پیام ویژه
تصاحب 2 هزار متر از اراضی بیت‌المال توسط زمین‌خواران؛ اوباش به دام افتادند
يکشنبه 28 ارديبهشت 1404 - 19:31:21
پیام ویژه - خبرگزاری دانشجو / تعدادی از اوباش از عدم نظارت و برخورد در دره ی فرحزاد سوء استفاده نموده و با ارعاب و تطمیع توانسته بودند 2000 متر از اراضی بیت المال را تصاحب کنند.
آنها همچنین در قاچاق اسلحه، توزیع مواد مخدر و زورگیری و ایجاد ناامنی در این محله فعالیت های گسترده ای داشتند.
بازار
این اوباش در ادامه قصد تصرف املاک افراد محلی را داشته که با دستور رئیس سازمان اطلاعات فاتب تیم ویژه ای از پایگاه دوم تحقیقات را آغاز و با جمع آوری مستندات اقدام به دستگیری آنها می‌کند.
در نهایت با توجه به مقاومت آنها پلیس با شلیک تیر به پای آنان این اوباش را زمین گیر و آنها را به اتهام زمین خواری، شرارت، اخاذی و تصرف عدوانی دستگیر می‌کند.
تعداد شکات این پرونده 18 نفر بوده و خوشبختانه تمامی ساخت و سازهای صورت گرفته توسط اوباش در این زمین‌ها تخریب و به شهرداری و شکات بازگردانده می شود.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1591120/تصاحب-2-هزار-متر-از-اراضی-بیت‌المال-توسط-زمین‌خواران؛-اوباش-به-دام-افتادند
بستن   چاپ