، در مسیر پیشبرد اهداف روابط عمومی گام برداشته‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
روابط عمومی؛ پل ارتباطی درون و برون سازمان
مدیر عامل شرکت بیمه دی افزود: تلاش‌ها و اقدامات شما بسیار حائز اهمیت است و امیدوارم این حوزه بتواند بیش از پیش در نقش و کارکرد اصلی خود، انتظارات شرکت را برآورده کند.
عبداللهی روابط عمومی را یکی از ارکان کلیدی در برندسازی سازمانی عنوان کرد و گفت: «روابط عمومی باید به عنوان پلی ارتباطی بین درون و بیرون سازمان عمل کرده، نیازها و خواسته‌های افکار عمومی را به داخل سازمان منتقل کند».
وی افزود: روابط عمومی همچنین باید توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت را به شکلی ارزش‌آفرین به بیرون منعکس کند.
روابط عمومی باید فراتر از مرزها فکر کند
وی خاطر نشان کرد افکار عمومی تنها به صنعت بیمه یا کشور محدود نیست و باید نگاه روابط عمومی‌ها فراتر از مرزها باشد چرا که امروزه دنیا به کمک ابزارهای ارتباطی کوچک‌تر شده است و به همین دلیل باید اهداف بزرگ‌تری را در دستور کار قرار دهیم.
مدیر عامل شرکت بیمه دی افزود: «روابط عمومی باید با شناخت دقیق از ذائقه مشتریان و بیمه‌گذاران، در انتقال مؤثر این خواسته‌ها نقش‌آفرینی کند.»
وی روابط عمومی را «فردانامه» توصیف کرد و گفت: روابط عمومی موفق باید از اخبار و حوادث جلوتر باشد، پیش‌بینی کند، هوشمندانه عمل کند و از ظرفیت‌های موجود در استان‌ها بهره گیری کند.
به گفته وی همچنین بهترین زمان برای مستندسازی فعالیت‌ها، لحظه حضور مشتریان در شعب برای دریافت خدمات بیمه‌ای است.
عبداللهی از مدیران شعب خواست اختیارات لازم را به رابطین روابط عمومی اعطا کنند تا بتوانند نقش مؤثر و خلاقانه خود را ایفا کنند.
سهم روابط عمومی در سودآوری بنگاه‌های اقتصاد
وی تأکید کرد: «ارزش بنگاه‌های اقتصادی در سودآوری آن‌هاست و روابط عمومی می‌تواند با عملکردی هوشمندانه، سهم مؤثری در این سودآوری ایفا کند».
وی همچنین بر ضرورت آموزش‌های کاربردی، تخصصی و مستمر برای ارتقای مهارت‌های ارتباطی و رسانه‌ای همکاران روابط عمومی تأکید کرد و افزود: «روابط عمومی باید همواره به‌روز، آگاه، پیش‌برنده و ارزش‌آفرین باشد تا بتواند به عنوان مشاور امین مدیران، مسیر تحقق چشم‌اندازهای کلان شرکت را هموار سازد».
روح‌الله لطیفی، مدیر روابط عمومی بیمه دی، نیز در ادامه این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد این حوزه گفت: «به منظور ایجاد ارتباط بهتر و مؤثرتر میان صف و ستاد، اقدام به تعیین رابطینی در شعب کرده‌ایم تا بتوانیم شایستگی‌های شرکت بیمه دی را به شکل مناسبی ارائه کنیم.»
وی گفت: این رویکرد نقش مهمی در انسجام درون‌سازمانی و ارتقای عملکرد ارتباطی ایفا خواهد کرد.
در پایان این مراسم 5 رابط استانی بیمه دی به دلیل فعالیت چشمگیرشان در عرصه اطلاع رسانی و روابط عمومی تجلیل شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1590907/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توافق رژیم صهیونیستی با شرکت آمریکایی برای توزیع کمک‌ها در غزه

مراحل دریافت وام اجاره

روایت «فارن پالیسی» از محاسبات ایران برای توافق هسته‌ای جدید

سرمقاله اطلاعات/ تکاپوی دولت و ایده‌های تازه

مسئولان امنیتی صهیونیست: گزینه‌ای جز مذاکره با حماس نداریم

فشارهای داخلی و خارجی برای انعطاف‌پذیری رژیم صهیونیستی در مذاکرات

دست دادن سرد زلنسکی و ونس در واتیکان در اولین دیدار بعد از مشاجره در کاخ سفید

هزینه‌های هنگفت اروپا در مسیر نوسازی توان نظامی

نظامیان اسرائیلی: از جنگ خسته شده‌ایم

حمله انتحاری در صف استخدام ارتش سومالی

بن‌گویر: در صورت عدم نابودی حماس، دشواری‌های بزرگی خواهیم داشت

حدود 81 درصد ژاپنی‌ها نگران عملکرد ترامپ هستند

متحد عمران خان راهی بیمارستان شد

پوتین: آمریکا به منافع ملی روسیه احترام بگذارد/ از قدرت کافی برخورداریم

پشیمانی خاخام صهیونیست از ائتلاف با نتانیاهو

بی‌نیازی از دنیا مبنای دفاع از مظلوم و دیپلماسی مقاومت است

وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشورهای مختلف هستند

زورگیری وحشیانه از دختر جوان در اسلامشهر

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی: ارسال پیامک تبلیغاتی و اطلاع رسانی بدون اجازه ممنوع است

سرمقاله وطن امروز/ اسکورت یک خودشیفته!

تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو با اقداماتش با آینده اسرائیل بازی می‌کند

پوتین: حذف عوامل جنگ اوکراین نیاز روسیه است

تجهیزات آموزشی ناتو برای نیروهای اوکراینی سر از بازار آنلاین درمی‌آورند

نیویورک‌تایمز: آمریکا 7 میلیارد دلار برای بمباران بی‌نتیجه یمن هزینه کرد

تل‌آویو: تیم مذاکره از هر فرصتی برای رسیدن به معامله استفاده می‌کند

ترامپ و تداوم نادیده گرفتن نتانیاهو در یک «بن‌بست سیاسی کم سابقه»

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است

قیمت سیمان دو برابر شد

رسانه صهیونیستی: نتایج جنگ غزه مبهم است/ارتش اسرائیل در تنگنا قرار دارد

کار سخت «مرتس» برای احیای اقتصاد تضعیف شده آلمان

کاتز مدعی شد: همه شواهد حاکی از ترور محمد السنوار است

ارتش اسرائیل حتی نظامیان بیمار را به میدان جنگ می‌فرستد

مقاومت: مردم غزه در میان سقوط انسانیت جهان قتل‌عام می‌شوند

ساکنان نوار غزه اگر در بمباران شهید نشوند، از گرسنگی جان می‌دهند

هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید

تذکر زنگنه به عارف برای تصمیم‌گیری درباره مشکل نانوایان

ابلاغ بخش دوم قانون بودجه سال 1404 کل کشور توسط رئیس‌جمهور

سرمقاله فرهیختگان/ مبارزه یا معامله؟ وعدۀ صلح با فروش سلاح

توافق جدید انگلیس با اتحادیه اروپا 5 سال بعد از برگزیت

یک کشته در پی حمله پهپادی گسترده روسیه به اوکراین

رئیس‌جمهور لبنان به قاهره سفر می‌کند

پایان فرار عامل جنایت در میدان میوه و تره‌بار

سرمقاله جوان/ چه کسی به ما دستور داده نظام تعلیمی را نقد کنیم؟!

ادعا رسانه اسرائیلی: سفر الجولانی به سرزمین‌های اشغالی در ماه آوریل

برگزاری سومین انتخابات عمومی پرتغال در 3 سال پیاپی

دستگیری اعضای باند سارقان احشام سنگین

انهدام 2 باند تلگرامی اخاذی از نوجوانان در فضای مجازی

افزایش 18 درصدی عرضه گوشت قرمز طی یک سال

حذف چهار صفر از پول ملی روی میز آقای رئیس

برنامه بزرگترین اتحادیه آموزشی انگلیس برای حمایت از فلسطین در مدارس