پیام ویژه
رویش گلخانه‌ای؛ تبارشناسی سه جریان پایداری، شریان و مصاف
شنبه 1 ارديبهشت 1403 - 21:27:58
پیام ویژه - روزنامه سازندگی /متن پیش رو در سازندگی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
هدا احمدی|ورود واژه جدید توسط نماینده اصولگرای مجلس پیشین جالب توجه است. سیدحسین نقوی، چهره شناخته شده جبهه پایداری که اکنون بسیاری از همفکرانش وارد مجلس شده‌اند و حتی درحال جنگیدن برای ریاست آن هستند، در آخرین اظهاراتش مجلس دوازدهم را یک مجلس ترکیبی دانست که از احزاب البته مورد تحسین او تشکیل شده‌اند. به گفته نقوی، این‌طورکه به ‌نظر می‌رسد، مجلس دوازدهم به لحاظ ترکیب‌بندی و ساختار جریانات، یک مجلس ترکیبی است و این مجلس ترکیبی، هم مدیریت و هم انسجام‌بخشی آن بسیار دشوار و مشکل است. این نماینده سابق حزب در این خصوص که مجلسی که طی ماه‌های آینده روی کار خواهد آمد همچنین منتخبان آن (از چهره‌های سرشناس و نام‌آشنا گرفته تا چهره‌های ناآشنا یا جنجالی) هستند به انتخاب گفت: «بنده اصطلاحی را ابداع کردم تحت عنوان «پشم». از نگاه بنده مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است، یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است». البته نقوی‌حسینی همان زمان ائتلاف‌ لیست‌های ارائه شده توسط اصولگرایان هم گفته بود: «لیست مشترکی که اخیراً داده شد تمام ساخته‌های ذهنی ما را فروریخت».
اسفند ماه سالی که گذشت با پایان شمارش آرا و تعیین‌تکلیف نامزدهای انتخاباتی، ترکیب مجلس دوازدهم تقریباً مشخص شد. هرچند مشارکت پایین و نتایج تهران، باعث شد تا آرای باطله و تعدد لیست‌های اصولگرایی بر آن تاثیر مستقیمی گذاشت. شاید بتوان این را اولین انتخاباتی در پایتخت دانست که تنها 16 تن از نامزد‌های انتخاباتی توانستند به طور مستقیم به مجلس دوازدهم راه پیدا کنند و تکلیف 14 نماینده دیگر تهران در دور دوم انتخابات مشخص خواهد شد. در عین حال برآیند آرای کل کشور جبهه پایداری 58 نفر و از لیست مورد تایید شریان 83 نفر شدند که تنوانستند یه مجلس دوازدهم راه پیدا کنند.
نقوی‌حسینی درباره مقدرات مجلس آینده پر بیراه هم نمی‌گوید. زیرا با نظارت‌های استصوابی و تسویه‌حساب‌های دولتی، دیگر چهره شناخته شده‌ای برای مردم باقی نماند تا بخواهیم به غیر از پشم، حداکثر دیگری را در پارلمان ببینیم. در این راستا توضیح مختصر این نماینده سابق درخصوص سه جریان پایداری، شریان و مصاف را به تفسیر بیشتری در این گزارش می‌آوریم. جبهه پایداری طیف تندروی اصولگرایی از کجا آمد و به کجا رسید؟
جبهه پایداری ‌انقلاب اسلامی معروف به «جبهه پایداری» یکی از مجموعه‌هایی است که در آستانه انتخابات مجلس نهم شکل گرفت. این مجموعه در نهایت حاضر به فعالیت زیر پرچم جبهه متحد اصولگرایان نشد و با ادامه فعالیت مستقل، تصمیم به ارائه لیست مستقلی از نامزدهای مورد حمایت خود در انتخابات مجلس نهم گرفت. این جریان که زمینه‌های آن پس از خانه‌نشینی 12 روزه احمدی‌نژاد شکل گرفت، متشکل از چهره‌های اخراجی از دولت محمود احمدی‌‌نژاد است. از ابتدای اعلام موجودیت جبهه پایداری در روز ششم مرداد ماه سال 90 تداوم شاخص‌های مکتب امام (ره) را از دیدگاه خود محور قرار داده است. جبهه پایداری در معرفی خود با تاکید بر نگاه غیرحزبی، پایبندی به شاخص‌های مکتب امام، موضع‌گیری روشن در برابر جریان فتنه و وابسته نبودن به جریان انحرافی را از اصول لازم برای اعضا و همراهان خود برمی‌شمارد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/1477227/رویش-گلخانه‌ای؛-تبارشناسی-سه-جریان-پایداری،-شریان-و-مصاف
بستن   چاپ