پیام ویژه

آخرين مطالب

آمازون در حال ساخت مرورگر قاتل گوگل کروم است خواندنی ها

آمازون در حال ساخت مرورگر قاتل گوگل کروم است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - گجت نیوز / گزارش جدیدی منتشر شده که نشان می دهد آمازون در حال ساخت یک رقیب جدید برای مرورگر گوگل کروم است. اما مرورگر وب آمازون چگونه می‌تواند رقیب قدرتمند خودش را شکست دهد؟
بی‌شک گوگل کروم محبوب‌ترین مرورگر وب جهان است. این مرورگر چند سال پیش عرضه شد و به‌راحتی با خلع سلاح مرورگرهای قدیمی، جهان وب را به تسخیر خودش درآورد. این روزها اکثر مرورگرهای وب جهان مبتنی بر موتور کرومیوم هستند که هسته مرکزی Chrome است. این یعنی کروم بر اکثر مرورگرهای موجود حکمرانی می‌کند.
مرورگر کمپانی گوگل انتخاب محبوب بسیاری از کاربران در سراسر جهان است، اما برخی دیگر معتقدند که این مرورگر بیش از حد رم سیستم را اشغال می‌کند و به‌همین خاطر هم به‌دنبال گزینه‌های دیگر می‌روند. اکنون گزینه‌های خوبی برای رقابت با کروم وجود دارد. مرورگر موزیلا فایرفاکس، مایکروسافت اج، ویوالدی و اپرا GX همگی می‌توانند رقبای خوبی برای مرورگر گوگل باشند. اما حالا بر اساس گزارش جدیدی که منتشر شده، به‌نظر می‌رسد که آمازون هم آماده رونمایی از مرورگر وب خودش می‌شود.
بازار

پیام ویژه


بازار مرورگرهای وب هنوز آنقدر شلوغ نشده که جلوی آمازون را برای ورود به این بازار بگیرد. طبق یک نظرسنجی جدید، به‌نظر می‌رسد که آمازون می‌خواهد در حوزه مرورگرها نیز فعالیت کند. این نظرسنجی چند روز پیش توسط کمپانی Amazon برای برخی از کاربران ارسال شده و در مورد یک مرورگر وب کاملاً جدید از آن‌ها نیازسنجی شده است.
مرورگر وب آمازون چه امکانات منحصربه‌فردی خواهد داشت؟
این پرسشنامه به آمازون کمک می‌کند تا در مورد نیازهای کاربران به دانلود و استفاده از یک مرورگر جدید، بیشتر اطلاع پیدا کند. بسیاری از کاربران نسبت به آزمایش کردن یک مرورگر جدید حس خوبی ندارند و این می‌تواند کار آمازون را دشوار کند.
این پرسشنامه هم نشان می‌دهد که آمازون در مراحل اولیه توسعه بروزر خودش قرار دارد و تا زمان عرضه آن فاصله زیاد است. ما بعید می‌دانیم که اگر قرار نبود آمازون روی پروژه‌ای کار کند، در موردش نظرسنجی کند. این کمپانی احتمالاً بدنه مرورگر خودش را آماده کرده و حالا تلاش می‌کند بداند که چه قابلیت‌هایی برای کاربران مهم‌تر است. آمازون در این نظرسنجی از افراد شرکت‌کننده می‌خواهد به نوآوری در این مرورگر کمک کنند. نوآوری‌هایی که پتانسیل کمک به میلیون‌ها کاربر را دارند.
البته دنیای مرورگرهای وب برای آمازون غریبه نیست. غول تجارت الکترونیک جهان شانس خودش را در سال 2011 با مرورگر Silk امتحان کرد. این یک مرورگر وب محدود به تمرکز روی دیگر محصولات آمازون بود. اما اکنون به‌نظر می‌رسد که آمازون خودش را آماده راه‌اندازی یک رقیب جدید برای گوگل کروم می‌کند.
در این نظرسنجی به نکات جالبی مثل قابلیت‌های همگام‌سازی، حریم خصوصی، گزینه‌های خرید آنلاین، گفتار متنی، افزونه‌ها و مسدود کردن ردیاب‌های شخص ثالث اشاره شده است. این‌ها، ویژگی‌هایی هستند که یک مرورگر برای موفقیت باید به آن‌ها توجه کند. اما به‌نظر می‌رسد که این بخش‌ها در مرورگر آمازون منحصر به‌فرد خواهد بود. بنابراین مرورگر رقیب کروم باید در تمام این بخش‌ها حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد.
هیچ تاریخی برای عرضه این مرورگر مشخص نیست
در حالی که این نظرسنجی روی فضای نوت بوک‌ها و لپ تاپ‌ها متمرکز است، ولی ما می‌دانیم که آن می‌تواند در قالب یک اپلیکیشن در اختیار کاربران موبایل هم قرار بگیرد. به‌خاطر نداشته باشید که این روزها اکثر کاربران از طریق گوشی‌های هوشمند به وب دسترسی دارند. بنابراین اگر آمازون هم می‌خواهد سود خوبی را دریافت کند، باید توجه ویژه‌ای به این بخش داشته باشد.
هنوز هیچ اطلاعی از تاریخ عرضه این مرورگر وب در دست نیست. بنابراین نمی‌توان در مورد زمان انتشار آن گمانه‌زنی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1113557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران 3.5 درجه گرمتر شد

سازمان غذا و دارو از اصلاح قیمت داروها خبر داد

تفاوت عجیب قیمت آرد آزاد و یارانه‌ای

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

قیمت خودروهای گروه بهمن

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

گزارشی از چرایی توقف حملات آمریکا به یمن

حضور خانوادگی مردم در نمایشگاه کتاب تهران

رییس سازمان غذا و دارو: قیمت داروها اصلاح می‌شود

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

تعدیل نیروی گسترده در مایکروسافت؛ دست‌کم 6 هزار نفر اخراج می‌شوند

تأکید اردوغان بر کمک آنکارا برای توقف جنگ اوکراین

ترامپ بایدن شد؛ سردرگمی رئیس جمهور آمریکا در پیدا کردن مسیر!

واکنش‌ها به تغییر ساعت کار مدارس

وقتی سیب را به جای موز قالب می‌کنند!؛ واردات موز با مجوز سیب

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

واردات تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

پسر عموی مست، عشق دختر عمویش را کشت

کارشناس اورژانس ناجی دختر 6 ساله شد

برق اتمی نیروگاه بوشهر به مدار می‌آید

استاد دانشگاه جرج واشنگتن: ایران مهم‌ترین محور سفر ترامپ است

هشدار سطح نارنجی هواشناسی/آماده‌باش هلال‌احمر در شمال غربی و غرب کشور

برخورد دو پژو 405 سه قربانی گرفت

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیبانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

رقم عجیب زیان صنعت کشور از قطعی برق؛ بیش از 20 میلیارد دلار

ساعت ارزان امیزفیت بیپ وارد بازارهای بیشتری می‌شود

شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی

ادعای تل‌آویو درباره تلاش برای ترور محمد السنوار

ترامپ: عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

وزیر نیرو: سدها خالیست؛ چرا علما فکری نمی‌کنند؟

ماموریت ترامپ در قلب صحرا!

راننده و زن بدلکار روی سقف پراید دستگیر شدند

ابطال بیش از 7500 معاینه فنی در اردیبهشت امسال

ارزیابی سفیر سابق ایران در مسکو از «سفر پوتین به تهران»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

وزیر نیرو: برق را 5000 تومان می‌خریم 49 یا 39 تومان می‌فروشیم!

گزارش رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار از برخورد با مسئولان متخلف

آپدیت جدید گوگل مسیجز باعث ایجاد مشکل برای کاربران شد

ترامپ در خاورمیانه متفاوت

زلنسکی: تنها دیدار مستقیم با پوتین می‌تواند صلح را برقرار کند

گاردین: درخواست‌ ترامپ از اوکراین برنامه‌های اروپایی‌ها را به خطر انداخته است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

دوربین 360 درجه لامپی؛ انتخابی هوشمندانه و بی‌دردسر برای تامین امنیت!

کلاهبرداری 4 میلیاردی از 6 نفر با رسید جعلی طلا

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه