پیام ویژه
صادارات چین به آمریکا در ماه فروردین امسال 17.6 درصد کاهش یافت
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 13:10:38
پیام ویژه - ایرنا / در بحبوحه جنگ تجاری بین آمریکا و چین در نتیجه سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ، بنا بر داده‌های منتشر شده در روز جمعه، صادارات چین به آمریکا در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) 17.6 درصد کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در حالی که پکن درگیر یک جنگ تجاری پرمخاطره با واشنگتن است، داده‌های رسمی حاکی از آن است که صادرات چین به ایالات متحده آمریکا در ماه آوریل نسبت به ماه پیش از آن 17.6 درصد کاهش نشان می‌دهد.
بنابر داده‌های منتشر شده توسط اداره کل گمرک چین، محموله‌های ارسالی به ایالات متحده در ماه آوریل در مجموع به 33 میلیارد دلار رسید در حالی که این میزان در ماه مارس 40 میلیارد و 100 میلیون دلار بود.
«شی جین‌پینگ» رئیس جمهوری چین روز جمعه 22 فروردین ماه 1404 در جریان دیدار با «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا در پکن برای نخستین بار با شکستن سکوت در برابر اعمال سیاست جنگ تعرفه‌ای ترامپ گفت که چین و اتحادیه اروپا باید با «تعرفه‌های زورگویانه» مخالفت کنند.
شی در این راستا و با هدف ایجاد اجماع و یک جبهه در شرق علیه تعرفه‌های جدید آمریکا، روز 25 فروردین به سه کشور ویتنام، مالزی و کامبوج نیز سفر کرد.
بازار



ترامپ در هفته‌های اخیر تعرفه‌های وارداتی از چین را به بیش از 145 درصد افزایش داد و تنش تجاری بین واشنگتن و پکن را شدت بخشید. این اقدام ترامپ با واکنش تلافی‌جویانه پکن با اعمال تعرفه‌های 125 درصدی بر واردات از آمریکا روبرو شد.
موضع پکن در این زمینه موجب شد تا ترامپ 18 اردیبهشت ماه 1404 و در آستانه نخستین دور رسمی گفت‌وگوهای تجاری میان آمریکا و چین که قرار است شنبه برگزار شود، اعلام کرد که دیگر قصد ندارد تعرفه‌های بیشتری بر کالاهای چینی اعمال کند.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1588341/صادارات-چین-به-آمریکا-در-ماه-فروردین-امسال-176-درصد-کاهش-یافت
بستن   چاپ