پیام ویژه

آخرين مطالب

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت اقتصادي

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به 37 هزار تومان رسیده بود، مجدداً به 28500 تومان برگشت.
اکبر فتحی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی امروز در حاشیه افتتاحیه سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته، درباره ورود سازمان بازرسی به موضوع تخصیص ارز و مشکلات واردات مواد اولیه اظهار داشت:خوشبختانه در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به 37 هزار تومان رسیده بود، مجدداً به 28500 تومان برگشت که این اقدام بسیار مؤثری است برای اینکه بتوانیم مواد اولیه را به قیمت مناسب در اختیار واحدهای تولیدی قرار دهیم. دولت در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده و همچنین تعهد کرده که هر آنچه برای بخش کشاورزی لازم است را تأمین کند.
ارسال لایحه دو فوریتی کاهش 9 درصدی مالیات کالاهای اساسی
وی در ادامه افزود: در قانون بودجه سال 1404 نیز کاهش مالیات از 10 درصد به 1 درصد برای بخش کشاورزی پیش‌بینی شده و لایحه دو فوریتی آن به مجلس ارائه شده است. این لایحه رأی آورده و به کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه رفته و ان‌شاءالله مجدد به صحن مجلس خواهد رفت. دولت اقدام خود را برای این کاهش مالیاتی انجام داده است.
بازار
فتحی در پاسخ به مهم‌ترین مشکل این روزهای صنایع گفت: یکی از همین مشکلات که در حال حاضر نیز با آن مواجه هستیم، ناترازی انرژی و قطعی برق است که مشکل اصلی کلیه صنایع محسوب می‌شود. دولت پیگیر این موضوع است و امیدواریم با کمک خود صنایع و مردم بتوان این مسئله را حل کرد. 
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات، نبود تسهیلات سرمایه در گردش است که واحدهای تولیدی به‌شدت با آن مواجه هستند، مخصوصاً با توجه به سیاست‌های فعلی بانک مرکزی، خواست واحدهای تولیدی این است که تسهیلات سرمایه در گردش در اختیارشان قرار گیرد و در واحدهای ایجادی نیز انتظار دارند دولت در صدور مجوزها تسهیل‌گری کند که این اقدامات در حال انجام است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره مدیریت بحران انرژی در صنایع کشاورزی و غذایی گفت: اولاً باید از طریق صرفه‌جویی اقدام شود.ثانیاً خود واحدهای تولیدی که کارشان تولید مواد غذایی است، می‌توانند در امر تولید انرژی وارد شوند و انرژی مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی تصریح کرد: دولت منابع تسهیلاتی لازم را آماده کرده و در اختیار سرمایه‌گذاران این بخش قرار می‌دهد. این سرمایه‌گذاران می‌توانند انرژی مورد نیاز خود را تولید کنند. همچنین تسهیلات کمک‌های فنی و اعتباری هم از سوی وزارت نیرو و هم دولت در قالب قانون بودجه برای این نوع فعالیت‌ها در نظر گرفته شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591419/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا جهان به توافق‌های ترامپ بی‌اعتماد است؟

کدام اصناف از صدور صورتحساب الکترونیکی معاف شدند؟

ساز ناکوک شورای عالی فضای مجازی برابر وعده رفع فیلتر پزشکیان

3 اتفاق مهم برای بازار سرمایه؛ پیش بینی جدید بورس تهران را بخوانید

جیب‌بر اعراب

نایب رئیس انجمن قطعه‌سازان: ایران‌خودرو ساعتی 10 میلیارد و روزی 100 میلیارد تومان ضرر می‌کند

شرط کاهش نرخ دلار

اظهارات سخنگوی کاخ سفید درباره هواپیمای اهدایی قطر

پاس گل بایدن به ترامپ؛ بررسی گزیده‌ای از کتاب «نخستین گناه»

نسبت اجاره‌نشینی و مالک‌نشینی در 3 دهه اخیر به چه شکل بوده است؟

شکست سیاست مهار ایران

ساماندهی 178 معتاد متجاهر طی 24 ساعت گذشته

پای ایرلاین‌های عربستانی به ایران باز می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار 30 اردیبهشت 1404

خاموشی سامانه‌های سرمایشی در پایان وقت اداری الزامی شد

قیمت مصوب کالاهای اساسی 1404 مشخص شد؛

بدهکاران این بانک دلارهای 45 هزار تومانی را برنگرداندند

آغاز فروش اینترنتی سایپا 29 اردیبهشت

اقتباس، آوازه، خشم؛ نگاهی به جنجال جشن امضای «سووشون»

ناامنی در پایگاه‌های اسرائیل، سرقت از خودروهای نظامیان

قمار ترامپ در امارات

تعداد فوتی‌های واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج - تهران به 2 نفر رسید

خوابگاه دختران دانشگاه آزاد طعمه حریق شد

مراجعه به مراکز درمانی مکه و مدینه 70 درصد کاهش یافت

وعده خانم وزیر برای پروژه 20 ساله

هشدار بابت تابستانی سخت و خشک

ترامپ: تماس با پوتین بسیار خوب بود

برخورد قانونی با مدیران اهمال کننده در قانون جوانی جمعیت

دورهمی پایتختی‌ها با کلی «مرسی»!

گردش مالی یکی از زنان خانه‌دار این روستا در سال، 5 هزار میلیارد تومان است

گران فروشی به بهانه افزایش دیون دولتی!

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 اردیبهشت 1404

قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1404

پینگ‌پنگ غنی‌سازی

جولان قاچاق در مناطق آزاد

روند کاهشی اعتماد مردم به پزشکان

کاهش 40 درصدی درگیری‌های خیابانی؛ سفره اراذل و اوباش برچیده می‌شود

عضو کمسیون اقتصادی مجلس: لایحه تغییر ریال به تومان در مجلس با مقاومت زیادی روبه‌رو خواهد شد

سران سه کشور غربی: اسرائیل باید حملاتش به غزه را متوقف کند

ممنوعیت فعالیت عفو بین‌الملل در روسیه

ادامه هرج و مرج و آشفتگی در فرودگاه بن‌گوریون

لغو 2 پرواز در اردبیل به دلیل مه‌گرفتگی شدید

موتور سیکلت با راننده 9 ساله توقیف شد

ابعاد تازه‌ای از پرونده قتل برادرزاده با سم مار افشا شد

بازار ارز تجاری 4 میلیارد دلاری شد

ابطال کارت سوخت تاکسی‌های غیرفعال

گزارش دیوان محاسبات کشور درباره اتباع خارجی

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای صلح هستیم

رئیس صندوق توسعه ملی: 103 میلیارد دلار به دولتی‌ها پول دادیم

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.