پیام ویژه
پشیمانی خاخام صهیونیست از ائتلاف با نتانیاهو
يکشنبه 28 ارديبهشت 1404 - 14:47:35
پیام ویژه - فارس /یک خاخام برجسته صهیونیست از ائتلاف با راستگراها در رژیم صهیونیستی ابراز پشیمانی کرد.
رهبر معنوی جنبش شاس، خاخام اسحاق یوسف گفت: باید تصمیم اجبار به خدمت نظامی حریدی‌ها لغو شود. 
بازار
به نقل از الجزیره، وی گفت: اگر ما با چپگراها ائتلاف می‌کردیم، خیلی بهتر از ائتلاف ما با راستگراها بود.
به دلیل موج بازداشت جوانان حریدی که از خدمت نظامی فرار می‌کنند، احزاب حریدی تهدید کردند که در صورت ادامه بازداشت‌ها، از کابینه بنیامین نتانیاهو سریعاً خارج می‌شوند.
رادیو سراسری رژیم صهیونیستی گزارش داد که مسئولان ارشد سیاسی از احزاب حریدی به نخست وزیر این رژیم، بنیامین نتانیاهو اطلاع دادند که گام‌های دولت برای تحمیل خدمت نظامی به جوانان حریدی منجر به فروپاشی دولت کنونی خواهد شد.
یک مسئول برجسته در حزب حریدی در مصاحبه با سایت عبری وای‌نت اعلام کرد: اگر عملاً بازداشت ده‌ها یا صدها تن از جوانان حریدی صورت بگیرد، همانطور که در حال حاضر شاهد آن هستیم، این آخرین روزهای دولت خواهد بود.
این اظهارات پس از آن مطرح شد که نهاد نظامی رژیم صهیونیستی اقدامات خود را علیه کسانی که از انجام خدمت فرار می‌کنند، آغاز کرده است. احزاب حریدی می‌گویند که این امر نقض تفاهم‌های سیاسی قدیمی است که امکان معافیت حریدی‌ها از خدمت نظامی را فراهم می‌کند.
پیشتر دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر اجرای قانون سربازگیری به صورت عادلانه در میان تمامی گروه‌های جامعه تاکید کرد که باعث شد نتانیاهو از یک سو تحت فشار نهادهای قضائی و نظامی و از سوی دیگر تحت فشار شرکای دینی خود در ائتلاف قرار بگیرد.
الجزیره به نقل از رسانه‌های عبری گزارش داد که پلیس نظامی رژیم صهیونیستی عملیاتی را برای بازداشت جوانان حریدی آغاز کرده است که دستورات انجام خدمت نظامی را اجرا نکرده‌اند.
در حالی که رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ‌هایش با کمبود شدید نیروی نظامی مواجه است، سایت عبری واللا از یهودیان حریدی نقل کرد که آنها قاطعانه مخالف انجام خدمت در ارتش هستند و زندان را به آن ترجیح می‌دهند.
این اعلام مخالفت‌ها پس از آن صورت گرفته است که ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی طرح فوری را برای افزایش میزان به خدمت گرفتن حریدی‌ها جهت جبران کمبود شدید نیروهای ارتش از زمان حمله طوفان الاقصی اعلام کرده است. 
این تصمیم باعث موج خشم در میان حریدی‌ها شده است و آنها انجام خدمت نظامی را تهدیدی برای سبک زندگی خود که بر مبنای تحصیل دینی و جدایی از جامعه سکولار است، می‌دانند.
منابع آگاه خبر دادند که نتانیاهو تلاش نمی‌کند با حریدی‌ها به توافق برسد، بلکه این پیام را با آنان ابلاغ کرده که آماده انتخابات زودهنگام است و در صورت برگزاری چنین انتخاباتی، حریدی‌ها بازنده این مسئله خواهند بود.
این منابع همچنین خبر دادند که نتانیاهو در قبال تهدیدهای حریدی‌ها صبر خود را از دست داده و تلاشی نمی‌کند که بخواهد آنان را از خود راضی نگه دارد؛ زیرا حامیان جریان راستگرا در رژیم صهیونیستی دیگر نمی‌توانند مطالبات حریدی‌ها مبنی بر معاف بودن از سربازی را درک کنند.
احزاب حریدی به نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفتند که نمایندگان آنان در پارلمان این رژیم، در هفته جاری همچنان به لوایح قوانینی که ارائه شود، رای منفی خواهند داد یا در رأی‌گیری حضور نخواهند داشت.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1591021/پشیمانی-خاخام-صهیونیست-از-ائتلاف-با-نتانیاهو
بستن   چاپ