پیام ویژه
المنار فاش کرد: جزئیات تحقیقات از جاسوس اسرائیل در حزب الله لبنان
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - 13:29:52
پیام ویژه - مهر /المنار با ارائه اطلاعاتی از جاسوس بازداشت شده رژیم صهیونیستی در حزب الله لبنان، ارتباط وی با ترور رهبران حزب الله را به کلی تکذیب کرد.
پایگاه خبری شبکه المنار لبنان در گزارشی به بررسی روند دستگیری یک جاسوس لبنانی پرداخت که ادعا می‌شد اطلاعات مهمی در خصوص برخی رهبران حزب الله لبنان به رژیم صهیونیستی داده است.
در این گزارش آمده است که سال 2009 به عنوان سال فروپاشی شبکه‌های جاسوسی اسرائیل در لبنان نامگذاری شده، چرا که سرویس‌های امنیتی لبنان موفق شدند بیش از 100 جاسوس وابسته به طوایف و احزاب مختلف را در لبنان شناسایی کنند.
این گزارش می‌افزاید که با این وجود سطح نفوذهای انسانی به ساختار داخلی حزب الله لبنان تا حد زیادی گسترش پیدا کرده و به ویژه بعد از جنگ 33 روزه جولای و عملیات ترور برخی رهبران مقاومت، تردیدها و اتهامات زیادی در این خصوص مطرح شد.
المنار در همین رابطه به بازداشت محمد صالح یکی از جاسوسان رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که وی در خلال بازجویی‌ها به صراحت به همکاری با سرویس‌های جاسوسی اسرائیل و دریافت مبالغ مالی از آنها اعتراف کرده است. وی گفته است که در نتیجه بدهی‌های هنگفتی که از ورشکستگی در تعاملات بورس با آن مواجه شده، به دنبال راهی آسان برای پول درآوردن بوده و به همین علت جاسوسی را انتخاب کرده است.
برخی منابع تاکید دارند که گرچه وی از عناصر سابق حزب الله لبنان بوده، اما اطلاعاتی که بعد از ترک شغل خود به دست آورده، تنها مبتنی بر مشاهدات شخصی یا شنیدن آن از برخی عناصر وابسته به حزب بوده است. صالح ابراز آمادگی کرده که در برابر پرداخت پول، اطلاعات خود را به طرف صهیونیستی واگذار کند.
المنار برخی گزارش‌های رسانه‌ای در خصوص نقش اطلاعات جاسوسی صالح در شهادت تعدادی از شخصیت‌های درجه دوم حزب الله، را کاملاً مردود دانسته و تاکید کرد که اینها تحلیل‌هایی است که مبتنی بر اطلاعات مربوط به بازجویی‌ها نیست و برخی شهدایی که در طول جنگ به شهادت رسیده‌اند، هیچ ارتباطی با محمد صالح نداشته‌اند.
منابع امنیتی در عین حال اعلام کردند که بازجویی‌ها از صالح وجود جاسوسان مرتبط با وی در حزب الله را اثبات نمی‌کند، علاوه بر اینکه هیچ زنی در میان دو جاسوسی بازداشت شده دیگر وجود نداشته است و چنین اخباری کاملاً تکذیب می‌شود.
منابع المنار در عین حال تاکید کرد که محمد صالح اولین و مهم‌ترین جاسوسی نیست که به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت شده است و قطعاً آخرین آنها نیز نخواهد بود.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1591360/المنار-فاش-کرد--جزئیات-تحقیقات-از-جاسوس-اسرائیل-در-حزب-الله-لبنان
بستن   چاپ