پیام ویژه

آخرين مطالب

بدترین رهبران جهان در مدیریت پاندمی کرونا يادداشت

بدترین رهبران جهان در مدیریت پاندمی کرونا
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و انتشار آن به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
کنترل کووید 19 به طور مشهودی دشوار است و زمانی که پای مدیریت همه‌گیری به میان می‌آید، رهبران جهانی تنها بخشی از محاسبات هستند. اما برخی رهبران فعلی و قبلی، تلاش کمی برای مقابله با بیماری در کشور خود کرده‌اند، خواه با دست‌کم گرفتن جدیت بیماری یا بی‌توجهی به علم و نادیده گرفتن مداخلات حیاتی بهداشتی مانند فاصله‌گذاری اجتماعی و ماسک. تمام 5 رئیس‌جمهور/نخست‌وزیری که در این گزارش آمده‌اند حداقل یکی از این اشتباهات را مرتکب شده و برخی همه آن‌ها را مرتکب شده‌اند که عواقب مرگ‌باری در پی داشته است.
به گزارش وب‌سایت غیرانتفاعی "کانورسیشین"، هند، مرکز جدید شیوع همه‌گیری جهانی است و تا مه 2021، روزانه 400 هزار مورد جدید را به ثبت رسانده است. هر چند این آمار به تنهایی نشان‌دهنده وخامت اوضاع نیست؛ بیماران کووید 19 در بیمارستان‌ها می‌میرند به این خاطر که پزشکان اکسیژن یا داروهای نجات‌دهنده مانند "رمدسیویر" ندارند که به بیماران بدهند. بیماران از کلینیک‌هایی که تخت آزاد ندارند، رانده می‌شوند.
نارندا مودی، نخست‌وزیر هند
بسیاری از هندی‌ها یک نفر را برای تراژدی کشورشان مقصر می‌دانند و آن هم نخست‌وزیر "نارندا مودی" است.
مودی در ژانویه 2021 در یک مجمع جهانی اعلام کرد که هند "با مقابله مؤثر با کرونا، بشریت را نجات داده است". وزیر بهداشت وی در ماه مارس اعلام کرد که همه‌گیری به پایان خود نزدیک می‌شود. کووید 19 در واقع در جهان و هند در حال قوی‌تر شدن بود، اما دولت مودی هیچ آمادگی برای احتمالات پیش رو، مانند ظهور نوع کشنده‌تر و واگیردارتر ویروس، نداشت.
این در حالی است که مودی و دیگر اعضای حزبش قبل از انتخابات ماه آوریل، به برگزاری تجمعات انتخاباتی فضای باز پرداختند که در آن‌ها تنها تعداد کمی از شرکت‌کنندگان ماسک پوشیده بودند. نخست‌وزیر هند همچنین اجازه برگزاری فستیوال مذهبی با حضور میلیون‌ها نفر را داد که طی ژانویه-مارس برگزار شد و به باور مقامات بهداشتی، به عنوان رویدادی با شیوع گسترده ایفای نقش کرده است.
هند سال گذشته همزمان با فخرفروشی‌های مودی به مقابله با کرونا به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده واکسن در جهان، بیش از 10 میلیون دوز واکسن به کشورهای همسایه فرستاد. این در حالی است که تا اوایل مه، تنها 1.9 درصد جمعیت 1.3 میلیارد نفری این کشور علیه کووید 19 واکسینه شده بودند.
ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور برزیل
ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور برزیل نه تنها در پاسخ‌گویی به کووید 19- که آن را به یک آنفولانزای جزئی تقلیل می‌دهد- ناموفق بود، بلکه به شکل فعالانه‌ای بحران در برزیل را بدتر کرد.
بولسونارو از اختیارات قانونی خود برای دخالت در مسائل وزارت بهداشت این کشور، نظیر پروتکل‌های درمانی، افشای داده و تولید واکسن استفاده کرد.
بولسونارو به وتوی هر دو قانونی پرداخت که استفاده از ماسک در اماکن مذهبی را اجباری می‌کرد و به متخصصان بهداشتی که توسط همه‌گیری آسیب دائمی دیده بودند، خسارت می‌پرداخت. وی همچنین مانع تلاش‌های دولت ایالتی برای تبلیغ فاصله‌گذاری اجتماعی شد و به کسب‌وکارهایی نظیر باشگاه‌ها و استخرها، تحت عنوان "ضروری"، اجازه ادامه فعالیت داد. بولسونارو با قاطعیت به تبلیغ داروهای اثبات نشده، به ویژه هیدروکسی‌کلروکین برای معالجه بیماران کووید 19 پرداخت.
الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس
الکساندر لوکاشنکو، رهبر بلاروس هرگز تهدید کووید 19 را تصدیق نکرده است.
وی در اوایل همه‌گیری که دیگر کشورها در حال اجرای قرنطینه بودند، انتخاب کرد که هیچ اقدام محدودکننده‌ای برای جلوگیری از شیوع ویروس انجام ندهد. وی در عوض مدعی شد می‌توان با نوشیدن ودکا، رفتن به سونا و کار کردن در مزارع، از ویروس جلوگیری کرد.
بلاروس تلاش‌های خود در عرصه واکسیناسیون را به تازگی آغاز کرده، اما لوکاشنکو می‌گوید واکسن نخواهد زد. در حال حاضر کمتر از 3 درصد مردم بلاروس علیه کووید 19 واکسینه شده‌اند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا
ترامپ در مسند ریاست جمهوری نیست، اما سوء‌مدیریت او همچنان عواقب فاجعه‌بار بلندمدتی برای آمریکا و به طور خاص سلامت و تندرستی جوامع رنگین‌پوست این کشور، به جا گذاشته است.
انکار اولیه همه‌گیری توسط ترامپ، تبلیغ فعالانه اطلاعات نادرست درباره ماسک پوشیدن و درمان و رهبری ناهماهنگ وی، به آمریکا تحت عنوان یک کل آسیب زده است- اما برآیند این‌ها برای برخی گروه‌ها از سایرین، بدتر بود. جوامع رنگین‌پوست آمریکا بیماری و مرگ نامتناسبی را متحمل شدند.
آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس‌جمهور مکزیک
مکزیک با نرخ 9.2 درصدی مرگ ناشی از کووید 19، دارای بالاترین نرخ مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری در جهان است. برآوردهای اخیر نشان می‌دهند این کشور احتمالاً متحمل 617 هزار مرگ ناشی از کووید شده که این میزان هم‌تراز با آمار کشورهایی نظیر آمریکا و هند است که هر دو جمعیت بسیار بیشتری دارند.
لوپز طی دوران همه‌گیری سعی داشت جدیت وضعیت در مکزیک را پنهان کند. وی در اوایل همه‌گیری در مقابل درخواست‌ها برای اجرای قرنطینه سراسری، مقاومت می‌کرد و به برگزاری تجمعات ملی ادامه داد تا هنگامی که در 23 مارس 2020 سرانجام، مکزیک به مدت 2 ماه تعطیل شد. وی مکرراً از پوشیدن ماسک امتناع کرده است.
امروز، زدن ماسک در مکزیک اجباری است و این کشور 10 درصد جمعیتش را به طور کامل واکسینه کرده، در حالی که در کشور همسایه آن گواتمالا تنها 1 درصد جمعیت واکسن زده‌اند. اوضاع در حال بهتر شدن است اما مکزیک راه درازی را برای بهبود در پیش دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/666303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ دولت سایه؛ حزب سیاسی یا...؟

تندروهای مجلس با کابینه پزشکیان لجبازی نکنند!

ما به تمام گذشته تاریخی خود افتخار می‌کنیم/ ایرانی‌ها پیش از اسلام و پس از اسلام، متمدن و باعظمت پای کار اخلاق و انسانیت ایستاده‌اند

درخواست داوری از ظریف: دوباره کت را در بیاورید/ عکس

سامسونگ و مک‌آفی برای محافظت از گوشی‌های گلکسی، همکاری‌شان را ادامه می‌دهند

گزیده‌های نفتی هفته

"هو" شدن کاروان رژیم صهیونیستی در رژه المپیک 2024

اتفاق تاریخی؛ آیفون در بازار موبایل چین به رتبه ششم سقوط کرد

قیمت و زمان عرضه شیائومی میکس فلیپ در اروپا اعلام شد

روایت "عصر ایران" در خصوص حاشیه‌های بازدید پزشکیان از خانه کشتی

پیش‌بینی مشاور سابق کارتر و ریگان درباره نتیجه انتخابات آمریکا

فرو نشست زمین در خیابان ولیعصر

گوشی مورد انتظار گلکسی A16 احتمالا در آستانه رونمایی قرار دارد

همه چیز درباره تمدید اعتبار گذرنامه

حادثه‌ای تلخ بر اثر واژگونی قایق بادی

پیش بینی قیمت دلار 6 مرداد 1403

کالای بنجل چینی و طرح شی برای انقلاب اقتصادی

تغییرات طراحی رابط کاربری One UI 7.0 در چند تصویر فاش شد

تداوم کارشکنی نتانیاهو با هدف امتیاز گیری از حماس

دمای این استان 48 درجه می‌شود!

بانک مرکزی جزئیات فروش ارز اربعین 1403 را اعلام شد

پیگیری وعده 14 ساله طرح نوسازی بافت فرسوده

تحلیلی از رانت در منظر اقتصاد سیاسی

بایدن اخراج برخی لبنانی ها از خاک آمریکا را به تعویق انداخت

حمله راکتی مقاومت فلسطین به عسقلان و شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه

ساعت فعالیت تمامی واحدهای قوه قضاییه اعلام شد

اولین بنچمارک تراشه اگزینوس 1580 سامسونگ لو رفت

ظریف: روز نگاه به آینده است/ در این حرکت بزرگ که با تدبیر رهبر معظم انقلاب شکل گرفت، یاد دوم خرداد و خاتمی بزرگ را زنده داریم/ دست رفاقت به سوی همه کسانی که به ما بد کردند دراز کنیم

روسیه چند جنگنده انگلیسی را رهگیری کرد

ترامپ: رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده است

تداوم آتش‌سوزی در سایت صفیره اهواز

ادعاهای نتانیاهو و مقامات نظامی رژیم صهیونیستی

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه 6 مرداد 1403

آغاز ثبت نام ساکنین یزد در طرح رایگان چکاپ سلامتی

آغاز ثبت نام ساکنین تهران در طرح رایگان چکاپ سلامتی

ترامپ چگونه تله انتخاباتی مرگباری برای خود گذاشت؟

ماجرای بعضی از جاده‌های عجیب و غریب کشور!

قطعی برق و ضرر بنگاه‌های اقتصادی؛ نیروگاه بوشهر برق زیر فشار گرمای تابستان

گوگل دو مدل هوش مصنوعی جدید برای حل مسائل ریاضی پیچیده توسعه داده است

ریاض منصور: شورای امنیت باید قاتل ده‌ها هزار فلسطینی را متوقف کند

انهدام 2 تانک مرکاوا و هلاکت یک نظامی اشغالگر در عملیات القسام

مرد 56 ساله‌ در رودخانه غرق شد

آخرین اخبار از افزایش 90 درصدی حقوق بازنشستگان

نماینده روسیه در سازمان ملل: 50 هزار بمب بر سر مردم غزه ریخته شده است

پیش بینی بورس هفته دوم مرداد 1403

تظاهرات گسترده یمنی‌ها در محکومیت حمله رژیم اسرائیل به الحدیده

سی‌ان‌ان اعلام کرد: موافقت 48 ایالت آمریکا با حضور کامالا هریس بجای بایدن در انتخابات ریاست جمهوری

واژگونی مرگبار یک دستگاه خودروی سواری پژو

سال خوب برای متقاضیان وام قرض‌الحسنه

یک بانوی کوهنورد بر اثر سقوط در ارتفاعات سبلان جان باخت