پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرعامل گروه پتروپارس تاکید کرد

اهمیت تامین معیشت کارگران همزمان با پیشرفت پروژه‌ها وزارت نفت

اهمیت تامین معیشت کارگران همزمان با پیشرفت پروژه‌ها
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل گروه پتروپارس در بازدید از پروژه‌های در دست اجرا، آخرین وضعیت پروژه‌ها و نحوه فعالیت شرکت‌های پیمانکار در ایام نوروز را بررسی و بر ضرورت پیشرفت پروژه‌ها همزمان با توجه شرکت‌های پیمانکار به معیشت کارگران و پرداخت حقوق معوقه آن‌ها تاکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از گروه پتروپارس، فرخ علیخانی در بازدید از میدان مشترک آزادگان جنوبی که با محوریت بررسی چگونگی فعالیت شرکت‌های پیمانکار در پروژه‌های پیمانکاری عمومی (GC) فاز اول میدان آزادگان جنوبی و احداث واحد فرآورش مرکزی میدان آزادگان جنوبی (CTEP) انجام شد، ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت این پروژه‌ها و تبریک سال جدید، از تلاش‌های پیمانکاران و به ویژه زحمات کارگران در سال گذشته قدردانی کرد.
وی پس از بازدید از بخش‌های مختلف پروژه‌های گروه در میدان مشترک آزادگان جنوبی و گفت‌وگو با مدیران شرکت‌های پیمانکار و بررسی برنامه این شرکت‌ها جهت فعالیت در ایام نوروز گفت: تداوم پیشرفت پروژه‌ها به دلیل آن که علاوه بر تحقق تعهدات شرکت‌های پیمانکار، موجب رشد اقتصادی و افزایش درآمد ملی کشور می‌شود، برای گروه پتروپارس اهمیت دارد.
مدیرعامل گروه پتروپارس بر ضرورت توجه شرکت‌های پیمانکار به لزوم پیشرفت پروژه همزمان با توجه ویژه به معیشت کارگران و پرداخت حقوق معوقه ایشان تاکید کرد و افزود: با توجه به پرداخت صورت وضعیت‌های ارائه شده از سوی شرکت‌های پیمانکار، انتظار می‌رود پیمانکاران نیز به پرداخت حقوق معوقه و تقویت روحیه کارگران اهتمام داشته و در ایام تعطیلات نوروز با هدف جلوگیری از کاهش فعالیت‌ها و در نتیجه تاخیر در تحقق سنگ نشانه‌ها، با ظرفیت کامل و با جدیت فعالیت خود را ادامه دهند.
علیخانی با اشاره به اهمیت رسیدگی به امور کارگران در پروژه‌ها بیان کرد: خوشبختانه با اهتمام همه مدیران پروژه‌ها و پشتیبانی مدیران ستادی گروه و همچنین مدیران عامل شرکت‌های تابعه، حقوق تمامی نیروهای پیمانکار در پروژه‌های هشت‌گانه پتروپارس تا قبل عید پرداخت شده است.
وی همچنین در ادامه بازدید نوروزی مدیران ارشد گروه پتروپارس از پروژه‌ها و تاکید بر ضرورت توجه به وضعیت معیشتی و حقوقی نیروی انسانی شاغل در پروژه‌ها مهندس سعیدی، مدیرعامل پتروپارس ایران نیز در بازدید از پروژه پتروشیمی دهدشت، در جلساتی که با کارفرما و پیمانکار برگزار کرد، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه و برنامه شرکت‌های پیمانکار در ایام نوروز و سال آینده را مورد بررسی قرار داد.
برنامه بازدید نوروزی مدیرعامل گروه پتروپارس و مدیران عامل شرکت‌های تابعه از سایر پروژه‌های گروه در روزهای آینده ادامه خواهد یافت.
گروه پتروپارس با دو قرارداد پیمانکاری عمومی (GC) فاز اول میدان آزادگان جنوبی» و «احداث واحد فرآورش مرکزی میدان آزادگان جنوبی (CTEP) در میدان مشترک نفتی آزادگان جنوبی و ساخت، نصب و راه‌اندازی واحد پلی اتیلن سنگین در پروژه پتروشیمی دهدشت حضور فعال دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1095747/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود

بورس رکورد جدید زد

آلمان روسیه را تهدید کرد

قدردانی پاکستان از «حمایت‌های بی‌دریغ» ترکیه

وداع با خبرنگاری که یحیی سنوار بر گونه او بوسه زد

زندانی شدن 6 نفر در انگلیس به جرم جاسوسی برای روسیه

هشدار درباره پیامک قطع شدن یارانه؛ مراقب باشید

پایان 6 سال زندگی مخفیانه مرد جنایتکار در ترکیه و ایران

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سکوت آلمان در برابر ارسال احتمالی موشک‌های تاروس به اوکراین

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

انتقاد مادورو از جنگ‌طلبی سران کشورهای غربی

نتانیاهو: دولت بایدن مانع اجرای کامل ماموریت ما شد

واشنگتن‌پست: اسرائیلی‌ها از شکاف میان ترامپ و نتانیاهو هراس دارند

دلیل تغییر ساعت مدارس از زبان معاون وزیر آموزش و پرورش

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

پذیرایی از رئیس جمهور آمریکا با سنت قدیمی عربستانی؛ ترامپ قهوه گرفت اما نخورد!

آنکارا: اطلاعی از سفر ترامپ به استانبول برای مشارکت در مذاکرات صلح اوکراین نداریم

انتقاد مادورو از سران کشورهای غربی به خاطر جنگ‌طلبی

اذعان رسانه آمریکایی بر دیپلماسی قلدرمآبانه ترامپ در خاورمیانه

درگیری‌های مسلحانه در طرابلس لیبی و کشته شدن یک فرمانده ارشد امنیتی

استقبال بن‌ سلمان از ترامپ در فرودگاه ملک خالد

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

جزئیات تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

مردم غزه برای پختن غذا مجبور به سوزاندن کفش و لباس هستند

دستاوردهای سه‌گانه حماس در مذاکرات مستقیم با آمریکا

بازی Borderlands 4 بزرگ‌ترین جهان مجموعه را خواهد داشت

سی‌ان‌ان: آزادی عیدان الکساندر منجر به مذاکرات فوری برای پایان دادن به جنگ غزه می‌شود

تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

هشدار خطیب مسجد الاقصی درباره اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

بیانیه عربستان درباره سفر ترامپ به این کشور

آمریکا فروش هلیکوپترهای ترابری نظامی به امارات را تایید کرد

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

اسکورت هواپیمای ترامپ با جنگنده‌های سعودی

تاکید رئیس جمهور آلمان به رژیم صهیونیستی برای توقف محاصره غزه

هشدار درباره استفاده امنیتی و جاسوسی "اسرائیل" از کمک‌های غزه

دبیرکل سابق ناتو: تهدید ترامپ برای تصاحب گرینلند مایه نگرانی است

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ