پیام ویژه
مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 10:32:39
پیام ویژه - ایلنا /وزیر نیرو با بیان اینکه ماینرهای غیرمجاز به‌صورت مخفیانه افزایش پیدا کرده‌اند، گفت: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است. این کار زشت و ناپسند است و باید با آن مقابله شود.
عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو اظهار داشت: با فناوری رمزارز مخالف نیستم. حتی کارت‌های بانکی امروز نوعی رمزارز به حساب می‌آیند. اما آن‌چه با آن مخالفم، گسترش غیرقانونی و غیرمجاز استخراج رمزارز در کشور است.
وی گفت: ماینرهای غیرمجاز به‌صورت مخفیانه افزایش پیدا کرده‌اند. البته ما مصرف برق غیرعادی را از طریق فیدرها و دیسپاچینگ شناسایی می‌کنیم.
او افزود: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است. این کار زشت و ناپسند است و باید با آن مقابله شود. روزانه تعداد قابل توجهی ماینر غیرمجاز کشف می‌شود.
علی‌آبادی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از 220 هزار دستگاه ماینر کشف کرده‌ایم. هر ماینر مصرف برقی در حد یک کولر گازی دارد که به‌طور 24 ساعته کار می‌کند؛ یعنی حدود 2 کیلووات. ما فقط در این بخش حدود 1000 مگاوات برق کشف کرده‌ایم.
بازار
وزیر نیرو گفت: از رسانه‌ها و مردم خواهش می‌کنم در بیان این مسئله دقت کنند. این رفتارها فرهنگ ما را تهدید می‌کند. ما ملتی هستیم با تمدن که باید بدانیم استخراج غیرمجار رمز ارز، دزدی و به عبارتی دست کردن در جیب دیگران است. مبارزه ما با این پدیده تا اینجا موفق بوده است و با همکاری مردم، اطلاع‌رسانی و همراهی نهادها ادامه خواهد یافت.
علی‌آبادی در پایان گفت: اگر مردم مورد مشکوکی دیدند می‌توانند با وزارت نیرو تماس بگیرند. شرکت‌های توزیع در تمام استان‌ها موظف‌اند رسیدگی کنند. اگر هم گزارشی رسید و رسیدگی نشد، حتماً به ما اطلاع دهند.
گفتنی است؛ مردم می‌توانند گزارش‌ها درباره ماینرها و مزارع غیرمجاز استخراج رمزارز را به سرشماره پیامکی 30005121 ارسال دهند.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1588517/مصرف-برق-هر-ماینر-به-اندازه-یک-کولرگازی؛-افزایش-مخفیانه-ماینرهای-غیرمجاز
بستن   چاپ