پیام ویژه
نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 5:21:47 PM
پیام ویژه - ایرنا / پس از اینکه دولت هند ادعای میانجیگری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بین دهلی نو و اسلام‌آباد برای پایان درگیری را رد کرد، یک نماینده هندی نیز با انتقاد شدید از وی گفت: یک نفر در دولت ایالات متحده باید رئیس جمهور را آموزش دهد.
 به نقل از روزنامه فیگارو، دونالد ترامپ پیش از این و در روز شنبه ادعا کرده بود که توافق آتش‌بس بین هند و پاکستان با میانجیگری آمریکا حاصل شده است؛ ادعایی که هند آن را رد کرد.
مانیش تواری، نماینده مجلس و کنگره هند، روز یکشنبه اظهارات تندی علیه میلیاردر جمهوری‌خواه مطرح کرد چرا که ترامپ پیشنهاد کمک به حل مناقشه «هزار ساله» کشمیر را مطرح کرده است. این نماینده هندی با طعنه عنوان کرد: یک نفر در دولت دونالد ترامپ باید به طور جدی رئیس جمهور را آموزش دهد.
تواری در حساب ایکس خود نوشت که یک نفر در دولت واشنگتن باید به طور جدی برای رئیس جمهور خود، توضیح دهد که کشمیر، آن‌طور که کتاب مقدس می‌گوید، یک مناقشه هزار ساله نیست.
این نماینده هندی خاطر نشان کرد: این مناقشه در 22 اکتبر 1947 (29 مهر 1326)، 78 سال پیش، زمانی که پاکستان به ایالت مستقل جامو و کشمیر حمله کرد، آغاز شد. این مناقشه در 26 اکتبر 1947 (4 آبان 1326) توسط مهاراجه هاری سینگ حاکم هندو مذهب کشمیر به طور کامل به هند واگذار شد، از جمله مناطقی که تا به امروز به طور غیرقانونی توسط پاکستان اشغال شده است. آیا درک این واقعیت ساده تا این اندازه دشوار است؟
هند هرگونه میانجیگری در مناقشه را رد می‌کند
رئیس جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی تروث از کشورش به خاطر پایان دادن به درگیری مسلحانه بین هند و پاکستان تمجید کرده بود. ترامپ با استقبال از آتش‌بس که به اعتقاد او به جلوگیری از مرگ «میلیون‌ها انسان خوب و بی‌گناه» کمک کرد، گفت: من افتخار می‌کنم که ایالات متحده توانست کمک کند تا این تصمیم تاریخی و قهرمانانه گرفته شود.
با این حال، هند این ادعا را رد کرد و اظهار داشت که این مدیر کل عملیات نظامی پاکستان (DGMO) بود که با همتای هندی خود تماس گرفت و گفت‌وگویی را آغاز کرد که منجر به توقف خصومت‌ها شد.
ترامپ سپس ادعا کرد که تجارت با دو طرف را «به طور قابل توجهی» افزایش می‌دهد. وی در تروث نوشت: علاوه بر این، من با شما همکاری خواهم کرد تا ببینیم آیا پس از هزار سال، می‌توان راه‌حلی در مورد کشمیر پیدا کرد یا خیر. خداوند رهبران هند و پاکستان را به خاطر کار عالی‌شان برکت دهد.
این بیانیه بلافاصله توسط نماینده مجلس هند مورد انتقاد قرار گرفت، در حالی که هند پیش از این بارها هرگونه مداخله شخص ثالث در موضوع جامو و کشمیر را رد کرده و به صراحت ابراز داشته است که این منطقه بخش جدایی‌ناپذیر هند است.
جایرام رامش، یکی دیگر از نمایندگان کنگره، نیز نگرانی خود را در مورد چنین میانجیگری ابراز کرد. او در شبکه اجتماعی ایکس اشاره کرد: کنگره ملی هند بار دیگر درخواست خود را برای برگزاری نشستی با حضور همه احزاب به ریاست نخست وزیر و یک جلسه ویژه پارلمان برای بحث جامع در مورد پهلگام، عملیات سیندور و اعلام آتش‌بس که ابتدا از واشنگتن دی سی و سپس توسط دولت‌های هند و پاکستان اعلام شد، تکرار می‌کند.
وی سپس با اشاره به پیمان صلح امضا شده بین هند و پاکستان در سال 1972 که به جنگ دو کشور پایان داد، پرسید: «آیا ما از توافق شیملا دست کشیده‌ایم؟»
از جمله موارد این توافق‌نامه روش‌های حل اختلافات بین هند و پاکستان تعیین شده بود و مداخله شخص ثالث، حتی سازمان ملل متحد را ممنوع می‌کرد. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: آیا ما راه را برای میانجیگری شخص ثالث باز کرده‌ایم؟
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1588997/نماینده-کنگره-هند--ترامپ-نیاز-به-آموزش-دارد
بستن   چاپ