پیام ویژه

آخرين مطالب

وزارت نیرو: برق سیمان را به اندازه سال قبل تامین کردیم اقتصادي

وزارت نیرو: برق سیمان را به اندازه سال قبل تامین کردیم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / وزارت نیرو اعلام کرد در دو ماه ابتدایی سال 1404 با وجود فشارهای کم‌سابقه بر شبکه برق کشور، تأمین برق صنایع سیمانی تقریباً در سطح سال گذشته حفظ شد.
به نقل از وزارت نیرو، در دو ماه ابتدایی سال 1404 با وجود فشارهای کم‌سابقه بر شبکه برق کشور، تأمین برق صنایع سیمانی تقریباً در سطح سال گذشته حفظ شد.
مستند به اطلاعات شرکت مدیریت شبکه برق ایران میزان برق تحویلی به صنایع سیمانی در فروردین و اردیبهشت سال جاری به رقم 21,148 مگاوات رسید و این در حالی است که در مدت مشابه سال 1403، این عدد 22,642 مگاوات ساعت بوده است و حکایت از تلاش وزارت نیرو برای تأمین برق معادل سال گذشته برای صنایع سیمانی دارد.
تأمین برق معادل سال گذشته در دوماه ابتدایی سال جاری برای صنایع سیمانی در شرایطی حاصل شده که صنعت برق کشور در سال جاری در حوزه تولید و مصرف برق با چالش‌های متعددی مواجه بوده است.
از جمله این چالش‌ها می‌توان به گرمای زودرس و افزایش بی سابقه تقاضای مصرف برق بعضاً تا 20 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به دلیل ورود سریع سیستم‌های سرمایشی به مدار، کاهش محسوس ظرفیت تولید نیروگاه‌های برق‌آبی به دلیل خشکسالی و تأخیر ناگزیر در انجام تعمیرات دوره‌ای نیروگاه‌های حرارتی به دلیل کمبود سوخت در زمستان گذشته اشاره کرد.
بازار
با این وجود وزارت نیرو توانسته است با مدیریت دقیق شبکه و جابجایی بار مصرف، نیاز صنایع سیمانی را تا حد امکان پاسخ دهد.
نمونه بارز این تلاش‌ها را می‌توان در عملکرد روزهای 29 و 30 اردیبهشت مشاهده کرد، چرا که در این روزها و در بازه زمانی غیر اوج مصرف (از ساعت 12 بامداد تا 9 صبح)، به طور میانگین تا 700 مگاوات برق به صنایع سیمانی تحویل داده شده که تقریباً معادل کل نیاز مصرفی این صنایع به برق است.
افزون بر این باید یادآوری کرد که بر اساس ماده 4 قانون “مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق” که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، صنایع انرژی‌بر مانند صنعت سیمان مکلف به احداث نیروگاه‌های خودتأمین شده‌اند.
بر اساس همین قانون وزارت نیرو موظف است در ایام اوج بار، اولویت تأمین برق را به صنایعی بدهد که در راستای این تکلیف قانونی اقدام کرده‌اند.
بر اساس واقعیت های ذکر شده می توان اینگونه نتیجه گرفت که نسبت دادن افزایش قیمت سیمان در هفته‌های اخیر به محدودیت در تأمین برق نه تنها با واقعیت‌های آماری همخوانی ندارد، بلکه از منظر حقوقی نیز نادیده گرفتن مسئولیت‌های قانونی صنایع سیمانی در زمینه خودتأمینی برق است.
این گزارش اضافه می‌کند با وجود همه محدودیت‌ها وزارت نیرو حمایت از تولید و جلوگیری از اختلال در فرآیندهای تولیدی کشور را در دستور کار قرار دارد و تمام تلاش خود را برای استمرار تأمین برق صنایع به‌ویژه در بازه‌های کم‌باری به کار خواهد بست و در این بین مشارکت عموم مشترکان به ویژه مشترکان بخش خانگی در حوزه صرفه جویی می تواند در افزایش برق تحویلی به صنایع نقش مهمی ایفا کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1593300/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستور ترامپ درباره افزایش غنی‌سازی اورانیوم در آمریکا

مقصر افزایش قیمت سیمان، قطعی‌های برق است؟

حمله رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی و چادر آوارگان در شرق و جنوب غزه

ثبت رکورد جدید؛ قیمت بیت‌کوین 111 هزار دلار شد

فاز آزمایشی One UI 8 سامسونگ احتمالا در آینده نزدیک شروع می‌شود

اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به ارتکاب جنایت جنگی در غزه

تصادف خودروی سوخت‌بر، 2 کشته برجای گذاشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 3 خرداد 1404

انگلیس درخواست پناهندگی افغان‌ها را رد می‌کند

شرط جدید بانک مرکزی برای رفع تعهد ارزی ابلاغ شد

رایزنی وزرای خارجه عربستان، اردن و مصر با همتای فرانسوی خود درباره نوار غزه

12 زخمی در حمله با سلاح سرد در ایستگاه قطار هامبورگ

اظهارات نماینده ویژه آمریکا در سوریه درباره تحریم‌ها

معاون رئیس‌جمهور آمریکا: سلطه ایالات متحده در جهان به پایان رسیده است

واژگونی اتوبوس مسافربری حادثه آفرید

جهان خاموش؛ چرا برق کشورها قطع می‌شود؟

بدون تعارف با دختر ماکویی که بدون داشتن دست و پا تبدیل به کارآفرینی بزرگ شد

پیش بینی قیمت دلار 3 خرداد 1404

سهام اپل پس از تهدید ترامپ سقوط کرد

مسکو: حملات پهپادی اوکراین، مذاکرات طرفین را مختل کرد

مرحله نخست وام بازنشستگان واریز شد

انتقاد گوترش از سیاست های اسرائیل در قبال بحران غزه

عمان: امیدواریم در روزهای آتی مسائل باقی مانده را روشن کنیم

درخواست توقف اخراج افغان‌ها از پاکستان توسط گروه بحران

سیل مرگبار در استرالیا

جسد مرد 60 ساله از آب بیرون کشیده شد

هولدر موبایل خودرو؛ راه‌حل ساده برای رانندگی ایمن و راحت!

چرخش کرملین؛ گذاری آرام از مافیا محوری به نظامی‌گری

ادامه دهن‌کجی نتانیاهو به دادستان کل با تعیین رئیس شاباک

جزئیات رشد ضریب نفوذ پهن باند سیار 3 اپراتور

اجلاس روسای بانک مرکزی کشورهای عضو شانگهای برگزار می‌شود

شلیک یک موشک از غزه به سمت اراضی اشغالی

ترامپ، اتحادیه اروپا و اپل را با تعرفه‌های سنگین تهدید کرد

مشاور زلنسکی: نمی‌توانیم اجازه دهیم آمریکا از جنگ اوکراین خارج شود

هاروارد از دولت آمریکا شکایت کرد

شکنجه و ربودن دختر 16 ساله

ترکیه در سودای قدرت

تجدید میثاق با شهدا / دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان

شکست رکورد یک ماه صندوق‌های ETF همزمان با اوج گرفتن قیمت بیت کوین

بازداشت 56 پرسنل نظامی مظنون به ارتباط با فتو در ترکیه

تفریحی که عزا شد؛ غرق شدن دو مرد جوان

برکناری یائیر گولان بعد از سخنانش در مورد کودک کشی در غزه

شی جین‌پینگ: پکن آماده تحکیم پایه‌های سیاسی روابط با برلین است

هشدار اوربان نسبت به تبعات طرح اتحادیه اروپا برای تشکیل ارتشی در اوکراین

کارت سوخت این افراد مسدود می‌شود

آیا اردوغان میدان سیاست در ترکیه را ترک می‌کند؟

ورق بازار طلا و سکه برگشت

مذاکرات تعرفه‌ای اروپا با ترامپ به نتیجه نرسید

هشدار هواشناسی درباره سامانه بارشی جدید

حمله سایبری به شرکت صهیونیستی خدمات اینترنتی «هایپ»

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.