پیام ویژه
پیام رسان دردسرساز مشاور سابق ترامپ تعلیق شد
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 14:51:02
پیام ویژه - مهر / اپ پیامرسانی که مایک والتز مشاور امنیت ملی سابق دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا استفاده می کرد، پس از گزارش شدن هک و افشای پیام های کاربران، سرویس هایش را تعلیق کرده است.
به گزارش رویترز، وزارت امنیت میهن آمریکا در بیانیه ای جداگانه اعلام کرد مقامات گمرک این برنامه را روی دستگاه‌هایشان غیر فعال کرده اند .
شرکت آمریکایی «اسمارش»(Smarsh)که اپ تله مسیج را راهبری می‌کند، در بیانیه ای ایمیلی اعلام کرد تحقیقاتی درباره یک رویداد امنیتی احتمالی انجام داده و برای احتیاط تمام سرویس‌هایش را تعلیق کرده است.
وزارت امنیت میهن آمریکا نیز در ایمیلی اعلام کرد «آژانش گمرک و حفاظت از مرزها» به عنوان یک اقدام احتیاطی بلافاصله تله مسیج را غیر فعال می‌کند. تحقیقات درباره گستره این نشتی نیز ادامه دارد.
البته قبلاً در یکی از عکس‌های خبرگزاری رویترز والتز روز چهارشنبه هفته قبل و پیش از برکناری در یک جلسه کابینه دولت در حال استفاده از یک نسخه غیر رسمی اپ سیگنال نشان داده شد.
والتز روز بعد از سمت خود برکنار شد. البته پیش از آن نیز رسوایی برنامه ریزی حمله به یمن در یک چت گروهی در سیگنال نیز مایک والتز را در مرکز توجهات قرار داده بود. همین امر نگرانی‌ها درباره امنیت ارتباطات مقامات دولت دونالد ترامپ را بیشتر کرد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1587523/پیام-رسان-دردسرساز-مشاور-سابق-ترامپ-تعلیق-شد
بستن   چاپ