پیام ویژه

آخرين مطالب

گسترش اعتراض ها و آشوب کرونایی در اروپا/پایان ممنوعیت ورود خارجی به استرالیا بين الملل

گسترش اعتراض ها و آشوب کرونایی در اروپا/پایان ممنوعیت ورود خارجی به استرالیا
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - اعتراض اروپایی ها به محدودیت های کرونایی توسط دولت های شان در حال گسترش به کشورهای مختلف است.

به گزارش جماران، اعتراض ها به محدودیت های جدید کرونایی که از هلند به شکل خشونت باری آغاز شده بود به کشورهای جدیدی کشیده شده است.
هزاران نفر روز یکشنبه در بروکسل، پایتخت بلژیک در اعتراض به مقررات جدید وضع شده از سوی دولت برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید19 به خیابان‌ها آمدند.
پلیس شمار شرکت کنندگان در این راهپیمایی را 35 هزار نفر اعلام کرده است. راهپیمایان بنرهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «با هم برای آزادی»
در حاشیه این راهپیمایی، درگیری‌هایی میان برخی از معترضان با نیروهای پلیس روی داد.
بلژیک در حال حاضر دوازدهمین کشور اروپا با بیشترین شمار مبتلایان به ویروس کرونا است. تا کنون بیش از 1 میلیون و 581 هزار نفر در این کشور به کووید19 مبتلا شده و از این میان بیش از 26 هزار و پانصد نفر جان خود را از دست داده‌اند.
از جمله تدابیر جدید اتخاذ شده از سوی دولت اینکه کارمندان به دورکاری تشویق می‌شوند و کودکان نیز باید از سن 10 سالگی از ماسک استفاده کنند.
در همین حال، رسانه ها روز گذشته گزارش دادند که اعتراض‌ها در هلند بر سر اعمال محدودیت‌های کرونایی تازه دولت در دومین شب نیز به خشونت کشیده شد و معترضان به سمت پلیس سنگ و مواد آتش‌زا پرتاب کردند.
نیروهای پلیس با تجهیزات کامل، گروهی از تظاهرات‌کنندگان را در لاهه عقب راندند. از سوی دیگر آن‌ها از یک خودروی آب‌پاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی انبوه دوچرخه‌های پارک شده در یک تقاطع شلوغ استفاده کردند. طبق گزارش‌ها، در این درگیری پنج نیروی پلیس مجروح و دست‌کم هفت‌ نفر بازداشت شدند.
رسانه‌های هلندی همچنین اعلام کردند اعتراض‌هایی در شهر «اورک» و شهرهای استان «لیمبورگ جنوبی» رخ داد و برخی از هواداران خشمگین، دو مسابقه فوتبال که به دلیل محدودیت‌های کرونایی پشت درهای بسته برگزار می‌شد، مختل کردند.
به گزارش یورونیوز، شب گذشته در شهر بندری روتردام نیز سه نفر در اثر تیراندازی پلیس زخمی شدند. پلیس بعد از ظهر شنبه گفت که نیروهای آن‌ها در روتردام 51 نفر را بازداشت کردند که حدود نیمی از آن‌ها زیر سن قانونی بوده‌اند.
فرد گراپر هاوس، وزیر دادگستری هلند حوادث خشونت‌بار را محکوم کرد.
وی در بیانیه‌ای گفت: «شورش و خشونت شدید علیه نیروهای پلیس، نیروهای ضد شورش و آتش‌نشانان در روتردام مشمئز کننده است.»
وی افزود: «اعتراض حق بزرگی در جامعه ما است اما آنچه دیشب دیدیم صرفا رفتار جنایتکارانه بود. این ربطی به تظاهرات ندارد.»
هلند شنبه گذشته محدودیت‌های سه‌ هفته‌ای جدید را اعلام کرد و اکنون در حال برنامه‌ریزی برای ممنوعیت ورود افراد واکسینه نشده به برخی مکان‌ها است.
تظاهرات مسالمت‌آمیز با شرکت هزار نفر نسبت به محدود کردن دسترسی افراد واکسینه نشده به مکان‌های خاص در اوایل روز شنبه در شهرهای هلند برگزار شد اما جو اواخر روز شنبه تغییر کرد.
فردی یلماز، صاحب یک پیتزا فروشی در لاهه به خبرگزاری فرانسه گفت: «پلیس چند نفر را از مغازه او بیرون کشیده، شیشه در ورودی را شکسته و بدون هیچ دلیلی به دستم ضربه زده است.»
طبق مشاهدات خبرنگار خبرگزاری فرانسه، پلیس چندین نفر را در یک محله کارگرنشین در لاهه بازداشت کرد و نیروهای لباس شخصی در یکی از نقاط شهر یک زن را از خودرویی بیرون کشیدند.
پلیس لاهه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پنج نیروی پلیس مجروح شده‌اند که یکی از آن‌ها دچار ضربه مغزی شده و دو نیروی دیگر در اثر مواد آتش‌زا دچار آسیب شنوایی شده‌اند. طبق گفته پلیس، سنگی که از سوی «اغتشاشگران» پرتاب شد، شیشه یک آمبولانس عبوری حامل بیمار را شکست.
از طرف دیگر هواداران دو مسابقه لیگ برتر فوتبال هلند در شهر غربی آلکمار و شهر شرقی آلملو که بدون تماشاگر برگزار می‌شد، با زور وارد استادیوم شدند.
رسانه‌های هلندی اعلام کردند که این دو بازی برای چند دقیقه متوقف شد.
از جهتی دیگر، دولت اتریش علاوه بر اجرای قرنطینه سراسری برای مقابله با موج پنجم شیوع کرونا در نظر دارد واکسیناسیون در برابر بیماری «کووید 19» را از ابتدای سال 2022 اجباری کند.
اجرای دوباره قرنطینه سراسری در اتریش، اجباری شدن واکسیناسیون در سال آتی میلادی و وضع دیگر محدودیت‌ها در این کشور اروپای مرکزی بحث‌برانگیز شده است. شماری از شهروندان از لزوم «همبستگی» در دوران دشوار کنونی سخن می‌گویند. در مقابل عده‌ای معتقدند که دولت ائتلافی اتریش می‌‌بایست محدودیت‌ها را برای مقابله با موج پنجم کرونا زودتر به اجرا می‌گذاشت.
وین، پایتخت اتریش روز شنبه شاهد تظاهرات ده‌ها هزار نفری شهروندان این کشور در مخالفت با محدودیت های کرونایی و اجباری شدن واکسن کرونا بود. بسیاری از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات کسانی بودند که از گروه‌های راست افراطی حمایت می‌کنند.
پایان ممنوعیت ورود دانشجویان خارجی و کارگران ماهر به استرالیا
استرالیا اعلام کرد که از اول دسامبر ممنوعیت ورود دانشجویان خارجی و کارگران ماهر را حذف کرده و برخی از سخت‌ترین محدودیت‌های مسافرتی همه‌گیری کرونا را کاهش می‌دهد.
بر این اساس به طور قابل توجهی ممنوعیت ورود اتباع خارجی به استرالیا حذف شده و در نخستین مرحله گردشگران ژاپنی و اهل کره جنوبی می‌توانند وارد این کشور شوند.
استرالیا برای 20 ماه از ماه مارس 2020 شدیدترین کنترل‌های مرزی را حتی برای شهروندان خودش به اجرا گذاشت.
از همین رو کارن اندروز، وزیر امور داخلی استرالیا روز دوشنبه 22 نوامبر گفت که کشورش در حال بازگشایی به روی جهان است. البته همه افرادی که وارد استرالیا می‌شوند باید به طور کامل واکسینه شده باشند.
به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود که حدود 200 هزار دانشجوی خارجی و کارگر ماهر واکسینه شده بتوانند بدون نیاز به قرنطینه به استرالیا بازگردند.
دولت اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا پس از آنکه بیش از 85 درصد افراد بالای 16 سال در این کشور واکسینه شدند، رفع مرحله‌ای محدودیت‌های کرونایی را در دستور کار خود قرار داد. از همین رو این دولت ماه گذشته محدودیت‌های سفر شهروندان این کشور را به خارج از استرالیا لغو کرد.
با این حال موریسون که امیدوار است سال آینده دوباره برای این سمت انتخاب شود، آشکارا از تسهیل قوانین سفر برای بیشتر غیراسترالیایی‌ها خودداری کرده بود.
این تصمیم باعث شده سرگردانی حدود ‌1.4 میلیون نفر از دارندگان ویزای کار در استرالیا شده بود. از همین رو صاحبان صنایع برای اینکه دولت استرالیا به کارگران ماهر دارای ویزا که واکسینه شده‌اند اجازه ورود دهد به سختی تلاش کرده بودند.
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، برخی از کشاورزان استرالیایی محصولات خود را در مزارع رها کرده بودند زیرا کارگرانی برای جمع‌آوری آن‌ها وجود نداشتند.
دانشجویان از دیگر افرادی بودند که بیش از همه خواهان کاهش بیشتر قوانین کرونایی در استرالیا و پیوستن دوباره به همکلاسی‌های خود در این کشور بودند.
برخی از مدیران بخش آموزش بین‌المللی استرالیا نگران بودند که بسیاری از دانشجویان آسیایی به جای پرداخت هزینه برای دوره‌های آنلاین مستقر در استرالیا، ترجیح دهند در آمریکا یا اروپا تحصیل کنند؛ موضوعی که می‌تواند این کشور را از کسب میلیاردها دلار درآمد محروم کند.
اگر چه صنعت گردشگری در استرالیا هم به شدت آسیب دیده است اما دولت این کشور هنوز تصمیم نگرفته است که گردشگران از سراسر جهان چه زمانی اجازه بازگشت به استرالیا خواهند داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/787001/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی آقامحمدی؛ چهره امنیتی- اقتصادی طرفدار استقلال/ ویدئو

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

اپل پیام‌رسان‌های واتساپ و تلگرام را از اپ استور چین حذف کرد

گزارش Surfshark: از سال 2004 تاکنون، میلیاردها حساب کاربری هک شده‌اند

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد

مایکروسافت از هوش مصنوعی VASA رونمایی کرد؛ ساخت چهره‌های سخنگو از روی عکس

تولید پایدار سوخت در پالایشگاه تهران با تنوع‌بخشی به سبد محصولات

دارندگان کارت سوخت بخوانند

رونمایی اسپیکر نمایشگردار اپل محتمل‌تر شد

زلزله تایوان نزدیک به 100 میلیون دلار به TSMC خسارت وارد کرده است

ماجرای توییت یک فعال اقتصادی علیه اسرائیل و حمله مجری شبکه منوتو با دروغ پراکنی به او

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

پیش بینی بورس هفته اول اردیبهشت 1403

مرزبندی استان‌های کشور در بازار مسکن

اگزینوس 2500 احتمالاً عملکرد بهینه‌تر نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 4 خواهد داشت

قیمت هدست متا کوئست 2 به‌طور دائمی افت کرد

پزشکان پایبند تعرفه‌های قانونی نیستند

پیش‌بینی قیمت دلار 1 اردیبهشت 1403

مارک زاکربرگ می‌گوید متا در حال توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک است

گوشی وان پلاس Ace 3 Pro طراحی کاملاً جدیدی خواهد داشت؟

برنامه/ ردیاب بهترین مکان تحت پوشش شبکه‌های تلفن همراه

فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد

تهدید داخلی معادن بیشتر است یا خارجی؟

همتی به رئیسی: مردم همچنان در انتظار وعده برقراری گشت ارشاد مدیران هستند/ ویدئو

فراجا: با رفتار اشتباه احتمالی ماموران در برخورد با بی‌حجابی برخورد خواهد شد

جنجال هوش مصنوعی؛ تریلر جعلی فیلم جیمز باند با بازی هنری کویل وایرال شد

سامسونگ حذف یکی از نرم‌افزارها را در One UI 6.1 غیرممکن کرد

ترخیص 2 هزار و 500 خودرو و تاکسی برقی از گمرک

واکنش عباس عبدی به توئیت عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب درباره برخود با بی حجابی

پردازنده دیمنسیتی 6300 مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

تکلیف تعطیلی پنجشنبه‌ها چه زمانی مشخص می‌شود؟

خرید سه‌بعدی کالاهای جدید به اپل ویژن پرو اضافه شد

عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی

چاپ ایران‌چک 500 هزار تومانی واقعیت دارد؟

بایدن در آستانه شکست؟

آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد | ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره حمله اسرائیل به ایران

لاوروف: ایران خواهان تشدید تنش نیست

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری از اول اردیبهشت آغاز می‌شود

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

پوکو M7 5G در راه است؛ نسخه ری‌برند شده Redmi 13 5G

عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای ساماندهی قاچاق ته‌لنجی

آتش سوزی در پایتخت اندونزی 7 کشته برجای گذاشت

گزیده‌های نفتی هفته

پیش بینی تولید 13.5 میلیون تن گندم در سال جاری

وقوع حادثه امنیتی مقابل سفارت ایران در پاریس/ بازداشت فردی که تهدید کرد خود را نزدیک ساختمان دیپلماتیک ایران منفجر می‌کند/ ویدئو

تلویزیون‌های گیمینگ سری 2025 ردمی شیائومی با قیمت رقابتی معرفی شدند

وقوع حادثه امنیتی مقابل سفارت ایران در پاریس/ بازداشت فردی که تهدید کرد خود را نزدیک ساختمان دیپلماتیک ایران منفجر می‌کند

واژگونی پراید حادثه آفرید

رئیس دومین بانک بزرگ روسیه: سوئیفت باید از بین برود