پیام ویژه

آخرين مطالب

استقبال مردم از طرح بهاران میدان آزادی؛

چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است شهرداری تهران

چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیر امور عشایر استان تهران با تاکید بر اهمیت و معرفی زندگی عشایری، گفت: هر چادر عشایری نمادی از یک کارگاه تولیدی و جلوه‌ای از رونق اقتصاد است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 9؛ فرشید ذبیحی در حاشیه بازدید از "دهکده بهار ایران" میدان آزادی گفت: اهمیت به زندگی عشایری یعنی اهمیت به قدمت، تولید و اقتصاد کشور است که در این دهکده جمعی از عشایر تولیدکننده ضمن معرفی زندگی خود، رسم و آیین‌های عشایری را به مردم معرفی می‌کنند.
وی با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم و مسافران نوروزی از کمپ‌های عشایری در میدان آزادی افزود: مردم در یک فضای آرام و با صفا ضمن حضور در چادرهای عشایری با نحوه تولید و پخت غذاها و شیرینی‌جات عشایری آشنا می‌شوند و همچنین عشایر با اجرای جشن و مراسمات متنوع خود حال و هوای خاصی به مردم هدیه می کنند که از مدیریت برج آزادی و شهرداری منطقه 9 تشکر می کنم.
مدیر امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: عشایر این استان دارای چهار ایل و 27 طایفه است و به‌ نوعی عشایر در استان تهران آلبومی از عشایر استان‌های سراسر کشور است که از حدود 400 سال پیش در شهرستان‌های استان تهران سکونت و به کار تولیدی فعالیت دارند.
در ادامه سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه9 نیز گفت: به منظور گرامیداشت آئین‌های نوروزی در ماه ضیافت الهی رمضان با رویکرد معرفی آئین‌ها و سنت‌های اقوام مختلف ایرانی ویژه برنامه های متنوعی با عنوان «دهکده بهار ایران» در میدان آزادی از ابتدای ایام نوروز در حال برگزاریست که با استقبال چشمگیر شهروندان روبرو شده است.
وی افزود: ویژه برنامه‌های شهرداری منطقه9 در ورودی غربی پایتخت با محوریت میدان آزادی در راستای ایجاد فضای نشاط شهروندی از 29 اسفندماه و با شروع تعطیلات نوروزی در حال اجرا و تا پایان ایام نوروز ادامه دارد.
شهردار منطقه 9 ادامه داد: تنوع برنامه‌ها و در نظر گرفتن گروه‌های سنی مختلف در برنامه‌ریزی باعث شده تا امسال شاهد استقبال چشمگیر شهروندان در برنامه‌های نوروزی باشیم.
مرتضوی یادآور شد: گذرگاه اقوام در میدان آزادی، جشنواره غذای محلی، سوغات و صنایع دستی در سیاه چادرهای عشایری با پوشش‌های محلی مستقر و آیین و رسوم نوروزی را به همراه موسیقی محلی و برپایی بازارچه سنتی در قالب 40 غرفه از جمله برنامه‌های متنوع اجرایی در غرب پایتخت است.
وی تاکید کرد: اقوام مختلف ایرانی در میدان آزادی که نماد هویت ملی است با نوای محلی خود سرود همبستگی را در جان آحاد شهروندان طنین انداز می‌کنند که خود جلوه‌گر همبستگی و اتحاد ملی است که برنامه‌های این دهکده تا هفدهم فروردین ماه سال 1402 از ساعت 17 تا 24 در میدان آزادی در حال برگزاریست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1132657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود

بورس رکورد جدید زد

آلمان روسیه را تهدید کرد

قدردانی پاکستان از «حمایت‌های بی‌دریغ» ترکیه

وداع با خبرنگاری که یحیی سنوار بر گونه او بوسه زد

زندانی شدن 6 نفر در انگلیس به جرم جاسوسی برای روسیه

هشدار درباره پیامک قطع شدن یارانه؛ مراقب باشید

پایان 6 سال زندگی مخفیانه مرد جنایتکار در ترکیه و ایران

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سکوت آلمان در برابر ارسال احتمالی موشک‌های تاروس به اوکراین

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

انتقاد مادورو از جنگ‌طلبی سران کشورهای غربی

نتانیاهو: دولت بایدن مانع اجرای کامل ماموریت ما شد

واشنگتن‌پست: اسرائیلی‌ها از شکاف میان ترامپ و نتانیاهو هراس دارند

دلیل تغییر ساعت مدارس از زبان معاون وزیر آموزش و پرورش

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

پذیرایی از رئیس جمهور آمریکا با سنت قدیمی عربستانی؛ ترامپ قهوه گرفت اما نخورد!

آنکارا: اطلاعی از سفر ترامپ به استانبول برای مشارکت در مذاکرات صلح اوکراین نداریم

انتقاد مادورو از سران کشورهای غربی به خاطر جنگ‌طلبی

اذعان رسانه آمریکایی بر دیپلماسی قلدرمآبانه ترامپ در خاورمیانه

درگیری‌های مسلحانه در طرابلس لیبی و کشته شدن یک فرمانده ارشد امنیتی

استقبال بن‌ سلمان از ترامپ در فرودگاه ملک خالد

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

جزئیات تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

مردم غزه برای پختن غذا مجبور به سوزاندن کفش و لباس هستند

دستاوردهای سه‌گانه حماس در مذاکرات مستقیم با آمریکا

بازی Borderlands 4 بزرگ‌ترین جهان مجموعه را خواهد داشت

سی‌ان‌ان: آزادی عیدان الکساندر منجر به مذاکرات فوری برای پایان دادن به جنگ غزه می‌شود

تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

هشدار خطیب مسجد الاقصی درباره اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

بیانیه عربستان درباره سفر ترامپ به این کشور

آمریکا فروش هلیکوپترهای ترابری نظامی به امارات را تایید کرد

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

اسکورت هواپیمای ترامپ با جنگنده‌های سعودی

تاکید رئیس جمهور آلمان به رژیم صهیونیستی برای توقف محاصره غزه

هشدار درباره استفاده امنیتی و جاسوسی "اسرائیل" از کمک‌های غزه

دبیرکل سابق ناتو: تهدید ترامپ برای تصاحب گرینلند مایه نگرانی است

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ