پیام ویژه

آخرين مطالب

شیائومی ساعت هوشمند ردمی واچ 3 را معرفی کرد خواندنی ها

شیائومی ساعت هوشمند ردمی واچ 3 را معرفی کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهر سخت افزار / شیائومی امروز نسخه جدیدی از ساعت ردمی واچ 3 خود را معرفی کرد که بنا به گفته آن و برخلاف نسخه قبل قرار است در بازارهای جهانی در دسترس علاقه‌مندان قرار بگیرد. این ساعت که نسخه جدید و پیشرفته‌تری از ساعت ردمی واچ 2 است قرار است همراه با قابلیت‌های تازه‌ای همچون نمایشگر AMOLED و تماس از طریق بلوتوث عرضه شود.
نسخه جهانی از ساعت ردمی واچ 3 که امروز از سوی شیائومی معرفی شد دارای یک نمایشگر مربعی شکل AMOLED با ابعاد 1.75 اینچی است و به گونه‌ای طراحی شده است که ظاهری ساده و جمع و جور داشته باشد. نمایشگر این ساعت هوشمند از وضوح 450 در 390 پیکسلی بهره می‌برد و در کنار نرخ بروزرسانی 60 هرتزی، دارای حداکثر میزان روشنایی 600 nits نیز هست. نمایشگر این ساعت نسبت به نسخه پیشین چیزی در حدود 14.8 درصد بزرگ‌تر شده است.

پیام ویژه


یکی از قابلیت‌های مهم این ساعت هوشمند استحکام بالای آن در برابر آب و تحت فشار 5 اتمسفری است که سبب می‌شود استفاده از آن در ورزش‌های آبی نیز امکان پذیر باشد. شیائومی همچنین برای این ساعت هوشمند خود پشتیبانی از 120 ورزش مختلف همچون دو میدانی، دوچرخه سواری و شنا را در نظر گرفته است. از میان دیگر قابلیت‌های مهم این ساعت هوشمند می‌توان به امکان ردیابی ساعات خواب کاربران اشاره کرد که سبب می‌شود با یافتن الگوهای خواب آن‌ها امکان بهبود سلامتی کلی میسر شود.
شیائومی همچنین برای این ساعت خود سنسور شناسایی میزان اکسیژن خون یا SpO2 را هم در نظر گرفته است. با استفاده از ارتباط GPS داخلی، این ساعت به منظور مسیریابی و همچنین گزارش محل حضور کاربران نیز قابل استفاده است. باتری این ساعت نیز ظرفیت 289 میلی آمپر ساعتی دارد و قادر است با هربار شارژ چیزی در حدود 12 روز کاربران خود را همراهی کند.
بازار

پیام ویژه


از میان دیگر قابلیت‌های مهم این ساعت هوشمند می‌توان به امکان مشاهده و اندازه‌گیری میزان ضربان قلب به صورت زنده، امکان ردیابی فعالیت‌ها به صورت 24 ساعته،امکان ردیابی میزان استرس، امکان کنترل موسیقی در حال پخش با استفاده از ارتباط بلوتوث و امکان دریافت اعلان‌ها در هنگام اتصال به گوشی‌های هوشمند اشاره کرد. دیگر قابلیت مهم این ساعت هوشمند تماس از طریق ارتباط بلوتوث است که می‌تواند برای کاربردهای مختلفی توسط کاربران استفاده شود.

پیام ویژه


شیائومی اعلام کرده است که برای ساعت ردمی واچ 3 قیمت 199 یورو یا 215 دلار را در نظر گرفته است. به این ترتیب باید گفت که این ساعت پس از عرضه در بازارهای جهانی می‌تواند به عنوان یکی از خوش قیمت‌ترین ساعت‌های هوشمند موجود معرفی شود. این ویژگی‌ها و قابلیت‌های عالی همراه با برچسب قیمت جذاب و قابل توجه می‌تواند سبب شود که ساعت ردمی واچ 3 خیلی زود نزد کاربران به یک محصول پرطرفدار تبدیل شود.
براساس اطلاعات منتشر شده از سوی شیائومی ساعت ردمی واچ 3 بزودی از طریق خرده فروشی‌ها و همچنین فروشگاه‌های آنلاین در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. در حال حاضر عرضه این محصول تنها در رنگ‌های مشکی و کرمی تایید شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1110316/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار اس

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

نحوه استفاده شما از ChatGPT سن‌تان را مشخص می‌کند!

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف کرد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند

ویتکاف دست به دامن تونی بلر شد

کشف بیش از 9 تُن انواع مواد مخدر در کشور