پیام ویژه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
دو وزیر نیرو و اقتصاد در دولت سیزدهم توضیح دادند که کدام پیگیریها بهویژه از سوی شهید رئیسی موجب مهار خاموشیهای بیرویه و قطع برق در آن دولت شد.
بازار
![]()
در این زمینه، علیاکبر محرابیان، وزیر نیروی دولت سابق گفت: از همان روزهای اول دولت سیزدهم برنامه جامعی برای حل مسئله برق تهیه کردیم. برای حل مشکلات برق، با تأکید شهید رئیسی سه محور در دستور کار قرار گرفت: استفاده بهینه از ظرفیت نیروگاهها، توسعه نیروگاههای حرارتی و تجدیدپذیر و مدیریت مصرف برق با فناوریهای نوین.
وی افزود: بعضاً نیروگاههایی داشتیم که سالها بود از مدار تولید خارج شده بود و نیاز به تعمیرات و بازسازی داشتند که این کار را انجام دادیم و این نیروگاهها در دولت سیزدهم به مدار تولید بازگشت.
محرابیان ادامه داد: در حوزه توسعه نیروگاههای حرارتی و تجدیدپذیر برنامه جامعی تدوین و اجرا کردیم. همچنین با فناوریهای نوین، توزیع برق را به گونهای انجام دادیم که حداکثر استفاده از بار نیروگاهها را بردیم. مثل توزیع ترافیک در ساعات مختلف روز، چنین عملیاتی در موضوع برق انجام دادیم. همچنین در بخش نیروگاههای تجدیدپذیر، صرفه اقتصادی طرحها از طریق راهاندازی بورس سبز و توسعه طرحهای تجدیدپذیر در دستور کار قرار گرفت.
از سوی دیگر، احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت شهید رئیسی در این زمینه گفت: یکی از مدیران عامل نیروگاهها برای خود من تعریف میکرد و میگفت که در دولت سیزدهم یک فردی از سمت وزیر نیرو حداقل هفتهای سه یا چهار بار تلفنی تماس میگرفت و میگفت بگویید چقدر ذخیره سوخت مایع دارید؟ و وضعیت سوخت نیروگاهها را یادداشت میکرد و دوباره دو روز بعد زنگ میزد و میگفت که مشکلی که به من گفتید پیگیری کردیم.
وی افزود: در تمام 365 روز سال هفتهای حداقل سه چهار بار از دفتر وزیر نیرو (آقای محرابیان) از مدیران نیروگاهها پیگیری مستمر صورت میگرفت چون معلوم بود گلوگاه جدی است که باید رصد شود. این تا قبل از شهریور 1403 هست. خب بعد از تغییرات و روی کار آمدن دولت چهاردهم، مدیر نیروگاه میگفت که 2 ماهی شد دیگر اصلا کلاً این تماسها قطع شد و کسی دیگر پیگیری نکرد.
http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1591244/کدام-پیگیریها-در-دولت-رئیسی-موجب-توقف-خاموشیها-شد؟