امدادرسانی به 29 استان متاثر از سوانح جوی
فرهنگی و اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام ویژه - ایسنا / سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 29 استان متاثر از سوانح جوی خبر داد.
بابک محمودی با اشاره به انجام عملیات سوانح جوی و اقلیمی از روز اول فروردین تا ساعت 7 صبح امروز (4 فروردین) با بیان این که 29 استان کشور متاثر از شرایط ناپایدار جوی بودند، گفت: در این مدت زمان امدادگران جمعیت هلالاحمر به 21 استان، 42 شهرستان و 70 منطقه شامل (44 محور، ٣ شهر و 22 روستا) امدادرسانی کردند.
وی با اشاره به این که در این مدت زمان به ٥٤٦٤ نفر امدادرسانی شده است، ادامه داد: 915 نفر اسکان اضطراری پیدا کردند و 29 نفر به مناطق امن و پنج نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
محمودی تاکید کرد: 108 تیم عملیاتی شامل 364 نفر، آب جمع شده در 54 واحد مسکونی را تخلیه و اقدام به رهاسازی 290 دستگاه خودرو از برف کردند.
بازار 
سرپرست سازمان امدادونجات ادامه داد: 616 تخته پتو، 254 بسته غذایی، 196 بطری آب معدنی، 173 قرص نان، 17 کیلوگرم خرما و 107 بسته بیسکوییت بین افراد در راه مانده توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر، امدادرسانی در استان خراسان جنوبی ادامه دارد.
-
جمعه ۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲:۴۸
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1110320/