پیام ویژه

آخرين مطالب

ویژه‌نامه نوروز 1402؛ محمد نظری از گذشته تا به امروز می‌گوید

امیدوارم امسال از کنار هر زن و مردی که رد می‌شوم برق شادی را در چشمانش ببینم شهرداری تهران

امیدوارم امسال از کنار هر زن و مردی که رد می‌شوم برق شادی را در چشمانش ببینم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - محمد نظری روزگاری دامپزشک بود و این سال‌ها مجری معروف شبکه تهران و برنامه «به خانه برمی گردیم». او در گفت و گوی عیدانه اش با شهر از چگونگی ورودش به صدا و سیما، مردم و تمام آرزوهایش می گوید.

محمد نظری مجری صدا سیما در گفت‌وگو با خبرنگار شهر در مورد آن چه که در سال 1401 گذشت گفت که سال پر فراز و نشیبی بود، سالی پر از التهاب و دلنگرانی. او گفت که یکی از بهترین آرزوی‌هایش برای سال جدید که با ماه رمضان قرین شده است، این است که بهترین های عالم برای همه کسانی که این گفت‌وگو را می بینند و یا می شنوند اتفاق بیفتد و سال جدید پر از آرامش، برکت و خیر باشد و اوضاع اقتصادی هم بهبود پیدا کند. او گفت:«امیدارم چهره زیباتری از تهران در سایه خدماتی که مدیریت کلانشهر تهران ارائه می کند، را شاهد باشیم.»
نظری در مورد علت تداوم حضور خود در برنامه به خانه بر میگردیم گفت که رسانه ملی به مجریان تخصصی نیاز دارد و حضور طولانی در این برنامه شانسی برایش بوده که در یک قالب خاص با مردم صحبت کند.
وی به کاهش مخاطبین تلویزیون هم اشاره و اظهار کرد: «در سال های اخیر مخاطب رسانه تلویزیون در تمام دنیا کمتر شده است و حضور دیگر رسانه‌ها و گسترش فضای مجازی، آمار حضور مخاطب تلوزیون را کاهش داده است، اما تلویزیون هنوز مخاطبین سنتی خود را دارد.اگر به گذشته برگردم شاید ترجیح دهم شغل دیگری را انتخاب کنم، چون کار در رسانه راحت نیست و تنش های خود را دارد، این شغل استرس زیادی دارد.»
این مجری صدا سیما در مورد انتقاد های وارد شده به برنامه به خانه برمی‌گردیم در مورد آموزش غذا و آشپزی اشاره کرد که برنامه به خانه برمی گردیم تقریبا در تمامی روزهای سال پخش می شود و تنوع در غذا در آموزش آن باید وجود داشته باشد.
نظری از موضوع تحصیلات خود هم غفلت نکرد و گفت که «من فارغ‌التحصیل دانشگاه تهران هستم و دکترای دامپزشکی دارم، مدتی در سازمان بازرسی کار کردم و سال 74 از طریق آزمون وارد رسانه شدم.»
وی در مورد انتقادها و نظرات مخاطبین گفت که نظر همه مخاطبین قابل احترام است و هیچ کس نمی تواند انتظار داشته باشد که همه مخاطبین از حضور یک مجری در برنامه احساس رضایت داشته باشد. روزانه نظرات مخاطب را از طریق پیامک و فضای مجازی می‌خواند، به بعضی از نظرات باید توجه کرد و از کنار بعضی نظرات هم باید گذشت.


نظری در مورد برخورد های روزانه خود با مردم بیان کرد: «خیلی از مردم که در طول روز با آنها مواجه می شوم با من دردل می کنند و بیشتر صحبت های مردم از مسائل اقتصادی است که رنج می‌برند.»
این مجری رسانه ملی در مورد عملکرد شهرداری اظهار کرد که شهرداری تهران اگر به معنای واقعی در خدمت مردم باشد، ابهتی بیش از چند وزارتخانه خانه خواهد داشت و شهردار تهران انسان متواضعی است.
نظری در پایان به زیبایی های شهر تهران هم پرداخت؛ از نظر او تهران یکی از زیباترین نقاط ایران است و این زیبایی را باید در بهار دید. دست آخر هم امیدواری اش را با ما در میان گذاشت و با صدای رسای همیشگی اش گفت: «دلم می خواهد سال بعدی از کنار هر زن و مردی که عبور می کنم برق شادی را در چشمانشان ببینم.»
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1123317/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت دمای بی‌سابقه در تهران؛ رکورد 50 ساله شکسته شد

افزایش محدود قیمت سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

قطعه‌سازان ایرانی در روسیه

آیا کنسرسیوم غنی‌‏سازی راهکار حل اختلاف‏‌ هسته‌‏ای ایران و غرب است؟

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار است

کاخ سفید: بزرگترین قرارداد فروش تسلیحات در تاریخ را با عربستان امضا کردیم

نزاع دسته جمعی طایفه‌ای منجر به قتل شد

پاسخ حقوقی ایران به تحریف گوگل؛ کار به دادگاه کشیده می‌شود

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار اس

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد