چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی و اجتماعی

مناطق شمالی تهران بارانی می‌شود

مناطق شمالی تهران بارانی می‌شود
پیام ویژه - ایرنا / هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد با توجه به افزایش میزان ناپایداری جوی و بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده، در پاره‌ای از نقاط به ویژه در مناطق شمالی ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد با توجه به افزایش میزان ناپایداری جوی و بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده، در پاره‌ای از نقاط به ویژه در مناطق شمالی استان بارش پراکنده دور از انتظار نیست.
بر اساس پیش‌بینی هواشناسی استان تهران، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود.
طبق اطلاعات موجود هواشناسی استان، به دلیل سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری غلظت آلاینده‌ها افزایش یافته و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است شرایطی که اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌تر درباره آن هشدار سطح زرد نیز صادر کرده بود.
گزارش هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که از اوایل هفته آینده افزایش میزان ناپایداری جو به‌ تدریج موجب بهبود کیفیت هوا و افزایش ابرناکی می‌شود که حتی در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه مناطق شمالی تهران، بارش پراکنده دور از انتظار نخواهد بود.
طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از بازه زمانی 21 تا 25 آبان ماه، صاف تا قسمتی ابری، غبار رقیق و گاهی وزش باد ملایم خواهد بود. بیشینه دمای پایتخت از روز چهارشنبه هفته جاری تا یکشنبه هفته آینده به طور میانگین بین 19 تا 21 درجه سانتی‌گراد متغیر است. در این بازه زمانی دمای هوا در این کلانشهر 2 درجه تار روز شنبه سردتر می‌شود.
اطلاعات موجود هواشناسی تهران حاکی از آن است که کمینه دما در این کلانشهر نیز در این بازه زمانی به طور میانگین از 11 به 12 درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند که در این موضوع نیز افزایش نسبی حدود یک درجه‌ای هوا را نشان می‌دهد.
بازار


نظرات شما