پیام ویژه
دیپلمات عرب: مخالف طرح اسرائیل درباره کمک‌رسانی در غزه هستیم
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 10:21:03
پیام ویژه - فارس /نماینده گروه کشورهای عربی طی سخنرانی در شورای امنیت گفت که رژیم صهیونیستی باید فوراً با گشودن گذرگاه‌های غزه، اجازه ورود کمک‌ها را بدهد.
نماینده گروه کشورهای عربی در سازمان ملل بامداد چهارشنبه از مخالفت این کشورها با طرح رژیم صهیونیستی برای کنترل کمک‌رسانی‌ها در نوار غزه خبر داد.
بازار
این دیپلمات عرب طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت برای بررسی وضعیت نوار غزه گفت:‌ «ما بر رد پیشنهاد اسرائیل درباره کمک‌رسانی در غزه که ناقض کنوانسیون‌های بین‌المللی است، تأکید می‌کنیم».
شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «ما از اسرائیل می‌خواهیم که فوراً و بدون هیچ مانعی اجازه ورود کمک‌ها به نوار غزه را بدهد و گذرگاه‌ها را باز کند».
نماینده گروه کشورهای عربی افزود: «اقدامات اسرائیل در مورد آنروا ناعادلانه است و هدف آن افزایش رنج فلسطینیان است. جامعه بین‌المللی باید برای مقابله با این تخلفات اقدام کند».

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1589857/دیپلمات-عرب--مخالف-طرح-اسرائیل-درباره-کمک‌رسانی-در-غزه-هستیم
بستن   چاپ