پیام ویژه

آخرين مطالب

تولید پنج خودروی داخلی متوقف شد خواندنی ها

تولید پنج خودروی داخلی متوقف شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران گفت: سال گذشته پنج خودرو بی‌کیفیت از درجه اعتبار ساقط شد و تولید آن متوقف شده است.
 سید محمود هاشمی روز یکشنبه در نشست هم‌اندیشی تبیین سیاست‌های استاندارد و کیفیت با مدیران واحدهای تولیدی، صنعتگران و مدیران کنترل و کیفیت خراسان جنوبی اظهار داشت: در سال جاری یک خودروی پنج ستاره متعلق ایران خودرو هم در صورت پاس نکردن استانداردها از درجه اعتبار ساقط می‌شود.
وی با اشاره به لزوم کیفیت ایمنی خودروها گفت: در زمینه کیفیت خودرو طی سال گذشته سازمان ورود جدی داشته و در این خصوص هزینه سنگین هم کرده چرا که آزمون‌های 85 گانه همه انجام نمی‌شد.
رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران افزود: در سال جاری از خودروسازان خواستیم که کیفیت خودروهای خودشان را در شان مردم ایران دنبال کند و به تراز کیفیت برسند.
بازار

پیام ویژه


هاشمی عنوان کرد: بحث کم فروشی یکی از مباحث مهم و جدی است که سازمان ملی استاندارد دنبال می‌کند چرا که کم فروشی علاوه بر مسایل شرعی، آورده زیادی برای تولید کننده دارد.
وی ادامه داد: مرکز اندازه شناسی سازمان ملی استاندارد ایران در این خصوص ورود پیدا کرده و حد رواداری وزن محصولات را حذف کرد.
هاشمی از تولیدکنندگان استان خواست که نسبت به کم فروشی محصولات خود حساس باشند چرا که طبق قانون برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت و از طرفی هم اثرات منفی در زندگی خود تولیدکنندگان دارد.
وی با اشاره به تولید برخی محصولات تقلبی در استان‌ها گفت: گاه پایش‌های ادارات کل استاندارد از سطح بازار به نفع خود تولید کننده چرا که در این پایش‌ها محصولات تقلبی شناسایی می‌شوند.
رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران خاطرنشان کرد: استاندارد و اندازه گیری خدمات به خصوص در محصولات پرمصرف در دستورکار جدی ما است.
هاشمی اظهار داشت: در بحث قانون هوای پاک، سازمان ملی استاندارد ورود کرده و بیشترین فشار به سازمان از ناحیه همین موضوع است که در راستای استقرار هوای پاک به رسالت خود به خوبی عمل کند.
وی ادامه داد: همچنین حد مجاز آلاینده‌ها به خصوص در محصولات کشاورزی به دلیل پرمصرف بودن آنها در دستورکار جدی است.
هاشمی با بیان اینکه تمام تولیدات صادرکنندگان اگر به دنبال هستند که محصولات خود را صادر کنند باید محصولات آنان در کشور ثالث آزمون شود، عنوان کرد: یک سالی است که مرکز ملی تایید صلاحیت ایران تلاش دارد که بتوانند عضو هایتک شود تا نمونه‌هایی که در کشور آزمون شود در تمام دنیا اعتبار کیفی داشته باشد.
وی افزود: در آذرماه امسال از سوی هایتک مورد ارزیابی قرار خواهیم گرفت و در صادرات هایتک محصولات تولیدکنندگان ما با گواهی بازرسی و کیفی داخلی و بدون نیاز آزمون در کشور ثالث به دنیا صادر خواهد شد.
رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران ادامه داد: این اعتبار بخشی بین المللی زمینه ساز گشایش در تولید و صادرات خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1123762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نزاع دسته جمعی طایفه‌ای منجر به قتل شد

پاسخ حقوقی ایران به تحریف گوگل؛ کار به دادگاه کشیده می‌شود

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار اس

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

نحوه استفاده شما از ChatGPT سن‌تان را مشخص می‌کند!

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف کرد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند