پیام ویژه
استرالیا: هر کاری برای فشار به روسیه انجام می‌دهیم
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - 13:01:34
پیام ویژه - فارس /نخست‌وزیر استرالیا روز دوشنبه گفت که تانک‌های آبرامز که به اوکراین وعده داده بود را برای این کشور ارسال کرده است.
«آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا بامداد امروز (دوشنبه) گفت که هر کاری برای اعمال فشار به روسیه انجام می‌دهد.
بازار
آلبانیز در دیدار با «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در رم، گفت که تانک‌های آبرامز که به اوکراین وعده داده بود را برای این کشور ارسال کرده است.
شبکه «اِی‌بی‌سی» در این‌باره گزارش داد: «آلبانیز در آغاز این دیدار به زلنسکی گفت که تانک‌ها اکنون در راه هستند. اما او پس از جلسه از ارائه هرگونه جزئیات به خبرنگاران خودداری کرد و اظهار داشت که انجام این کار تلاش‌های جنگی اوکراین را تضعیف می‌کند».
در مقابل، زلنسکی از آلبانیز به خاطر اخبار مربوط به تانک‌ها تشکر و از سهم استرالیا در کمک به اوکراین تمجید کرد.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این گزارش، مذاکرات سران استرالیا و اوکراین بر چگونگی کمک برای به حداکثر رساندن فشار بر روسیه متمرکز بود.
استرالیا پیش از این تحریم‌هایی را علیه حدود 1400 فرد و نهاد روسی اعمال کرده اما زلنسکی خواستار اقدامات بیشتری توسط دولت آلبانیز شد.
طبق این گزارش، آلبانیز ضمن استقبال از این درخواست زلنسکی، گفت: «ما به بررسی هر کاری که بتوانیم برای اعمال فشار بر روسیه انجام دهیم، ادامه خواهیم داد».

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1591342/استرالیا--هر-کاری-برای-فشار-به-روسیه-انجام-می‌دهیم
بستن   چاپ