پیام ویژه
آلمان استفاده از تجهیزات شرکت‌های اینترنتی چینی را ممنوع می کند
پنجشنبه 18 اسفند 1401 - 09:01:04
پیام ویژه - دولت فدرال آلمان هم می خواهد مشابه متحدان آمریکایی و انگلیسی خود استفاده از محصولات شرکت های چینی هوآوی و زد تی چین در اینترنت نسل پنجم خود را ممنوع کند.

به گزارش جماران به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، در بریتانیا و ایالات متحده، شرکت‌های چینی مانند هواوی و زد تی ای از گسترش شبکه اینترنت نسل پنجم منع شدند. به نظر می رسد دولت فدرال آلمان هم حالا می‌خواهد از این روند پیروی کند. بر این اساس قطعاتی که قبلاً نصب شده اند نیز ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند.
بر اساس گزارش‌ها، دولت فدرال آلمان می‌خواهد استفاده از قطعات خاصی را از این شرکت های چینی در گسترش شبکه تلفن همراه 5G ممنوع کند. چندین رسانه از جمله " دی سایت، ان آر دی ، وی دی آر و همچنین اشپیگل و هندلزبلات آلمان در روز دوشنبه گزارش دادند که شرکت های تلفن همراه باید از نصب کنترل‌های خاص از این تولید کنندگان چینی منع شوند. بنابراین این ممنوعیت باید بر اجزایی که قبلاً توسط این ارائه دهندگان نصب شده اند نیز تأثیر بگذارد - که شرکت‌ها را مجبور به تبدیل می‌کند.
هواوی یکی از بزرگترین تامین کنندگان تجهیزات مخابراتی در جهان و پیشرو در فناوری 5G است. با این حال، چندین کشور، از جمله ایالات متحده و بریتانیا، به دلیل نگرانی از اینکه فناوری هواوی می‌تواند دروازه‌ای برای جاسوسی یا خرابکاری چینی باشد، این ارائه‌دهنده را از گسترش شبکه‌های 5G خود منع کرده‌اند.
سیاستمداران حزب سوسیال دموکرات و اتحادیه احزاب متحد مسیحی آلمان هم از آزمایش سخت‌گیرانه‌تر تامین‌کنندگان شبکه چینی درگیر در ساخت شبکه 5G در آلمان حمایت کردند. ینس زیمرمن، سیاستمدار دیجیتالی از حزب سوسیال دموکرات در این باره به روزنامه هندلزبلات آلمان گفت: با توجه به تغییر وضعیت امنیتی، ما نمی‌توانیم هیچ سخت‌افزاری را از سوی تولیدکنندگانی که کاملاً در شبکه‌های اصلی قابل اعتماد نیستند، تحمل کنیم.
نوربرت روتگن، سیاستمدار خارجی حزب دموکرات مسیحی آلمان هم به این روزنامه گفت: اگر این درست باشد که وزارت کشور بالاخره شروع به ممنوعیت قطعات و تجهیزات اینترنت نسل پنجم از طرف ارائه دهندگان غیرقابل اعتماد کرده است، آنگاه خبر خوبی خواهد بود. وی تاکید کرد: هواوی و سایر ارائه دهندگانی که تحت نفوذ دولت چین هستند یک خطر امنیتی در شبکه‌های ما هستند.
بر اساس اطلاعات نشریه دی سایت آلمان در فرآیند آزمایش اداره فدرال امنیت اطلاعات (BSI) و وزارت کشور فدرال آلمان ، هیچ مدرک فنی مبنی بر نصب درب‌های پشتی در اجزای سازنده‌های چینی کشف نشد.
به گزارش این نشریه آلمانی در محافل دولتی، اما این خطر مشاهده می‌شود که نصب چنین قطعاتی در نقاط کنترل شبکه‌ها منجر به وابستگی بیش از حد یک طرفه شود.
شایان ذکر است کاخ سفید روز دوشنبه 27 فوریه (8 اسفند) به ادارات فدرال آمریکا 30 روز مهلت داد تا برنامه اشتراک‌گذاری ویدئو موسوم به تیک تاک (TikTok ) را از تمامی دستگاه‌های الکترونیکی دولتی پاکسازی کنند.
شالاندا یانگ، رئیس دفتر مدیریت و بودجه، طی فرمانی از سازمان‌های دولتی خواست تا ظرف مدت 30 روز نصب‌ این برنامه را بر روی دستگاه‌های الکترونیکی سازمان‌ها «حذف و غیرمجاز» کرده و همچنین «ترافیک ورودی اینترنت» به این برنامه را مسدود سازند.
این ضرب‌الاجل کاخ سفید در پی تصویب طرح ممنوعیت تیک تاک در کنگره آمریکا تعیین شده است. این ممنوعیت بر مشاغلی در ایالات متحده که با دولت فدرال مرتبط نیستند یا میلیون‌ها‌ شهروندی که از این برنامه استفاده می‌کنند اعمال نخواهد شد.
این در شرایطی است که اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا (ACLU)، نسبت به تبعات این طرح بر حقوق شهروندی هشدار داده است. جنا لونتوف، مشاور ارشد سیاستگذاری این اتحادیه، در بیانیه‌ای گفت: «کنگره نباید پلتفرم‌ها را سانسور کند و حق آزادی بیان و اظهارنظر را که طبق قانون اساسی آمریکایی‌ها تضمین شده است سلب کند.»
قانونی که ماه گذشته توسط جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده امضا شد استفاده از تیک‌تاک را برای مجلس نمایندگان و سنای ایالات متحده نیز ممنوع می‌کند. تیک تاک هنوز به دستورالعمل‌ صادره جدید از سوی دولت آمریکا پاسخ نداده، اما وزارت خارجه چین این ممنوعیت را به شدت محکوم کرده است.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1009198/آلمان-استفاده-از-تجهیزات-شرکت‌های-اینترنتی-چینی-را-ممنوع-می-کند
بستن   چاپ