پیام ویژه

آخرين مطالب

صدر اعظم جدید آلمان کیست؟ بين الملل

صدر اعظم جدید آلمان کیست؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - در رای‌گیری امروز پارلمان آلمان که به شکل مخفی انجام شد، اولاف شولتس با 395 رای مثبت، 303 رای منفی و شش رای ممتنع به عنوان صدرعظم جدید این کشور انتخاب شد.

به گزارش جماران،او پس از 16 سال فصل تازه‌ای را در صحنه سیاسی آلمان آغاز کرد. این پست پس از 16 سال از حزب دموکرات مسیحی به رهبری آنگلا مرکل به حزب سوسیال دموکرات بازگشت.
اولاف شولتس 63 ساله در 14 ژوئن 1958 در اوسنابروک در آلمان غربی به دنیا آمد، در شهر هامبورگ بزرگ‌ شد ،پدرش تاجر و مادرش خانه‌دار بود. او در سال 1975 در سن هفده سالگی و قبل از آن که دیپلم بگیرد، به سازمان جوانان حزب پیوست و سخنگوی دبیرستان بود. بعد در سال 1982 و زمانی که هنوز درس حقوق می‌خواند، برای شش سال قائم‌مقام سازمان جوانان حزب سوسیال دموکرات آلمان شد. و به پوشیدن کت و شلوارهای پشمی و شرکت در تظاهرات مسالمت آمیز زیادی شهرت داشت.
اولاف شولتس در نوجوانی به فعالیت اجتماعی پیوسته و کارنامه‌ای بلند با نوسان‌های ملایم دارد. او در جوانی به چپ متمایل بود اما اینک جزو سوسیال‌ دمکرات‌های محافظه‌کار محسوب می‌شود.
شولتس به عنوان معاون سازمان جوانان حزب خدمت کرد و در دهه 1980 کمپین "سوسیالیسم رادیکال برای شکست اقتصاد سرمایه داری" را رهبری کرد.
شولتس به موازات فعالیت حزبی خود، تحصیلات خود را در رشته حقوق دنبال می کرد. پس از فارغ التحصیلی از دانشکده حقوق دانشگاه هامبورگ، در سال 1985 یک موسسه حقوقی با تخصص حقوق کار در این شهر تأسیس کرد. شولتس از طریق کار خود، عملکرد اقتصاد و شرکت های خصوصی را آموخت و این بر شخصیت او تأثیر گذاشت.
او قائم مقام حزب سوسیال دموکرات، سناتور و اولین شهردار هامبورگ، وزیر کار فدرال و وزیر دارایی دولت ائتلافی بوده و در حیطه‌ای گسترده، از محلی و ملی تا بین المللی سابقه فعالیت دارد.
زمانی که گرهارد شرودر سوسیال دموکرات در انتخابات 1998 به صدراعظم رسید، حرفه او واقعاً اوج گرفت. در سال 1998 شولتس به عضویت پارلمان آلمان (بوندس‌تاگ) انتخاب شد و در سال 2002 دبیرکل حزب شد. در سال 2005، در حزب چپ آلمان بر سر لیبرال‌سازی شکاف شد وبازار کار، شکست شرودر را در مقابل آنگلا مرکل تسریع کرد.
شولتس به خاطر پاسخ‌های چکشی و قالبی، نزد روزنامه‌نگاران به Scholzomat (ترکیبی از شولتس و اتومات) ملقب است.
شولتس از امروز رهبری یک دولت ائتلافی متشکل از حزاب سوسیال دموکرات، سبزها و دموکرات‌های آزاد را به دست می‌گیرد که پس از چندین هفته چانه‌زنی‌ بی‌وقفه به توافقنامه‌ای برای تشکیل دولت جدید رسیدند. این توافقنامه روز گذشته امضا شد و راه را برای تشکیل دولتی باز کرد که در آن تمایلات سیاسی متنوع‌تری نسبت به قبل نمایندگی می‌شوند.
*"مرد رباتى" و "نسخه جهش یافته مرکل"
شولتس سخنرانی‌های خود را با لحنی یکنواخت ارائه می‌کند ،او در دفاع از خود گفت: «او بیشتر از آنچه مردم فکر می کنند می خندد. او اخیراً در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: "من هوشیار، عمل گرا و محکم هستم. اما آنچه مرا به کار سیاسی سوق داد احساسات است.
در سال 2018، با تصدی وزارت دارایی، شولتس معاون مرکل شد. به گزارش رسانه های آلمانی، شولتس از سبک مرکل الهام گرفته و حتی در حرکات مخصوصاً حرکت معروف دستش از او تقلید کرده تا جایی که روزنامه چپ «تاگزسایتونگ» او را نسخه «جهش یافته» مرکل توصیف کرده است!
شولتس به عنوان وزیر دارایی، رویکرد مالی سختگیرانه‌ای را دنبال می‌کرد، اما پس از شیوع همه‌گیری کرونا، با تکیه بر سخاوت در هزینه‌ها و شعار خود مبنی بر اینکه آلمان می‌تواند با این همه‌گیری مواجه شود، با یک دیدگاه مالی و سیاست های موفق در مقابله با بحران، او را به یکی از محبوب ترین و معتبرترین سیاستمداران تبدیل کرد و او را در مرکز و جلوی صحنه قرار داد.
وقتی کرونا به اقتصاد آلمان ضربه زد، شولتس در رویکردی هماهنگ با مرکل، صدها میلیارد یورو کمک و اعتبار به شرکت‌های خرد و کلان آلمان داد و فضا را آرام نگاه‌داشت. اما این سخاوتمندی با تداوم پاندمی و بروز عوارض اقتصادی، نزدیک 200میلیارد یورو بدهکاری برای دولت به بار آورد. تا قبل از بحران کرونا، دولت آلمان برای ده سال متوالی نه تنها با کسر بودجه روبرو نبود، بلکه سالی حداقل 20میلیارد یورو درآمد اضافی مالیاتی داشت.
شولتس در نبرد خود برای ریاست حزب سوسیال دموکرات در سال 2019 شکست خورد، زیرا نتوانست دل هواداران این حزب را به دست آورد، زیرا حزب در آن زمان خواهان رهبری صراحتاً با گرایش چپ بود. با این وجود، او تنها اسبی بود که حزبش می‌توانست روی آن شرط ببندد تا صدر اعظمى را بازسازی کند.
*سیاست خارجی و داخلی و روابط با روسیه
این توافقنامه که توسط سه حزب ائتلاف حاکم آلمان امضا شد، بیان می‌دارد که آلمان به همکاری در چارچوب اتحادیه اروپا و ناتو متعهد است و همچنین خواستار توسعه «سیاست جدید شرقی» در سطح اتحادیه اروپا و تقویت نقش سازمان امنیت و همکاری در اروپا است.
ناظران شولتس را حامی «سیاست معتدل» در قبال روسیه توصیف می کنند.
شولتس به دلیل انتقاد از سیاست های مسکو در قبال کریمه و رویدادهای شرق اوکراین شناخته شده است، با این حال در ماه می 2021 از پروژه «جریان شمالی 2» حمایت کرد و از تحریم های آمریکا علیه شرکت های درگیر در آن انتقاد کرد و آن را «دخالت در امور داخلی آلمان و اروپا» خواند.
رسانه های آلمانی اشاره کردند که شولتس برخلاف گرهارد شرودر که بین سال های 1998 تا 2005 ریاست دولت آلمان را بر عهده داشت، "روابط ویژه ای" با مسکو برقرار نخواهد کرد.
به گزارش روزنامه بیلد، شولتس در جریان گفت وگوی آلمان و روسیه در پترزبورگ سال 2016 گفت که هیچ سناریوی «معقولی» وجود ندارد که در آن روسیه روابط خوبی با آلمان و روابط دشوار با اتحادیه اروپا داشته باشد.
شولتس در نظر دارد به همکاری با روسیه در موضوعاتی مانند مبارزه با کرونا و تغییرات آب و هوایی ادامه دهد و افزایش ویزا برای روس های زیر 25 سال ، گسترش فرصت های تحصیل و کار روس ها در آلمان را پیشنهاد می کند.
در مورد اوکراین، شولتس در آینده نزدیک امکان پیوستن این کشور به ناتو و اتحادیه اروپا را نمی بیند و همچنین با ارسال تسلیحات به کی یف مخالف است.
از نظر سیاست داخلی، برنامه دولت شولتس خواستار کنار گذاشتن استفاده از زغال سنگ تا سال 2030 و ساخت نیروگاه های حرارتی جدید با گاز طبیعی است.
علاوه بر این، دولت شولتس در نظر دارد مراحل اخذ تابعیت را ساده کند، مدت اقامت مورد نیاز برای این مورد را به پنج سال کاهش دهد، اجازه تابعیت مضاعف و همچنین مجوز فروش ماری جوانا و افزایش حداقل دستمزد ساعتی از 9.6 یورو به 12.5 یورو را بدهد. 
شولتس از واکسیناسیون اجباری علیه کرونا حمایت می‌کند و اتخاذ تدابیر سخت‌گیرانه‌تر را در رابطه با همه‌گیری کرونا رد نمی‌کند، زیرا تاکید کرد که «دیگر خط قرمزی برای دولت او در مبارزه با همه‌گیری ویروس کرونا وجود ندارد».
در سال 2017، شولتس کتابی با عنوان "Hoffnungsland" منتشر کرد که بر تعدادی از موضوعات مانند بحران مهاجرت، آینده اروپا و درگیری های منطقه ای تمرکز داشت.
شولتس را از یک طرف ماشین محرک سوسیال‌دموکرات‌ها می‌خوانند و از طرف دیگر او را زیادی خشک و جدی می‌دانند. اشپیگل یکبار درباره او نوشت: «شولتس از آن دسته سیاستمدارانی است که هوشمندانه فکر می‌کنند اما هوشمندانه ارتباط برقرار نمی‌کنند.»
شولتس مذهبی نیست هم اینک در پوتسدام زندگی می‌کند و نماینده این حوزه انتخابیه در پارلمان آلمان (بوندس‌تاگ) است و از سال 1998 با بریتا ارنست 60 ساله سیاستمدار سوسیال دموکرات ازدواج کرده است که او را "عشق زندگی خود" توصیف می کند. همسر وی وزیر آموزش و پرورش ایالت براندنبورگ است. شولتس اما فرزندی ندارد، صدراعظم جدید، دست‌کم در این نکته با آنگلا مرکل مشابهت دارد.
دولت جدید آلمان ....کابینه‌ای زنانه‌تر و جوانتر
دولت جدید آلمان که از ائتلاف سه حزب سوسیال دموکرات، سبزها و دمکرات‌های آزاد تشکیل شده، روز چهارشنبه 8 دسامبر ادای سوگند می‌کند. کابینه اولاف شولتس زنانه‌تر و جوان‌تر شده است.
آلنالنا شارلوته آلما بربوک متولد سال 1980 در هانوفر است. او ریاست وزارت خارجه آلمان را برعهده می‌گیرد. بربوک از سال 2005 عضو حزب سبزها و از سال 2018 یکی از دو رهبر حزب شده است. او از سال 2013 عضو پارلمان است. بربوک تحصیل‌کرده علوم سیاسی در آلمان و اقتصاد و حقوق بین‌الملل در بریتانیا است.
روبرت هابک از حزب سبزها، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد و حفاظت از اقلیم می‌شود. هابک متولد 1969 در شهر لوبک است و از سال 2018 یکی از دو رهبر حزب سبزها است. او دانش‌آموخته رشته فلسفه و ادبیات آلمانی از دانشگاه فرایبورگ و دکترای دانشگاه هامبورگ است. او سال 2002 عضو حزب سبزها شد و بین سال‌های 2012 تا 2018 در ایالت اشلزویک هول‌اشتاین وزیر انرژی و کشاورزی بوده است.
کریستیان ولفگانگ لیندنر متولد سال 1979 در شهر ووپرتال و رهبر حزب دموکرات‌‌های آزاد وزرات دارایی را برعهده می‌گیرد. او از سال 2009 نماینده پارلمان آلمان است و از سال 2013 هدایت حزب را به دست گرفته است. او افسر رزرو نیروی هوایی آلمان و تحصیل‌کرده علوم سیاسی، حقوق بین‌الملل و فلسفه در دانشگاه بن بوده است.
نانسی فیزر متولد سال 1970 در بادزودن ریاست وزارت کشور را برعهده می‌گیرد. او از سال 1988عضو و از سال 2019 رهبر حزب سوسیال دمکرات در ایالت هسن است. فیزر از سال 2003 نماینده پارلمان در این ایالت است. او تحصیل‌کرده رشته حقوق است و از سال 2000 به عنوان وکیل در فرانکفورت کار می‌کند.
کارل لاوترباخ متولد سال 1963 در شهر دورن است. او ریاست وزارت بهداشت را برعهده می‌گیرد. لاوترباخ از سال 2001 عضو حزب سوسیال دمکرات است و از سال 2005 نماینده پارلمان آلمان. او تحصیل کرده علوم پزشکی در دانشگاه‌های آخن، تگزاس و اپیدمیولوژی از هاروارد آمریکا است. لاوترباخ در سال 1996 پرفسور و رئیس انستیتو در دانشگاه کلن شد. تا کنون بیش از 300 مقاله علمی و 10 کتاب از او منتشر شده است.
کریستینه لامبرشت متولد سال 1965 در شهر مانهایم است. او وزارت دفاع را برعهده می‌گیرد. لامبرشت در کابینه مرکل وزارت‌خانه‌های دادگستری و همچنین وزارتخانه خانواده، زنان، جوانان و سالمندان را نیز برعهده داشته است. او از سال 1982 عضو حزب سوسیال دمکرات شد و در سال 1998 به پارلمان راه یافت. لامبرشت تحصیل‌کرده رشته حقوق است و به عنوان استاد و وکیل نیز کار کرده است.
مارکو بوش‌مان متولد سال 1977 در شهر گلزن‌کیرشن است. او وزارت دادگستری را برعهده می‌گیرد. او از سال 1994 عضو حزب دمکرات آزاد و در سال 2012 دبیر کل حزب بوده است. بوش‌مان در سال 2009 وارد پارلمان آلمان شده است. او تحصیل‌کرده رشته حقوق در دانشگاه بن است و دوره دکترا را در دانشگاه شهر کلن گذرانده است. بوش‌مان تا سال 2009 به‌عنوان وکیل نیز کار می‌کرده است.
آنه اشپیگل متولد سال 1980 در شهر لایمن است و وزارت خانواده، سالمندان، زنان و جوانان را برعهده می‌گیرد. او از سال 1999 رهبر سازمان جوانان حزب سبزها در ایالت رایلند فالتس بود و در همین ایالت از سال 2016 وزارت خانواده، سالمندان، زنان و جوانان را برعهده داشت. اشپیگل تحصیل‌کرده رشته‌های علوم سیاسی، فلسفه و روانشناسی از دانشگاه دارمشتات است.
هوبرتوس هایل متولد 1972 در شهر هیلدس‌هایم، وزارت کار و امور اجتماعی را برعهده می‌گیرد. او از سال 1988 عضو حزب سوسیال دموکرات است. هایل در سال 1998 نماینده پارلمان آلمان شد و از سال 2018 وزیر کار و امور اجتماعی در کابینه آنگلا مرکل بوده است. او تحصیل‌کرده علوم سیاسی و جامعه شناسی در دانشگا‌ه‌های پوتسدام و هاگن است.
اشتفی لمکه متولد 1968 در داسائو است. او وزارت حفاظت از محیط زیست، امنیت هسته‌ای و حمایت از مصرف‌کنندگان را برعهده می‌گیرد. او در سال 1989 از بنیانگذاران حزب سبزها در آلمان شرقی بوده و از سال 1994 عضو پارلمان آلمان است. لمکه تحصیل‌کرده رشته کشاورزی در دانشگاه برلین است.
جم اوزدمیر متولد 1965 در اوراخ و خانواده‌اش از اقلیت قومی چرکس‌های ترکیه هستند که در سال 1963 به آلمان مهاجرت کردند. اوزدمیر وزارت کشاورزی را برعهده می‌گیرد. او در سال 1981 عضو حزب سبزها و از سال 2008 تا 2018 به همراه کاترین گورینگ اکهارد رهبر حزب شد. از سال 1994 عضو پارلمان آلمان و از سال 2004 عضو پارلمان اروپا بوده است. او تحصیل‌کرده رشته آموزش علوم اجتماعی در رویتلینگن است.
بتینا اشتارک واتزینگر متولد 1968 در شهر فرانکفورت است. او وزارت آموزش و تحقیقات را برعهده می‌گیرد. اشتارک واتزینگر از سال 2004 عضو حزب دمکرات‌ آزاد است، از سال 2011 عضو رهبری حزب در ایالت هسن و از سال 2017 نماینده پارلمان آلمان است. او تحصیل‌کرده رشته اقتصاد از دانشگاه ماینس و روانشناسی لندن است و از سال 2013 در انستیتوی تحقیقات بازار سرمایه در دانشگاه فرانکفورت فعال بوده است.
فولکر ویسینگ متولد سال 1970 در لنداو است. او وزارت راه و ترابری و دیجیتال را برعهده می‌گیرد. ویسینگ از سال 1998 عضو حزب دموکرات‌های آزاد است و از سال 2011 رهبر این حزب در ایالت راینلند فالتس بوده است. او دارای تحصیلات در رشته حقوق در دانشگاه‌های زارلند و فرایبورگ است و دکتری حقوق را در سال 1997 از دانشگاه مونتسر گرفته است. او سال 2001 قاضی دادگاه شد.
سونیا (Svenja) شولتزه متولد سال 1968 در دوسلدورف است. او هدایت وزارت توسعه وهمکاری‌های اقتصادی را برعهده می‌گیرد. شولتزه در کابینه آنگلا مرکل وزارت حفاظت از محیط زیست، امنیت هسته‌ای و حمایت از مصرف‌کنندگان را برعهده داشت. او از سال 1988 عضو حزب سوسیال دموکرات است. شولتزه از رهبران تشیکلات دانشجویی بوده و تا سال 2018 نیز نماینده مجلس ایالتی. او تحصیل‌کرده علوم سیاسی و زبان و ادبیات آلمانی است.
کلارا گیویتز متولد 1976 در پتسدام است. او ریاست وزارت مسکن را برعهده می‌گیرد. گیویتز در سن 16 سالگی و در سال 1992 به عضویت حزب سوسیال دموکرات درآمد. از سال 2008 تا سال 2013 عضو رهبری سوسیال دموکرات‌ها و نماینده مجلس در ایالت براندنبورگ بود. در سال 2019 به همراه اولاف شولتس برای رهبری حزب کاندید شد، اما رای نیاورد. او تحصیل‌کرده رشته علوم سیاسی از دانشگاه پتسدام است.
ولفگانگ اشمیت متولد 1970 در هامبورگ است. او وزیر ماموریت‌های ویژه و رئیس تشکیلات صدر اعظمی خواهد شد. او فرد مورد اعتماد صدر‌اعظم است و از سال 2005 رئیس دفتر اولاف شولتس در سمت‌های دبیر کل حزب سوسیال دموکرات بوده، نماینده مجلس و وزیر دارایی بوده است. اشمیت مرد "پشت پرده" محسوب می‌شود و تحصیل‌کرده رشته حقوق در دانشگاه‌های هامبورگ و بیلبائو اسپانیا است.
کلاودیا روت متولد 1955 در اولم است. او وزارت فرهنگ و رسانه را برعهده می‌گیرد. روت از سال 1987 عضو حزب سبزها است. او دو بار رهبر حزب شده، از سال 1998 عضو پارلمان و از سال 2013 معاون رئیس پارلمان آلمان است. کلاودیا روت تحصیل‌کرده رشته تئاتر، تاریخ، زبان و ادبیات آلمانی در دانشگاه مونیخ است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/795227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی آقامحمدی؛ چهره امنیتی- اقتصادی طرفدار استقلال/ ویدئو

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

اپل پیام‌رسان‌های واتساپ و تلگرام را از اپ استور چین حذف کرد

گزارش Surfshark: از سال 2004 تاکنون، میلیاردها حساب کاربری هک شده‌اند

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد

مایکروسافت از هوش مصنوعی VASA رونمایی کرد؛ ساخت چهره‌های سخنگو از روی عکس

تولید پایدار سوخت در پالایشگاه تهران با تنوع‌بخشی به سبد محصولات

دارندگان کارت سوخت بخوانند

رونمایی اسپیکر نمایشگردار اپل محتمل‌تر شد

زلزله تایوان نزدیک به 100 میلیون دلار به TSMC خسارت وارد کرده است

ماجرای توییت یک فعال اقتصادی علیه اسرائیل و حمله مجری شبکه منوتو با دروغ پراکنی به او

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

پیش بینی بورس هفته اول اردیبهشت 1403

مرزبندی استان‌های کشور در بازار مسکن

اگزینوس 2500 احتمالاً عملکرد بهینه‌تر نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 4 خواهد داشت

قیمت هدست متا کوئست 2 به‌طور دائمی افت کرد

پزشکان پایبند تعرفه‌های قانونی نیستند

پیش‌بینی قیمت دلار 1 اردیبهشت 1403

مارک زاکربرگ می‌گوید متا در حال توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک است

گوشی وان پلاس Ace 3 Pro طراحی کاملاً جدیدی خواهد داشت؟

برنامه/ ردیاب بهترین مکان تحت پوشش شبکه‌های تلفن همراه

فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد

تهدید داخلی معادن بیشتر است یا خارجی؟

همتی به رئیسی: مردم همچنان در انتظار وعده برقراری گشت ارشاد مدیران هستند/ ویدئو

فراجا: با رفتار اشتباه احتمالی ماموران در برخورد با بی‌حجابی برخورد خواهد شد

جنجال هوش مصنوعی؛ تریلر جعلی فیلم جیمز باند با بازی هنری کویل وایرال شد

سامسونگ حذف یکی از نرم‌افزارها را در One UI 6.1 غیرممکن کرد

ترخیص 2 هزار و 500 خودرو و تاکسی برقی از گمرک

واکنش عباس عبدی به توئیت عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب درباره برخود با بی حجابی

پردازنده دیمنسیتی 6300 مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

تکلیف تعطیلی پنجشنبه‌ها چه زمانی مشخص می‌شود؟

خرید سه‌بعدی کالاهای جدید به اپل ویژن پرو اضافه شد

عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی

چاپ ایران‌چک 500 هزار تومانی واقعیت دارد؟

بایدن در آستانه شکست؟

آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد | ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره حمله اسرائیل به ایران

لاوروف: ایران خواهان تشدید تنش نیست

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری از اول اردیبهشت آغاز می‌شود

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

پوکو M7 5G در راه است؛ نسخه ری‌برند شده Redmi 13 5G

عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا برای ساماندهی قاچاق ته‌لنجی

آتش سوزی در پایتخت اندونزی 7 کشته برجای گذاشت

گزیده‌های نفتی هفته

پیش بینی تولید 13.5 میلیون تن گندم در سال جاری

وقوع حادثه امنیتی مقابل سفارت ایران در پاریس/ بازداشت فردی که تهدید کرد خود را نزدیک ساختمان دیپلماتیک ایران منفجر می‌کند/ ویدئو

تلویزیون‌های گیمینگ سری 2025 ردمی شیائومی با قیمت رقابتی معرفی شدند

وقوع حادثه امنیتی مقابل سفارت ایران در پاریس/ بازداشت فردی که تهدید کرد خود را نزدیک ساختمان دیپلماتیک ایران منفجر می‌کند

واژگونی پراید حادثه آفرید

رئیس دومین بانک بزرگ روسیه: سوئیفت باید از بین برود