پیام ویژه
روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 22:31:30
پیام ویژه - «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی عنوان کرد که تصمیمات دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در حوزه سیاست خارجی برای واشنگتن خوب است.
روبیو روز چهارشنبه گفت: «به لطف رهبری رئیس‌جمهور ترامپ، بلاروس یک شهروند آمریکایی دیگر که به طور ناحق زندانی شده بود را آزاد کرد. هیچ رئیس‌جمهوری تاکنون، به این سرعت، این همه کار برای امنیت آمریکایی‌های خارج از کشور انجام نداده است.»
وی ادامه داد: «ما با تلاش‌های دیپلماتیک در سطوح بالا، تنها در 100 روز از آزادی 47 تن از زندانیان آمریکایی که در سرتاسر جهان - ازجمله در افغانستان، روسیه و ونزوئلا - به طور ناعادلانه حبس شده بودند، اطمینان حاصل کردیم.»
وزیر خارجه آمریکا در ادامه با اشاره به اقدامات ترامپ در عرصه بین‌المللی تاکید کرد که دولت «تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیرد که برای آمریکا خوب باشد.»
این مقام ارشد آمریکایی همچنین با اشاره به مسئله مهاجران غیرقانونی در این کشور گفت: «ما به دنبال کشورهای دیگری هستیم که این افراد را به آن مکان‌ها بفرستیم. مقصد هرچه که از آمریکا دورتر باشد، بهتر خواهد بود.»
وی افزود: «اگر قصد دارید که به آمریکا بیایید تا ناآرامی به راه بیاندازید، ما به شما ویزای دانشجویی نخواهیم داد.»
روبیو همچنین تاکید داشت که به لطف اقدامات وزارت بهینه‌سازی آمریکا، تامین مالی برخی «مسائل حیرت‌انگیز» متوقف شده است.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1585931/روبیو--تصمیماتی-در-حوزه-سیاست-خارجی-می‌گیریم-که-برای-آمریکا-خوب-باشد
بستن   چاپ