پیام ویژه

آخرين مطالب

متن عبری با خط عربی؛ بیانیه ضدایرانی شورای همکاری خلیج‌فارس ویژه سایر رسانه ها

متن عبری با خط عربی؛ بیانیه ضدایرانی شورای همکاری خلیج‌فارس
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - بیانیه ضدایرانی شورای همکاری خلیج‌فارس آن‌هم در شرایط کنونی مذاکرات هسته‌ای؛ درواقع متنی عِبری با خط عربی است که حاکی از شکل‌گیری موج جدیدی از فشارها از سوی مثلث عبری، عربی و غربی علیه ایران است.
به گزارش مشرق ، همزمان با تشدید فعالیت‌های لابی صهیونیسم و لفاظی‌های اخیر مقامات رژیم صهیونیستی علیه ایران، شورای همکاری خلیج‌فارس با صدور بیانیه‌ای به اتهام‌پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
طی روزهای گذشته و پس از پاسخ ایران به طرف‌های مقابل، مقامات رژیم جعلی اسرائیل به‌طور مستمر و مکرر به اظهارات ضدبرجامی و تشدید لفاظی‌ها علیه ایران روی آوردند و از دور جدید تعاملات تل‌آویو و واشنگتن خبر دادند تا رویکرد فنی و کارشناسی ایران در قبال مذاکرات هسته‌ای را تحت تأثیر قرار دهند.
از سوی دیگر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه در گزارشی تکراری و سیاسی با زیر پا گذاشتن اصول بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری خود، بیانیه‌ای یکسویه و جانبدارانه صادر کرد تا دستمایه شیطنت‌های رسانه‌های معاند و اظهارات ضدایرانی برخی کشورهای غربی برای القای غیرصلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران باشد.
وزارت خزانه‌داری آمریکا هم پنج‌شنبه‌شب چهار شرکت و یک فرد ایرانی را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد.
فعال شدن برخی حکام منطقه
در زمین بازی رژیم صهیونیستی
هفته گذشته رد و بدل شدن مواضع ضدایرانی بین ایران و آمریکا بسیار برجسته و پررنگ بود. رئیس رژیم موقت صهیونیستی روز سه‌شنبه در سخنرانی در پارلمان آلمان با تکرار لفاظی، خواستار اعمال تحریم‌های سخت علیه ایران شد.
دو سناتور دموکرات و جمهوری‌خواه در سفر به اسرائیل هم با مقام‌های رژیم موقت صهیونیستی دیدار کردند و تعهد دادند دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان کنگره با برجام مخالفت خواهند کرد!
نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی، سه‌شنبه هم در بازدید از پایگاه هوایی در فلسطین اشغالی به اظهاراتی علیه توافق هسته‌ای با ایران پرداخت.
روزنامه وال‌استریت ژورنال هم در گزارشی درباره کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی برای ناکام گذاشتن تلاش‌های دیپلماتیک ایران و قدرت‌های غربی برای احیای توافق هسته‌ای نوشت: مقامات اسرائیلی دست‌وپا می‌زنند تا بر دولت بایدن درحالی‌که برای احیای توافق هسته‌ای تلاش می‌کند، اعمال‌نفوذ کرده و همزمان با ورود مذاکرات وین به مرحله‌ای حساس، آمریکا را ترغیب کنند که مواضعش در قبال ایران را تشدید کند و هیچ‌گونه امتیازی به آن ندهد.
وال‌استریت ژورنال نوشت: تل‌آویو قصد دارد رئیس موساد را به واشنگتن بفرستد تا علیه توافق لابی کند. «تام نایدز»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی هم در اظهاراتی گفت به موضع اسرائیل درباره توافق با ایران گوش می‌دهیم.
نکته قابل‌تأمل، پیداشدن سر و کله برخی حکام منطقه در زمین بازی رژیم صهیونیستی است.
وزیران خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس، چهارشنبه گذشته در نشستی در ریاض به ریاست وزیر خارجه عربستان سعودی ضمن تکرار ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی و همچنین ادعای مداخله ایران در امور یمن، خواستار شرکت در مذاکرات هسته‌ای و گنجاندن برنامه موشکی ایران در این مذاکرات شدند.
بنابر گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، در این نشست افزون بر وزیر خارجه عربستان سعودی، وزرای خارجه بحرین، عمان، قطر، کویت، وزیر مشاور امارات و دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس حضور داشتند.
شورای همکاری خلیج‌فارس در نشست مذکور با صدور بیانه‌ای که از سوی رژیم صهیونیستی مشق شده است، ضمن تکرار ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، از ایران خواست که برای حل این مسئله با ابوظبی وارد مذاکره مستقیم شود یا دو طرف به دیوان عالی بین‌الملل رجوع کنند!
این در حالی است که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس (عربستان، کویت، امارات عربی متحده، بحرین، قطر و عمان که سابقه تشکیل هیچ‌یک از آنها به 100 سال نمی‌رسد) همگی از اسناد بلامنازع و متعددی که حاکمیت قطعی ایران بر جزایر سه‌گانه را نشان می‌دهد، باخبرند.
شورای همکاری همچنین با مداخله در مذاکرات هسته‌ای ایران و اتهام‌زنی به این کشور، رفتار ایران را «متزلزل‌کننده ثبات منطقه» و این کشور را حامی آنچه «تروریسم و شبه‌نظامیان فرقه‌گرا» خواند، توصیف کرد.
این شورا در ادامه خواستار شرکت در مذاکرات هسته‌ای و تمامی مذاکرات و نشست‌های منطقه‌ای و جهانی مرتبط شد و در عین ‌حال بر لزوم گنجاندن برنامه موشکی ایران، امنیت دریانوردی و تأسیسات نفتی در مذاکرات هسته‌ای و... تأکید کرد.
شورای همکاری خلیج‌فارس همچنین ادعاهای همیشگی خود علیه ایران را تکرار کرد و بدون اشاره به مداخله امارات و عربستان سعودی در امور یمن، ایران را به «دخالت در امور یمن»، «قاچاق کارشناسان نظامی و سلاح» به این کشور متهم کرد.
در بخش دیگری از این بیانیه به «مواضع شورای همکاری و تصمیمات ثابت این شورا درخصوص روابط با جمهوری اسلامی ایران» اشاره و «بر لزوم پایبندی این کشور به منشور سازمان ملل متحد و حقوق بین‌الملل درباره روابط میان کشورها ازجمله اصول حُسن‌ همجواری، احترام به حاکمیت کشورها، عدم ‌مداخله در امور داخلی، حل اختلافات از راه مسالمت‌آمیز، عدم استفاده از زور یا تهدید با آن و نفی تروریسم و فرقه‌گرایی» تأکید شد.
مثلث «عبری- عربی- غربی»
و دور جدیدی از فشارها
علیه ایران
به نظر می‌رسد پس از رفت ‌و برگشت پاسخ‌های ایران و آمریکا به پیشنهاد اروپایی‌ها و شکل‌گیری گمانه‌زنی‌ها و تحلیل‌ها مبنی بر بن‌بست در مذاکرات، مثلث «عبری- عربی- غربی» دور جدیدی از فشارها علیه جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرده تا به خیال خود، مذاکرات هسته‌ای و دیپلماسی منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را تحت تأثیر قرار دهند.
نکته قابل‌توجه در این ‌بین، فعال شدن دوباره آل‌سعود علیه ایران آن‌هم در پازل اسرائیلی‌هاست چراکه بیانیه ضدایرانی شورای همکاری خلیج‌فارس و تکرار ادعاهای واهی و جعلی امارات درباره جزایر سه‌گانه و یا طرح موضوعاتی مانند مداخله ایران در امور یمن و... آن‌هم در شرایط کنونی مذاکرات هسته‌ای؛ درواقع متنی عِبری با خط عربی است و جز در این بستر نمی‌توان آن را ارزیابی کرد.
برخی حکام منطقه به‌ویژه مقامات ریاض در حالی آمریکا و اسرائیل (پلیس بد مذاکرات) را همراهی می‌کنند که؛
1) خود آمریکایی‌ها (دموکرات و جمهوری‌خواه) بارها و بارها به شکست کارزار فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از تجربه بیش از 40 سال مقاومت در برابر تحریم‌ها، به حدی از توانمندی و خودکفایی رسیده که برخی کشورها، ایران را الگوی خنثی‌سازی تحریم‌ها می‌دانند.
2) کشورهای اروپایی که زمستان سردی را در پیش دارند- هرچند در همپوشانی و همراهی با آمریکایی‌ها حرکت می‌کنند- اما هنوز حاضر نشده‌اند به‌شدت و حدَت گذشته در نقش پلیس بد مذاکرات قد علم کنند و این نقش را به اسرائیلی را سپرده‌اند.
3) عمق راهبردی و نقش مؤثر ایران در جبهه مقاومت به یک واقعیت مسلم و انکارناپذیر تبدیل شده و سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران- آن‌هم در شرایطی که از یک‌سو دیپلماسی منطقه‌ای و اقتصادی یکی از اولویت‌های اساسی سیاست خارجی ایران بوده و از سوی دیگر ایران با قدرت‌هایی مانند روسیه و چین در جبهه ضدآمریکایی جای گرفته- تحت تأثیر عملیات تبلیغی و هیاهوهای رسانه‌ای محور عبری- عربی- غربی قرار نخواهد گرفت.
4) برخی حکام منطقه که در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین سکوت و یا بعضاً همراهی می‌کنند هنوز که هنوز است از نحوه مواجهه آمریکایی‌ها با آنان، درس عبرت نگرفته و نمی‌دانند که سرانجام همراهی با آمریکا، توهین و تحقیر و استثمار است.
سعودی‌ها باید بدانند دوستی با آمریکایی‌ها که در قال گذاشتن متحدین عربی خود، ید طولایی دارند، دوامی ندارد و وارد آوردن چند واحد فشار به ایران، مانند تیری است که درنهایت به سمت خود آنان کمانه می‌کند! باید به برخی کشورهای منطقه به‌ویژه آل‌سعود یادآور شد که پیش چگونه رئیس‌جمهور آمریکا (ترامپ) چند سال پیش به مقامات عرب توهین کرده و گفته بود که «ولیعهد عربستان شپش دارد!» یا براساس چه باوری نسبت به عربستان بود که ترامپ، آل‌سعود را «گاو شیرده» فرض می‌کرد و بارها در برابر دوربین‌ها و رسانه‌ها از «دوشیدن» بن‌سلمان و عربستان سعودی سخن به میان می‌آورد؟
کنعانی: جزایر سه‌گانه ایرانی
جزو لاینفک و ابدی خاک ایران است
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز (جمعه) 18 شهریورماه به بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس واکنش نشان داد.
به گزارش فارس، شورای همکاری خلیج‌فارس ضمن تکرار ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی و همچنین ادعای مداخه ایران در امور یمن، خواستار شرکت در مذاکرات هسته‌ای و گنجاندن برنامه موشکی ایران در این مذاکرات شد. کنعانی در همین خصوص با رد اتهامات بی‌اساس وارده در بیانیه پایانی نشست 153 وزرای خارجه شورای همکاری خلیج‌فارس، جزایر سه‌گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک را جزو لاینفک و ابدی خاک جمهوری اسلامی ایران خواند.
سخنگوی وزارت امور خارجه نقش سیاست‌های مخرب و فتنه‌انگیزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و اشتباه محاسباتی بعضی از کشورهای منطقه در باز کردن پای بیگانگان به معادلات امنیتی منطقه را از مهم‌ترین عوامل بی‌ثباتی در منطقه برشمرد و افزود: جای تأسف است که برخی از کشورهای عضو شورا به‌جای مسئولیت‌پذیری و اصلاح سیاست‌های ناکارآمد و شکست‌خورده، بر فرافکنی و بیان حرف‌های تکراری و ملال‌آور اصرار می‌ورزند.
همکاری و چارچوب‌های منطقه‌ای
بدون حضور بیگانگان
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همان‌گونه که همواره تاکید کرده، معتقد است همکاری و چارچوب‌های منطقه‌ای بدون حضور بیگانگان، بهترین روش برای رفع مشکلات، تقویت و تعمیق روابط بین همسایگان و تأمین ثبات و امنیت مشترک در منطقه است.
کنعانی از بازگشت و ازسرگیری فعالیت سفرای دولت کویت و دولت امارات متحده عربی در تهران و استمرار گفت‌وگوها با عربستان استقبال کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته بر لزوم اتخاذ رویکرد همکاری‌محور از سوی همه کشورهای منطقه برای دستیابی به امنیت، ثبات و صلح در منطقه خلیج‌فارس تاکید دارد.
کنعانی همچنین با تاکید بر ضرورت اقدام برخی کشورهای منطقه در اصلاح رفتارهای متناقض خود اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران براساس نگاه راهبردی و سیاست اصولی خود، همواره بهترین راهکار حل مسائل و مشکلات منطقه را تعامل و همکاری با همسایگان دانسته و از ابتکارهای مثبت و سازنده در توسعه مناسبات دوجانبه و منطقه‌ای استقبال می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/853504/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دادستان کل کشور: پرونده قضایی برای بانوان بی‌حجاب تشکیل نمی‌شود

تاریخ انقضای اتهام‌زنی به روحانی؟

ایران میزبان وزرای اقتصادی قاره آفریقا خواهد شد

گوشی‌های تاشو دیگر دست نیافتنی نیستند

سیستان و بلوچستان فراموش شده

آثار منفی کاهش تولید پالایشگاه‌های نفت بر ارزش صادرات روسیه

امدادرسانی هوایی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

پاسخ ضرغامی به بحث گرانی ورودی موزه‌های ایران

برقراری ثبات نسبی در بازار ارز

درگذشت یار محمودها و پایداری

فرحی گرام : آچار فرانسه اینستاگرام

اینتل از بزرگ‌ترین کامپیوتر نورومورفیک جهان رونمایی کرد

بازگشت «مهار» به سیاست خارجی آمریکا؟

اشتغال بیش از 2 هزار نیروی بومی استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

احیای اعتبار خرید آمبولانس دریایی جزیره خارک پس از 10 سال

یک دهه حرف‌های تکراری؛ آیا مواضع فرزین با مدیران سابق بانک مرکزی تفاوتی دارد؟!

زمان واقعی صدور پروانه ساخت چقدر است؟

بامداد بی‌رمق

خودروساز سرشناس به جمع گوشی‌سازان می‌پیوندد

مسخره‌بازی

واکنش سازمان ثبت احوال به حذف نام پدر از کارت هوشمند ملی

هم میهن: پایان گشت ارشاد و روسیاهی تندروها

830 طرح مسئولیت اجتماعی استان فارس در رصد شرکت ملی نفت/ 4 همت اعتبار اختصاص یافت

طرح تامین مالی ⁧تولید⁩ و زیرساخت‌ها در شورای نگهبان تایید شد

اندروید 15 برنامه‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند

روایت چتم‌هاوس از موفقیت راهبردی ایران در حمله به اسرائیل

ماجرای شایعه خروج ایران از ایکوم و ایکوموس چیست؟

پادشاه لخته

ریاض برای متعادل کردن بودجه به نفت بالای 96 دلار نیاز دارد

74 هزار فعالیت تعمیراتی با هدف افزایش تولید نفت در گچساران

یک دهه حرف‌های تکراری؛ آیا مواضع فرزین با رئسای سابق بانک مرکزی تفاوتی دارد؟!

جزئیات افزایش حقوق سرایداران مدارس اعلام شد

معاریو: ایران، روز قیامت را به اسرائیل نشان داد

صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس تأیید شد

آغاز فروش اینترنتی دارو از ماه آینده

مهلت تبدیل مجوزهای قدیمی فعالان اقتصادی به مجوزهای جدید اعلام شد

لحظه‌ای بزرگ در انتظار لپ‌تاپ‌های ویندوزی است

تلفات بارندگی و سیل در پاکستان به حدود 100 تن رسید

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیران ارشد بیمه دی مطرح شد؛ بیمه دی موجب رضایتمندی خانواده‌‌ی بزرگ ایثار و شهادت و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید

موج تعدیل نیرو به خالق هوش مصنوعی Stable Diffusion رسید

از خاتمی تا دایی در مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»/ تصاویر

ساخت و ساز در کیش باید الگوی صنعت ساختمان سازی در کشور باشد

اقدام روز گذشته اسرائیل گوشمالی دیگری خواهد داشت/ پاسخ ایران می‌تواند اشکال متفاوت داشته باشد

حمله شرور قمه‌به دست به خودروی پلیس

امدادرسانی 112 روستا در سیستان و بلوچستان

‏ویدئویی از سرقت با خونسردی کامل و بدون ماسک از پارکینگ و انباری یک مجتمع

قتل راننده تاکسی ترکیه‌ای به دست مسافر ایرانی

بنیاد شهید تا پایان فروردین 1403 ، حدود 2 هزار میلیارد تومان به بیمه دی بدهی دارد

مدل جدید گوشی ارزان گلکسی F15 سامسونگ عرضه شد

توییت جدید عضو دفتر رهبر انقلاب پس از اظهاراتش درباره حجاب