پیام ویژه

آخرين مطالب

واکنش جالب به شکست دادن تیم ملی فوتبال ایران سياسي

واکنش جالب به شکست دادن تیم ملی فوتبال ایران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سرمربی تیم ملی فوتبال کنیا با بیان اینکه شناخت کاملی از تیم ایران دارد، گفت: بعضی‌ها هنوز از پیروزی مقابل ایران حرف می‌زنند؛ نمی‌دانم آنها در کدام سیاره زندگی می‌کنند!
به گزارش مشرق ، تیم‌های ملی فوتبال ایران و کنیا از ساعت 20:30 سه شنبه این هفته در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم خواهند رفت. تیم کنیا به همین منظور شب گذشته به سمت تهران پرواز کرد و فردا دوشنبه هم یک جلسه تمرین سبک را پیش از رویارویی با ایران برگزار می‌کند.
انگین فیرات سرمربی تیم ملی کنیا که سابقه کار در تیم ملی ایران در زمان سرمربیگری علی دایی و همچنین سابقه باشگاه‌های سپاهان و سایپا را دارد، پیش از سفر به تهران، درباره دیدار با ایران مصاحبه‌ای انجام داد و تاکید کرد که هدف تیمش از این مسابقه یادگیری است نه پیروزی.
فیرات گفت: ارزش مالی یک بازیکن ایران از کل تیم ما (کنیا) بیشتر است اما هنوز هم برخی از مردم درباره پیروزی ما صحبت می‌کنند. نمی دانم آنها در کدام سیاره زندگی می‌کنند!

پیام ویژه


آخرین تمرین کنیا پیش از سفر به تهران
وی افزود: دلیل اینکه من چنین مسابقه‌ای را می‌خواهم این است که بازیکنان بفهمند بازی در سطح بالا به چه معناست، کجا هستیم و باید کجا برویم. این مسابقه‌ای است برای یادگیری، نشان دادن شخصیت، متحد شدن به عنوان یک تیم و تلاش خودمان.
این اولین بار در چند سال گذشته است که کنیا با تیمی روبرو می‌شود که در رده 30 برتر جدول رده بندی فیفا قرار دارد. در دهه گذشته، مصر برترین تیمی بوده است که کنیا با آن روبرو شده است. مصر در حال حاضر در رده بندی فیفا در رده 39 قرار دارد.
فیرات تاکید کرد که تیمش برای ثبت نتایج مثبت باید به طور مداوم در برابر حریفان سرسخت‌تر از جمله تیم‌های برتر اروپا بازی کند.
این مربی که بین سال‌های 2007 تا 2008 دستیار سرمربی ایران (علی دایی) بود، گفت که آنقدر این تیم را درک می‌کند که حتی با بازیکنانش نیز نحوه بازی این تیم را در دیدار روز سه شنبه در میان گذاشته است.
فیرات در این ارتباط تصریح کرد: من 5 سال در ایران از جمله تیم ملی کار کردم و آنها را به خوبی می‌شناسم. حتی به بازیکنانم گفتم ایران (سه شنبه) چگونه بازی خواهد کرد. من تعجب کردم که حتی در بازی دوستانه (پنجشنبه مقابل روسیه که با نتیجه 1-1 به پایان رسید) آنها بسیار تهاجمی بودند، سخت کار کردند و با تمام بازیکنان اصلی خود به میدان رفتند. ما با یک تیم واقعاً درجه یک روبرو خواهیم شد و این چیزی است که من می‌خواهم.

پیام ویژه


حضور بازیکنان کنیا در فرودگاه برای پرواز به ایران
خط زدن «بنسون اومالا» مهاجم جوان و آقای گل لیگ کنیا از لیست این تیم برای بازی مقابل ایران هم موضوع دیگری بود که فیرات در آخرین گفتگوی خود پیش از پرواز به سمت تهران به آن واکنش نشان داد. به گفته سرمربی کنیا، بهترین گلزن بودن هرگز تضمینی برای حضور در تیم ملی نیست.
او اضافه کرد که با وجود برخی از بازیکنان برتر از جمله مهاجم «مایکل اولونگا» و «مسعود جمعه» که هنوز در تیم کنیا هستند، انتخاب یک بازیکن جوان سخت است.
سرمربی کنیا گفت: به دور دنیا نگاه کنید. آیا این تضمینی است که اگر گلزن برتر باشی در تیم ملی بازی کنی؟ بنسون بدشانس است زیرا ما مسعود جمعه و مایکل اولونگا را داریم، بنابراین ورود به تیم ملی برای بازیکن جوان آسان نیست. به همین دلیل است که گفتم این پسرها را تحت فشار نگذارید و اجازه بدهید رشد کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1116326/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نزاع دسته جمعی طایفه‌ای منجر به قتل شد

پاسخ حقوقی ایران به تحریف گوگل؛ کار به دادگاه کشیده می‌شود

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار اس

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

نحوه استفاده شما از ChatGPT سن‌تان را مشخص می‌کند!

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف کرد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند